Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpăr armă cu aer comprimatModerator: the_mav
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpăr armă cu aer comprimatCumpăr armă cu aer comprimat Gamo Whisper IGT 5,5 mm doar cu acte prin armurier. Mă interesează două bucăți pentru mine și pentru cineva sau dacă știe cineva unde pot găsi pe stoc, noi. Tel. 0725103689 Cipri. Mulțumesc !
Re: Cumpăr armă cu aer comprimatSau alte modele Gamo doar 5,5 mm și doar IGT din gama de vârf.
Re: Cumpăr armă cu aer comprimatI don't shoot INNOCENT animals .... only the ones that look GUILTY!!!
Re: Cumpăr armă cu aer comprimatBUNA ZIUA !
Am si eu un gamo maxima in 5.5 . Fara luneta 1000 cu luneta 1800 ron .6-24×40 bushnell banner sau 1300 cu luneta bushnell sportsman 3-9×40 Bogdan . Trimit orice poza din orice unghi doriti in whatsapp. Benelli Vinci Black Aimpoint Micro H2
Browning X-Bolt 30-06 Zeiss V6 2-12x50
Re: Cumpăr armă cu aer comprimat
Constiincios tare propietarul.Are si blocaj pe tragaci! ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Savo şi 184 vizitatori |
Publicitate
|