Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Poze , filme cu mistretiModerator: CCM
135 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poze , filme cu mistretimerge si e fain tare! treaba asta ar trebui traita/simtita de orice vanator!!
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Poze , filme cu mistreti
Ce spui tu? Te rog sa vorbesti in numele tau Chiar n-am chef sa simt rasuflarea mistretului langa piciorul meu Oricum, "curajos" caine
Intelept! Dupa mine, cainele de mistret nu prea trebuie sa faca contact daca nu e animalul ranit
Re: Poze , filme cu mistretiDe la o camera montata la un nou loc de hranire.
O zona care tine multe scroafe. Usor usor se aduna... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Poze , filme cu mistretiimi place scroafa din ultima poza
Hint: puneti un obiect de referinta in cadru ca sa ajute la evaluarea dimensiunilor. Ar merge chiar si niste semne pe arbori cu inaltimea Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Poze , filme cu mistretiDa, am ne-am gandit si am facut si noi asta la alte locuri de hranire, dar nu-i foarte relevanta o astfel de masuratoare din cauza diferitelor unghiuri din care filmeaza camera precum si a distantei animalului de reper...
Din pacate camerele nu se pot aseza oricum intr-un copac ci trebuiesc camuflate foarte bine. De obicei acceptam sa facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea pozelor in favoarea unui camuflaj bun, folosind cat de mult se poate perimetrul nealterat pentru a nu atrage in zona curiosi de care-i plina padurea... Referitor la scroafele din aceste poze: 70-100 kg, iar purceii cam 40 kg. Ursul aproximativ 150 kg Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Poze , filme cu mistretiPandem un caprior si m-am trezit cu baietii peste mine
Nu va mai explic ce usor e sa aliniezi telefonul cu luneta si cu tinta daca nu ai suport... Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Poze , filme cu mistretiPrea cald pentru ei, lasa-i mai la iarna.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Chiar te invidiez ca ai reusit RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Asa am zis si eu. Pana nu da bruma, porcul parca n-are farmec! Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Poze , filme cu mistretiBuna seara!
Sunt studenta la medicina veterinara si lucrarea de licenta pe porcul mistret - examen necropsic. Se poate sa imi trimiteti si mie poze cu mistreti la plaga de intrare si eventual la plaga de iesire, la eviscerare si semnele indirecte de identificare a porcului mistret (culcus, scaldatoare, urme, ramaturi, frecaturi de copaci)? Va multumesc din suflet am mare nevoie. La fiecare poza va aparea numele persoanei care a facut poza si locul unde a fost facuta poza.
Cred ca cel mai bine mergi intr-o zi cu un vanator/paznic si faceti poze si recunoasteri pe saturate, in plus e altceva cand le vezi pe viu! PS: Din ce localitate sunteti?
Re: Poze , filme cu mistretiDa, asa este cel mai bine, dar din pacate cine trebuia sa ma ajute nu a mai putut si acum nu prea mai este timp. Acum stau in Bucuresti .
Re: Poze , filme cu mistretiAdica maine trebuie sa predau licenta si as mai avea nevoie de cateva poze, originale, deci este cam greu si din cate am intrebat niciun vanator nu a surprins exact ce as avea nevoie.
Re: Poze , filme cu mistretiDe pe fond adunate
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
135 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|