Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
old shatterhand
20 mesaje • Pagina 1 din 1
old shatterhandSalutare tuturor!
Sunt vanator de aproape un an si sunt din Timis. Tot de un an citesc postarile de pe forum, am invatat multe de la dvs. Va multumesc ca m-ati primit !
Re: old shatterhandSalutare si tie.Ce vanezi de obicei,ce caine ai,daca ai,de pusca nu te intreb ca banuiesc ca ai Henry Nu fi zgarcit,zi-ne maimulte.
este in noi
Re: old shatterhandBine ai venit!
calul ala primit cadou de la Winetou ...mai traieste? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: old shatterhandAm prima mea arma, Zastava lisa 12/70 din anii 80' , si Benelli Argo 30.06 Confortech, neagra si urata cu luneta Leupold 2-10 x 42 CDS ZL2 cu monturi rapide EAW.
Vanez fazani, iepuri, rate, mistreti si "daunatori".
Re: old shatterhandNu am cal, cu Winnetou nu am luat contact din copilarie, am un caine, de fapt catel, corcitura de brac sarmos cu care am inceput de cateva zile o tentativa de dresaj sa vad daca are ceva aptitudini.
Re: old shatterhandIntentionez sa cumpar o semiautomata FABARM XLR sau BENELLI de 12, ca sa ma "modernizez" si eu. Ma las sfatuit de voi care aveti sau ati avut aceste arme.
Re: old shatterhandDu-te de pune mana,si pe Fabarm si pe Benelli,si o sa afli singur care iti trebuie tie Important e sa aiba tinte de argint Sunt la fel de fiabile insa mie imi place Benelli,altuia ii place Fabarm,chestie de gust...important este ce iti place tie,ca de bune sunt bune amandoua.
este in noi
Re: old shatterhandOVI762, care BENELLI iti place tie ?
Re: old shatterhandnu conteaza care ..tot Benelli zic si eu.Designul este dupa gust dar mecanismul este acelasi.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: old shatterhandImi place cea mai scumpa arma pe care mi-o pot permite.Am 1000 de euro,o iau pe aia de 1000,am 5000,iau de 5000.In functie de buget vezi si ce-ti place
este in noi
Re: old shatterhandBine ai venit!
Am o curiozitate: de ce "old"? Adica,asa, direct, de la inceput. Nu putea sa fie mai incolo, la vreme?!?
Re: old shatterhandPentru că așa a vrut Karl May, cel care a creat personajul Old Shatterhand din cadrul operei literare Winnetou.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: old shatterhand
Pai mai vulpoi batran (ca tu esti!), asta zic si eu. Nea Karl l-a lasat pe tinerel sa dea cu ursu' parte-n parte. Asta asa, pe la inceput. Si abia apoi l-a facut "old". Parca asa era?!? Zic... Dar lasa! Hai sa urmarim ce zice noul coleg. Si mai trece timpul.
Re: old shatterhandAm înțeles, dorești pe calea cea lungă și dreaptă.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Nimic nu mai cum a fost pe taramul asta al vanatorii. Nici ai batrani nu mai hotarasc "am zis!". A ramas doar un impersonal, nehotarat, evaziv, impotent "Zic"...
Cel mai bun sfat pt un om la inceput de drum intr ale vanatorii! Si de la mine, bine ai venit. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: old shatterhandVa multumesc tuturor pentru urarile de bun venit si pentru sfaturi, este foarte placut cand esti primit cu caldura, prieteneste. Eu va urmaresc postarile de peste un an, va stiu dupa nickname, va respect pentru modul altruist si documentat in care contribuiti la depasirea vanatorii empirice, permiteti-mi sa va consider prieteni.
Cat despre " OLD ...." , am depasit 5 decenii, desi as putea sa ma masor cu un urs mai micut, totusi nu mai sunt tanar.
Mai multe piei de miei pe garduri decat de oi batrane.... Howgh! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: old shatterhandBine ai venit în club +50.
20 mesaje • Pagina 1 din 1