Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Top cartuse alica !Moderator: liviur
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Top cartuse alica !Daca se poate,sa facem un top(primele 3 pozitii) cu cartusele preferate de voi,atat ca si calitate cat si ca performante-cei mai experimentati sunt invitati sa inceapa :
Re: Top cartuse alica !Subiect care s-a mai discutat și la alte topicuri, nu are rost să se mai deschidă altul. Mai bine roagă un moderator să mute postarea la un topic identic, de exemplu cel din link-ul de mai jos.
viewtopic.php?f=122&t=7910 Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Top cartuse alica !Mi-as fi pus si eu o cafea de pranz, vulpoiule...
L-as fi intrebat si pe nea Mirce despre ce crede el, etc. Daca ne mutam in alta parte, vedem atunci -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Top cartuse alica !imi cer scuze,insa nu am gasit ceva asemanator.ms
Re: Top cartuse alica !Vezi vulpoiule, tu nimic: Batman, Batman
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Top cartuse alica !@Sly_Fox
Topicul pe care l-ai dat exemplu este din august 2013. Ne poti ajuta cu ceva mai recent?
Re: Top cartuse alica !
Greu urcă ursul la deal.
Nu ai înțeles! Topicul a fost dat ca exemplu pentru a nu se mai deschide altele pe teme asemănătoare și a încărca secțiunile forumului în mod inutil. Este oarecum deranjant să vezi mai multe topicuri pe aceleași teme. Vrei păreri și experințe cu diferite mărci de muniție nu mai deschizi alt topic din moment ce sunt funcționale altele de acest gen, te duci la topicurile deja deschise și continui subiectul acolo. Nu contează că este deschis în 1900 toamna. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Discutii despre munitii, caracteristicile lor, performante Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori |
Publicitate
|