Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 06 Apr 2025, 18:14
|
|
|
Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.
Moderator: liviur
de NEO pe 03 Aug 2017, 13:23
Buna ziua, am o intrebare in legatura cu ceva sisteme de ochire red dot sau asemanatoare daca se pot monta pe tevi juxtapuse ? Am vazut cateva sisteme montate doar pe tevi suprapuse . Daca da ,va rog sa imi dati cateva exemple !
-
NEO
- Nou membru
-
de bogus pe 03 Aug 2017, 14:39
asta iti trebuie tie,  iar dupa aia... orice sistem vrei
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
-

bogus
- Veteran
-
- Locaţie: Cluj Napoca
de a&c pe 03 Aug 2017, 15:20
NEO scrie:Buna ziua, am o intrebare in legatura cu ceva sisteme de ochire red dot sau asemanatoare daca se pot monta pe tevi juxtapuse ? Am vazut cateva sisteme montate doar pe tevi suprapuse . Daca da ,va rog sa imi dati cateva exemple !
Orice sistem ati pune pe lisa nimic nu e mai rapid ca ochitul pe sina si nici mai eficiet. In cazul in care montati un docter sau alt sistem sa zicem ca face ochirea cu brenek mai precisa dar si mai greoaie, dar tot degeaba ca nu va mai ajuta arma pt distanta. Dupa mine sunt bani aruncati pe fereastra, cu lisa tragand la cei 50 m vanatoresti cel mai rapid pe sina si bumb. Sistemele optice sunt pentru arme cu glont unde se trage peste distante de lisa, 90% din cei care l-au montat pe arme cu alice au renuntat la el.
-
a&c
- Membru activ
-
de NEO pe 03 Aug 2017, 16:44
bogus scrie:asta iti trebuie tie,  iar dupa aia... orice sistem vrei
Unde pot gasi asa ceva ?
-
NEO
- Nou membru
-
de bogus pe 03 Aug 2017, 18:54
masoara sina si dupa aia cauta pe net un adaptor de la X mm la weaver sau picatinny, nu stiu cat are sina si ce forma are ca ti-as fi cautat eu, daca nu te duci la un armurier si iti face piesa destul de rapid si la preturi rezonabile, de fapt cred ca nici nu trebuie sa te duci ca banuiesc ca e o lisa juxtapusa normala, asa ca ar trebuii sa stie dimensiunile PS uite aici iti da mai multe detalii despre montajul repectiv, daca intalegi engleza si pui volumul tare poate reusesti sa intalegi si marca monturii https://www.youtube.com/watch?v=7juMmB9KKCI
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
-

bogus
- Veteran
-
- Locaţie: Cluj Napoca
de NEO pe 04 Aug 2017, 13:58
bogus scrie:masoara sina si dupa aia cauta pe net un adaptor de la X mm la weaver sau picatinny, nu stiu cat are sina si ce forma are ca ti-as fi cautat eu, daca nu te duci la un armurier si iti face piesa destul de rapid si la preturi rezonabile, de fapt cred ca nici nu trebuie sa te duci ca banuiesc ca e o lisa juxtapusa normala, asa ca ar trebuii sa stie dimensiunile PS uite aici iti da mai multe detalii despre montajul repectiv, daca intalegi engleza si pui volumul tare poate reusesti sa intalegi si marca monturii https://www.youtube.com/watch?v=7juMmB9KKCI
Este o lisa normala un ij ! Daca ai putea sa ma ajuti iti multumesc !
-
NEO
- Nou membru
-
Înapoi la Arme de vanatoare lise
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori