Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
hatsan 125 sniper, cal 5.5Moderator: the_mav
34 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
hatsan 125 sniper, cal 5.5Vand Hatsan 125 sniper, piston vortex, arcul original de rezerva, luneta Gamo 6x40
Arma am cumparat-o in urma cu 3 ani de la MLD Guns Pret 175 E Tel 0728 368 669
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Nimeni nu se mai joaca ?
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5ideea e ca din cauza jocului poti ramane si fara armele reale, trebuie si la astea daca bine stiu permis de arma categoria E si autorizatie de cumparare. iar orice joaca in afara poligonului e coonsiderata incalcare a legii 295 ceea ce face sa-ti zboare si B-ul
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Extras din: L 295/2004
Anexa III. Arme si muniţii neletale Categoria C - Arme supuse autorizării ..................................................... 23.Armele scurte sau lungi (cu aer comprimat) care pentru aruncarea proiectilului metalic folosesc forţa de expansiune a aerului comprimat sau a gazelor sub presiune aflate într-un recipient şi care nu dezvoltă o viteză a proiectilului mai mare de 220 m/s ...................................................... Art. 65. Folosirea armelor utilitare şi de agrement (4) Armele sau dispozitivele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spaţii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spaţii special amenajate sau semnalizate, în astfel de condiţii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viaţa persoanelor. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Din cate stiu aceasta lege a fost modificata la inceputul anului trecut si e asa cum spune bogus.
Stiu ca am fost tentat si eu sa imi cumpar o arma cu aer comprimat dar m-am calmat cand am vazut ca nu poti trage numai in poligon. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Legea privind regimul armelor şi al muniţiilor este una si aceeasi 295/2004.
Modificarile care s-au adus legii de-a lungul timpului, nu-i schimba denumirea, ... Ceea ce am dat ca extras din ea, este din forma actuala in vigoare. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5
-adicatelea nu te vede nimeni si nu suna la 112.
-adicatelea poligoane.
Legea e ambigua si interpretarea e mai mereu in defavoarea detinatorului. ![]() Cum la noi nu e ca la circulatie, unde ai dovada pana la solutionarea cauzei, riscurile sunt mari .... ![]() cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
-adicatelea nu te vede nimeni si nu suna la 112.
-adicatelea poligoane.
Mda, @laurul, ..., nu iti contest concluzia, asa este, articolul din lege lasa loc de interpretare, si cum spuneai, ...., pana sa o interpreteze nenea judecatorul, ...., impricinatul, sta obligatoriu pe tusa... Am o rugaminte, @laurul, stiu ca nu a fost cu intentie, ..., dar cand ma citezi cu "..." te rog nu imi modifica postare initiala, ...., completeaza in continuare , ... Multumesc, si o seara buna. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Atunci, de frica, sa ne încuiem naibii in casa, nu care cumva sa riscam vre-o reclamatie de-a-n-pulea de la vreunul!
Daca oricine face o reclamatie mincinoasa (cum ca l-ai amenintat cu arma de exemplu), ramai macar pentru o perioada fara arma. Si ce sa facem in cazul asta? Nimic???!!! La fel si cu AC-ul. L-am luat doar pentru ca pot trage legal cu el in curte. Am .22lr pentru poligon, dar ca sa merg o data la poligon, trenuie sa fac 3 drumuri la politie la Giurgiu. Ori eu nu reusesc sa-mi fac timp nici pentru poligon. Ne-a atins frica pe toti? Frica? De ce daca legea, asa restrictiva cum e, nu o incalc? De ca sa mai cerem vre-un drept daca imi e frica sa ma folosesc de dreptul pe care mi-l da legea de a folosi acasa o arma cu AC ?
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5mda.... ce sa-ti urez colegule decat mult noroc - vei avea sigur nevoie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu de alta, dar avem utilizatori de forum care fix pe o plangere de la un vecin aflat la sute de metri, evident neintemeiata, data la 112 pe motiv "Mi se pare ca..", au ramas fara arme si procesul se lungeste de ani de zile. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daca te pasioneaza cititul, ia de lectureaza codul de procedura penala, dreptul procesual, cum sunt tratate de procurori si/sau judecatori infractiunile la legea armelor si munitiilor, etc. sincer eu credeam ca stii deja toate astea, ca posesor de arme (de ORICE FEL ar fi ele) ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Eu stiam ca se modificase legea in sensul folosirii lor doar in poligoane dar acum dupa o indelunga cautare prin legislatie realizez ca nu exista aceasta modificare si ca probabil am citit ceva proiect. Si eu am dorit acum un an sa-mi iau un PCP dar cantarind mai bine lucrurile prin prisma la ce se refereau Laurul si the_mav am renuntat, cui nu i-ar place sa poata sa aiba pusca oricand langa el si sa traga la tot ce nu-i viu cand i se scoala iar munitia sa fie la kilgram
![]() Inainte prin vreo 2000-2001 aveam un Gamo 5.5 pe care il luam cu mine la pescuit si era distractia de pe lume sa nimeresc cate o broasca in cap (cu scop pescaresc ca le puneam momela la somn)... acum daca as face asta si ceva coleg pescar binevoitor m-ar filma ma trezesc cu un dosar pt braconat de broaste si imi iau adio de la toate pustile ![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Dreptul despre care vorbesti este doar interpretarea ta proprie a legii. ![]() ![]() ![]() Organul interpreteaza altfel !~!! ...ce bine era ca in textul de lege sa scrie clar ca in curtea ta poti folosi AC-ul fara probleme... Cred ca toti aveam catre una... ![]() ![]() ![]() cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Sincer, ma lasi fara replica, ...., se pare ca unul din noi doi avem o problema si nu prea stie ce inseamna sa citezi, ... ![]() ![]() ![]() ![]() 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Strict semantic, problema e la mine.
O sa incerc sa dreg busuiocul. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5![]() Stai linistit, am inteles ideea,... , doar incecam sa tin un ton de gluma, ... ![]() Toate cele bune. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5No harm done!
![]() Am reparat totusi. ![]() Toate cele bune si tie. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
asta e fraza care ati da drept sa tragi cu arma in curte. partea cu ""...spatii spepecial amenajate""" e pentru poligon. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Ce am spus e in cunostinta de cauza. In urma cu vreo 2-3 ani, un vecin de-al tatalui meu cu care nu se intelegea deloc m-a reclamat ca am vrut sa-l impusc cu AC. Bineinteles ca am avut ceva probleme si mi-am consumat ceva nervi, timp si bani pana s-a incheiat povestea, dar asta o risca orice detinator de arma, oridecare ar fi ea. Intr-adevar, chiar daca nu am incalcat legea tragand in curtea proprie (pe atunci aveam domiciliul acolo, in VL), tot am avut de suferit. Si ce sa fac apoi, sa ma inchid in casa??!! Nu! Din contra.
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5Oricum, sfatuiesc pe oricine la prudenta maxima! Legea, restrictiva, proasta sau cum o mai fi ea, trebuie respectata de toata lumea! In oala acoperita nu cade musca! Dar sa nu-mi iau o AC de frica ca poate ma reclama cineva ma duce cu gândul la drobul de sare.
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5valabil
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5valabil!
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5pretul e mic!
accept si lei, nu-s fitos!
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5800 lei
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5175 euroi
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5800 lei
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5175 euro !!!
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5800 lei !
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5valabil, valabil
Re: hatsan 125 sniper, cal 5.5700 !!!
super pret!
34 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: adileafu şi 134 vizitatori |
Publicitate
|