Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Henry 30-30Moderator: the_mav
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Henry 30-30De vanzare carabina Henry 30-30, lever action, echipata cu sina , prindere rapida si luneta Leupold 1-4X24.
O bijuterie(arata ca noua). pret 1002 euro( doi euro sunt pentru cei care vor sa negocieze) detalii la tel:073692xxxx https://www.chassemarket.com/carabine-h ... 30-30.html
Re: Henry 30-30Aia din linkul tau e aurie cu teava octogonala si cal.22lr ... asa este si a ta?
unde se poate vedea? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Henry 30-30Carabina se poate vedea la Pitesti, la Amis incepand de luni. Da , este aurie cu teava octogonala. cal 30-30
Re: Henry 30-30Am pus trei fotografii reale.
Si acum o sa raspund la intrebarea(fireasca de altfel) , de ce o vand? Ei bine am mai multe motive: -in primul rand calibrul: nu stiu de ce dracu au modificat astia legea si au permis 30-30 la mistret. este un cacat de glont. E mic, nu are recul si nu te poti intinde la 300 m cum am citit ca fac alti colegi cu alte calibre -are teava octogonala si prea scurta. am inteles ca grosimea tevii influenteaza precizia(probabil asta este motivul pentru care am ratat o vulpe ce a iesit in bataie cam la 70m. -e galbena, lucioasa si sclipeste. Asta este un dezavantaj major: sperie vanatul si daca este o zi insorita razele soarelui te orbesc. -la pat are o chestie metalica(nu de cauciuc cum au alte arme normale), ceea ce duce la ranirea vanatorului de la recul. Eu si acum am dureri in umar(sper sa nu fie fisurat) -incarcarea se face din magazia de 6+1 prin sistemul lever action. de doi lei fie vorba intre noi, nu stiu la ce s-au gandit americanii astia cand au conceput sistemul. banuiesc ca pe langa scalpuri, aveau nevoie si de degete. eu era sa il las pe al meu de cateva ori in padure. -luneta: alt cacat , cand auzi Leupold te gandesti la un rege sau asa ceva, plus de asta e mica si te uiti doar cu un ochi. alta era situatia daca era una pentru doi ochi(binoculara), asa putea fi folosita si de cei cu ochiul director stang si cei cu ochiul director drept. Cm astea sunt motivele! in speranta ca am raspuns tuturor intrebarilor va urez dragilor mult cacat pe tevile voastre bune:lungi, pline de gauri si rugina si mult negru in lunetele voastre mari care apropie ,,ca lumea" sa vezi si tu mistretul aproape. respect si stima
Re: Henry 30-30Mi-ai facut ziua frumoasa!
![]() ![]() ![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Henry 30-30asa se face reclama unui produs!
Re: Henry 30-30Senzatie prezentarea. Toata viata mi-am dorit un lever, asa ca, daca nu o vinzi pana la anul, poate facem dealul. Mi-a placut si ideea cu 1002, asa ca , ne intelegem la 1000:))
Re: Henry 30-30e voie la vanatoare cu 6+1? nu era max 2+1 cartuse?
Re: Henry 30-30
Doar la semi Blaser R8 30-06,9.3x62
Merkel Suhl 12/70
,,era" dar poti sa pui un limitator la un armurier, daca vrei ![]()
Re: Henry 30-30Cititi si va minunati
![]() Am primit un email ieri cu urmatorul continut: ,,Va salut! Am gasit un anunt conform caruia vindeti o carabina Henry in 30-30. As dori sa stiu daca anuntul mai este valabil. Dupa un studiu de piata cu privire la arma, producator si calibru, consider ca un pret corect ar fi undeva la 800 euro si as fi dispus sa o cumpar daca sunteti de acord cu suma oferita. Tin sa mentionez ca pana in decembrie nu pot vedea si implicit cumpara arma fiindca nu sunt in tara" ![]()
Am zis eu ca este ,,o minune"? In schimb, pentru mine aceasta formulare este foarte amuzanta: ,,Dupa un studiu de piata cu privire la arma, producator si calibru, consider ca un pret corect ar fi undeva la 800 " Minune era sa primesc o oferta de 1200 . ![]()
Re: Henry 30-30vandut, se poate inchide. Multumesc
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 187 vizitatori |
Publicitate
|