-2 sorturi de zale - 60 euro bucata

-1 manuse de zale- 55 euro

-1 trusa de cutite din inox -60 euro (se vinde fara cutite si masat din poza)

telefon: 074179xxx xxx
Pentru afaceri va rog sa luati legatura cu administratia.
Accesorii MACELARModerator: the_mav
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Accesorii MACELARScot la vanzare diferite accesorii de macelarie originale Germania folosite de mine in abator, sunt intr-o stare foarte buna ca noi.
-2 sorturi de zale - 60 euro bucata ![]() -1 manuse de zale- 55 euro ![]() -1 trusa de cutite din inox -60 euro (se vinde fara cutite si masat din poza) ![]() ![]() telefon: 074179xxx xxx Pentru afaceri va rog sa luati legatura cu administratia.
Re: Accesorii MACELARschimmb si cu alte lucruri
Re: Accesorii MACELARcu ce?
ok, deci manunsa si sortul stiu la ce imi trebuie, dar te rog sa-mi explici ce rol are trusa aia goala, eu avand sterilizatorul de cutite Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Accesorii MACELARde a putea purta cutitele dupa tine fara sa te tai sau sa le strici taisul pana la locul actiuni.
Re: Accesorii MACELARbun deci asta nu imi trebuie deoarece noi deschidem un mic abator de preparare mezeluri asa ca nu vom duce cutitele in afara incintei, astept sa-mi spui la ce te-ai gandit cand spuneai ca schimbi
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Accesorii MACELARUn sort s-a vandut
6 mesaje • Pagina 1 din 1