Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Savage Axis 2 xp cal.223Moderator: liviur
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Savage Axis 2 xp cal.223Buna seara! Ceva pareri despre arma din titlu? Avem posesori ce ne pot oferi ceva pareri pro sau contra? Multumiri anticipate!
Re: Savage Axis 2 xp cal.223Am eu una, de tras trage excelent.
E usoara, dar acest calibru chiar nu pune nici o problema. Plasticul nu e de vre-o finete remarcabila, nici metalul nu are un finisaj ca la altele mult mai scumpe, dar nici nu e scumpa, ba din contra. La vre-un an si ceva distanta mi-am luat o Tikka in calibru mai mare, imi place mai mult, dar e si aproape dublu la pret. Daca ai vre-o curiozitate specifica, cu mare placere incerc sa raspund. Cu Stimă,
Nicolae
Re: Savage Axis 2 xp cal.223Multumesc! Cum se comporta la tragerea unei serii mai mari de focuri? Se incalzeste repede? Isi pastreaza precizia sau trebuie lasata sa se raceasca teava dupa fiecare 3 sau 4 focuri?
Re: Savage Axis 2 xp cal.223Orice teava standard se incalzeste rapid.
Vrei serii mai lungi,ai nevoie de teava heavy. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Savage Axis 2 xp cal.223
Nu am tras niciodata 3-4 focuri la rand. Am o luna de cand doar o plimb pe deal ![]() Cu Stimă,
Nicolae
Re: Savage Axis 2 xp cal.223Am inteles. Multumesc
Re: Savage Axis 2 xp cal.223Multumesc.
Re: Savage Axis 2 xp cal.223Arma de incredere. Savage Axis Xp Hardwood, cu luneta din dotare Weawer Kaspa. Azi, in 30 de min. , am tras 40 de focuri in tinta la 100 m si in talerele asezate la biuta superioara a poligonului, la 167 de m. Rezultatul, toate talerele sparte si tinta din fotografie( dintr-o mana neantrenata). Concluzia mea este ca e foarte multa arma, la banul platit.
Multumesc Savage. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 141 vizitatori |
Publicitate
|