Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
AGVPS
43 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: AGVPSDin punctul meu de vedere este o initiativa foarte buna dar totusi as dori sa stiu cine se ascunde in spatele avatarului AGVPS.
Ar fi indicata o scurta prezentare... Parerea mea! Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: trage si impinge!
Re: AGVPS
Sincer, nu vreau să spun. Dar dacă dorește cineva, poate considera că e @LiviuMirceateharau. A promis că nu mai activează, dar dacă e spre binele colectiv, o face.
Re: AGVPSPai cam poate sa fie oricine,la fel cum e OVI762,de exemplu.Asta e frumusetea aici,poti fi cine vrei tu atata timp cat respecti regulile jocului.Din partea mea poate sa fie si Michael Jackson sau Puiu Calinescu,hai sa vedem ce are de spus si ne-om prinde noi cine e agvps.O sa-mi schimb si eu nick-ul in Batman,sa ma intrebati cum miauna Cat Woman cand ... miauna
este in noi
Pai...chelalai-o ca sa miaune! Revenind la topic. E bine ca suntem bagati in seama. Ca e presedintele, sau secretara, e mai putin important. E un pas inainte! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: AGVPSsubscriu la parerea colegului de mai sus, AGVPS nu este o organizatie francmasonica, nu sunt nici rosicrucieni sau illuminati, sunt o asociatie non profit care reprezinta interesele vanatorilor, sau ma rog, a o parte a vanatorilor si care este finantata din banii acelei parti, deci am pretentia sa stiu cine este comunicatorul care "ne baga in seama"
PS sunt si eu cotizant la o asociatie afiliata printre altele Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: AGVPSUn reprezentant al AGVPS-ului care să scrie pe acest forum este mai mult decât binevenit. S-ar crea o legătură directă de comunicare și un schimb de informații benefic pentru toți vânătorii.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: AGVPSRevin ca sa nuantez putin, ideea este buna dar ca sa poti purta un dialog pe o teme de genul asta cred ca e normal sa sti cu cine vorbesti si daca efectiv lucrurile chiar sunt discutate cu AGVPS.
Adica noi cerem pe acest forum la un user pentru un amarat de anunt in care vinde o palarie sa treaca chiar pe aici ca sa se prezinte... Uite eu am o intrebare punctuala, la o asociatie care foloseste statutul cadru. la alegerea organizatorului de grupa, grupa poate sa decida acceptarea votului prin corespondenta chiar daca acest lucru nu este prevazut in statut? Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: AGVPSMai băieți, după zeci de ani problemele rămân aceleași. Placi zgâriate. Forumurile au reguli. Aici merge cu user aiurea, poți să-ți zici și Trump că nu te scutură nimeni. De aceea la forumul AG am pus condiția să exiști sub identitatea reală. Asta nu place și tăcerea e groasă. Însă aici, hop! userul ginga binga vrea să fie sigur că x ulescu îi șoptește personal intențiile în timp ce îi ascultă sfaturile. Deci. Pe care vă ține, am pierdut ore din viață să aveți unde să vă adresați. Care nu, astea sunt regulile aici. Aia e...
Mie mi se pare ciudat ca o entitate de importanta AGVPS, cu site propriu, apeleaza la un alt site pentru a publica documente, adrese, etc. Atat timp cat ai un site propriu unde poti sa-ti postezi in timp real propriile documente, nu vad de ce ar fi nevoie sa ti le popularizezi printr-un forum? Pana la urma aceasta modalitate de comunicare este defectuoasa pentru cei ce vor sa ia la cunostinta despre anumite documente ale AGVPS intra pe site-ul AGVPS. Ar fi cel putin ciudat sa nu le gaseasca acolo si sa le gaseasca aici, iar daca le gaseste acolo ce rost ar mai avea sa le caute si aici? Pana la urma daca vrei sa te informezi despre un model de autoturism sa zicem, intri pe site-ul producatorului nu pe un Forum-club nu? Pozitia oficiala e una, iar dezbaterile pe un forum sunt altceva. 4, 5mm
9mm 16 12 .270win
=) =) @Karma3, așa gândești sau e un fel de glumă? De unde ai scos-o că e chiar serioasă treaba? AG.. E un user care așa a vrut să își pună nikeul. Deocamdată nu a încălcat nici o regulă, așa că totul e ok. Să nu te mire dacă laudă, dar nici dacă înjură AGVPS. Poate fi oricare dintre noi, cu intenții serioase, mistocar sau diliu. Vedem în timp cum se comporta. Dar nu mai credeți că tot ce zboară se mănâncă...
Re: AGVPSAm scris ca si cum ar fi adevarate cele scrise de AGVPS respectiv AGVPS ar fi chiar AGVPS.
Eu cred ca e vorba de un simplu user fara legatura cu AGVPS. Daca intr-adevar ar fi fost AGVPS-ul, primul lucru ar fi scris "sunt cutarica si scriu in numele AGVPS care m-a imputernicit in acest sens". 4, 5mm
9mm 16 12 .270win
Re: AGVPSHai ca-mi fac si eu un user NASA,chiar o sa credeti ca e vorba de agentia spatiala americana ce brusc vrea sa stea de vorba cu vanatorimea romaneasca?Pe forum poti fi orcine,important e ce transmiti.Si,cum zicea un coleg mai sus,cine vrea sa intre in legatura cu agvps-ul ala de e cu vanatoarea si vanatorimea poate sa isi faca cont pe forumul ag si in felul asta e sigur ca vorbeste cu cine vrea sa vorbeasca.Si eu am cont acolo,cu numele meu din buletin,cum are toata lumea.Si e ok asa,la o adica se cearta Ovidiu Popescu cu Marian Georgescu,nu ovi762 cu MATRIX376.Aici jucam dupa regulile de aici,acolo dupa regulile de acolo,pe facebook dupa regulile din groapa de gunoi.Simplu.
este in noi
Sa fiu sincer, eu tocmai pe un forum-club as intra in acest caz pentru ca acolo pot afla acele probleme pe care le are acel autoturism si pe care producatorul nu are nici un interes sa le faca publice. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
+1 ! Barfitori ca babele...ma asteptam sa vedem 14 raspunsuri la pozitia oficiala publicata de AGVPS nu referitor la identitatea userului. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: AGVPSPăi din prezentare rezultă că va scrie pe forum atunci când există comunicate sau dezbateri pe anumite teme de interes pentru vânători. Vezi și postările de la celelalte topicuri.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: AGVPSCum zicea colegul de mai sus, trebuie stiut cine scrie in numele agvps ca sa se stie cat de adevarate sunt cele scrise.
In ce priveste initiatiava ori se vrea revigoararea forumului cat de cat , ori forumul agvps a devenit prea inchis si pentru cei care l-au inchis.
Re: AGVPSSunt membru intr-una din comisiile de lucru ale A.G.V.P.S. din Romania si voi incerca sa va comunic punctele de vedere ale Asociatiei in probleme de interes vanatoresc.
Numele meu nu este important si regulile forumului imi permit sa nu il fac public. Nu voi intra in polemica cu nimeni de pe acest forum. Cu speranta ca anonimatul meu nu va produce prea mult disconfort, va multumesc pentru intelegere.
Re: AGVPSDaca "punctele de vedere ale asociatiei" sunt cele discutate la masa de lucru inainte sa fie stampilate si publicate pe siteul oficial al AGv ,atunci vor fi multe polemici in care vei intra si le vei discuta.
Daca sunt cele cu stampila si semnatura deja publicate , atunci nu vad rostul acestui topic. Cine e interesat de "o circulara" citeste direct acolo unde e publicata. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Este un punct de vedere. Dar, "cam tot ce a fost de inventat, s-a inventat deja", zice o vorba, asa ca, cam tot ce se scrie pe aici (tehnic si nu numai) scrie si prin alte parti. Totusi multi dintre noi preferam sa cautam pe aici diverse lucruri care ne intereseaza. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: AGVPSDin punctul meu de vedere nu ar trebui publicat nimic aici. Nici Evenimentul Zilei nu publica articolele Catavencu.
Acesta este un forum al vanatorilor de oricare afiliere sau neafiliere, fara frontiere. Si nu o platforma a unei institutii care ne-a facut braconieri, asa de-a valma. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Nu cred ca sufera comparatie cu situatia de aici. "ghinda", "ventura", "the mav", "pipabh" si inca cativa cauta si gsasesc dar pt fffffff multi acest forum reprezinta o sursa de informare si de incredere. Sa nu spun singura! De ce sa nu se publice?
Re: AGVPS@pipabh, sufera al dracu'! Onor agvps din Romania prin presedintele ei executiv de atunci, ne-a facut braconieri pe toti forumistii. Si acu se gudura pe aici? Nu sunt de acord si basta. Au site unde sa isi publice si lucrurile bune si mizeriile. Aici poate doar participa la discutii, nu sa se dea in petec cu ce face pentru vanatoare in Romania. Ca 80% nu face decat impotriva drepturilor vanatorilor si pentru sufletul lor de vatafi!
Punct! Asta este opinia mea. Ca daca eram admin nu admiteam asa ceva. Deci nu pot decat sa imi vars oful si sa ma supun disciplinat! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: AGVPSpipabh, cred ca ghinda se referea la faptul ca SITUATIA sufera comparatie , nu la tine ca persoana ca ai putea suferi de ceva - eu asta inteleg din dialogul de mai sus.
Ce nu stiu daca iti amintesti tu, pipabh, este fix ceea ce poveste ghinda mai sus cu 2 posturi - noroc ca au ramas scrise, si in online dar si tiparite in reviste de interes national (parca asa este sintagma), ba chiar si pe materiale de protest. Ca s-au mai schimbat vremurile, desi nu a trecut veacuri de la cele povestite de ghinda , este posibil. Persoanele - eu unul nu cred ca s-au schimbat, dpdv al caracterului. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
43 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2