Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Fake Zeiss Z-pointModerator: liviur
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Fake Zeiss Z-pointInitial omul a luat teapa cu el, apoi l-a pus pe facebook pe diverse grupuri de vanatori la vanzare si toata lumea i-a spus ca e fals, acum vad ca insista prin alte parti sa scape de el
a lui este https://www.facebook.com/iloni.sandu Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Fake Zeiss Z-pointE un fals grosolan.Am avut si eu unul original pe care l-am vandut deoarece am trecut la luneta si pot sa spun ca Z-Pointul original era un lucru exceptional . Nu inteleg de ce insista sa vanda acest fake care nu cred ca a costat prea mult,oare nu se gandeste ca face un rau unui alt coleg care s-ar putea lasa pacalit?
Rusine sa-i fie! Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: trage si impinge!
Re: Fake Zeiss Z-pointNu e de mirare , omul e jandarm pensionat.
Prost ca l-a luat si jigodie ca vrea sa arda un coleg de breasla.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Fake Zeiss Z-pointVad ca cei de la eArme, reactioneaza promt, a doua zi dupa semnalarea ca produsul din anunt este un fals, au sters rapid anununtul in cauza, ...
22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
6 mesaje • Pagina 1 din 1