Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.Bună ziua am 2 lacuri și as dori sa le populeze cu păstrăv.Am auzite de la vecinii care au și ei lacuri cu peste ca e plin de vidra în zona.Cum as putea preveni ca aceste vidre sa nu îmi mănânce pestele.Multumesc.
Re: Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.Montezi plase peste bazine.
Re: Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.Curent AC/DC, vechi da bun!
Re: Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.
Salut, In primul rand cred ca ar trebui sa te prezinti in sectiunea rezervata acestui lucru. Apoi rogi unui moderator sa mute acest post in sectiunea PESCUIT pt ca presupun ca acolo ar fi mai potrivit . A si nu uit, bine ai venit in mijlocul nostru ! Razvan
1. Te asiguri ca "vidrele" nu sunt personaje bipede de prin zona. Daca ai suspiciuni poti sa iti montezi o camera supraveghere vanat. 2. Daca chiar ai vidre ii chemi pe cei de la https://www.facebook.com/romanialutra/?fref=ts sa vina sa ti le protejeze b CZ 75 SP-01 Shadow 9x19
TIKKA T3X TAC A1 308Win SADU 7,62X39 MAGPUL CZ SHADOW 2 9x19
Re: Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.Pai bagi pestii si ii lasi vreo saptamana, asa... Vidrele o sa manance si ele putini pesti dar dupa aia ii scoti pe toti si ele o sa plece dupa vreo trei zile cand vad ca nu mai au mancare. Dupa aia nu mai ai treaba!
Re: Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.E greu de "scapat"
problema nu sunt cele 2vidre de anul asta ci cele 10 peste doi ani. oficial merge cu doi trei caini ..practic ...o capcana doua Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Salut Mare Sef am 2 intrebari : 1. unde gasesti in Romania capcane pt vidre ? 2. este permisa utilizarea capcanelor in Romania ? Corectura : la intrebarea 2 nu mai este nevoie de raspuns. Am recitit cu mai multa atentie ce ai postat si am gasit raspunsul . Ramane valabila intrebarea 1. Chiar ma gandesc la o completare cu locul unde ar fi posibil de gasit capcane pt dihori si pt jderi ( sunt mari mancatori de pui de gaina si imi cam fac concurenta la ferma familiei ) merci Razvan
Salut @ blackcrotal Tel: 0744 835963 - Doamna Gabriela, o sa te sfatuiasca. Nu doresc sa pun linkul, sa nu apara ca reclama Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
"""Vanatoarea _recoltarea vanatului in RO se face cu arme de foc autorizate si/sau capcane omologate""" unde?cine? Nu stiu. presupun ca Asociatia sau ITRSVul stie! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cum sa previn ca vidrele să îmi mănânce peștii.nu e protejata si asta, parca era?
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
12 mesaje • Pagina 1 din 1