Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionModerator: the_mav
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionVand Beretta a400 xplor action, in stare noua, a fost cumparata in 2014 si a
fost folosita de 3 ori. Impreuna cu aceasta am si husa originala si curea Beretta noi noute, plus kit de intretinere. Pretul total la care le vand este de 4000 lei. Mentionez ca a fost cumparata de catre mine de noua, la pret de 7000 lei, fara accesorii, iar acum pretul este de 7500 lei fara accesorii in magazin. Ma puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0722xxxxxx Pe acest forum, cei care intra doar pentru a vinde nu sunt binevazuti. Daca mai si umbla la preturi in sus o luam ca persiflare. Autorul este doua saptamani si daca va continua in acest mod , banarea va fi permanenta. Anuntul va ramane in forma asta ca exemplu de ASA NU! Adminul
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionTinand cont ca a fost folosita doar de 3 ori si este impecabila, ne poti pune cateva poze cu arma inclusiv cu nr indicat de micul computer din pistolet? Multumim frumos.
![]() www.dronaoradea.ro
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionIntrucat suntem pe forum si nu pe OLX era frumos ca prim mesaj sa ne spuna 2-3 vorbe despre el si netarmurita placere a vanatorii!
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor action"Cesuletul" are o baterie. Daca o scoti probabil mai masoara razele lunii. Are si un intrerupator. La ce sa-ti foloseasca numarul ala. Se poate reseta de o mie de ori mai usor decat amprenta de la mobil.
Arma grozava, pret beton, cautati nod in papura. Mergeti si puneti mana daca va intereseaza. P.S. cat despre prezentare, noroc ca mai vine cate cineva sa vanda oarece altfel forumul asta e mort si acusi ingropat. Regulile sint pentru vii....
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor action
Acum, fiecare cu preferintele lui! Eu prefer "lancezeala" forumului decat imbecilitatile si ineptiile FB!
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionPretul este foarte bun, chiar daca arma are 2500 de focuri trase merita pretul.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Te mai rog odata.... ![]() Tinand cont ca a fost folosita doar de 3 ori si este impecabila, ne poti pune cateva poze cu arma inclusiv cu nr indicat de micul computer din pistolet? Multumim frumos. ![]() www.dronaoradea.ro
Nu reusesc sa postez pe forum pozele, insa te asigur ca este impecabila arma, iar legat de micul computer, modelul meu nu are. Pot transmite pe e-mail daca vrei poze cu arma, cu husa care este nou nouta etc. Eu am incercat vantoarea... si nu mi-a placut, desi la inceput cand am cumparat arma priveam altfel lucrurile. Deci are cateva focuri trase, nu este zgariata sau murdara etc. In 5000 lei dau arma, husa, set curatare, curea, cartusiera - toate noi - le-am folosit doar eu si am fost de maxim 5 ori la vanatoare din 2014 pana acum... in ultimii doi ani nu am participat niciodata. Deci pentru poze, le transmit fara probleme pe e-mail orcui.
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionNoua de pe forum ne ceri cu 500 in plus ca ne-ai vazut mai bine imbracati sau ca parem mai fraieri?
https://www.earme.ro/pusca-de-vanatoare-beretta-a400-xplor-action-noua/ant-6178/ Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Ai facut comentariul ? Pentru ce? Pe earme e mai scumpa cu 500! ![]()
invers, pe earme cere 4500lei iar aici 5000lei, de asta am facut comentariul Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Unde ai vazut 5000 . Sus in anunt e 4000 " Pretul total la care le vand este de 4000 lei. "
Aici, daca anuntul a fost modificat intre timp asta nu am mai observat ca nu m-am mai apucat sa citesc iar de la inceput. Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor action![]() ![]() ![]() poate sunt de vina calculatoarele!!! Eu stiu ca la postarile anterioare nu poti face modificari!
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionSalut, am modificat pretul pentru ca intradevar 4000 lei nu era un pret real.
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor action@pipabh deci e 5000 cum am zis iar pe earme 4500
![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionAm modificat si pe earme si am adaugat poza. Cei interesati ma pot contacta telefonic si hasim un pret bun.
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionAnuntul initial de alaltaieri.
Anuntul de ieri...
Nu pare serios... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionLa 4000 lei era clar prea ieftina, am simtit acest lucru din numarul de apeluri. Pretul real este 5000 lei probabil. Cu persoanele cu care am discutat de 4500 lei ramane asa sau cei care sunt hotarati sa cumpere. Deci pusca, husa, curea, cartusiera, set curatare, niste cartuse...etc. Multumesc pentru intelegere!
Nu-s de vina ele Postarea initiala a ramas cu 4000, dar negustorashul s-a autocitat si a modificat. Ventura stie....nu pare serios. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Vand Beretta semiautomata impecabila a 400 xplor actionAfara cu anuntul!
Se pare ca s-a rezolvat. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
@razvane Adica a sunat omul sa cumpere arma si tu i-ai zis ca pretul a crescut cu 25% ??. Bravo colegu....roman adevarat. ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Vio tu esti de vina pt marirea pretului ![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 159 vizitatori |
Publicitate
|