Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Vă anunț cu mare bucurie ca am promovat examenul de vânător pe care l-am susținut azi la Buzău în incinta liceului sportiv...unde a fost prezent și domnul Selaru...Examen promovat cu 30/30 întrebări. Asta pentru a mă lauda puțin deși nu îmi sta în caracter dar bucuria este prea mare și vreau sa o împărtășesc cu voi. Va mulțumesc pentru sfaturi și îndrumări. Va salut cu respect. Acum sfaturi pentru arma aștept de la voi. Buget aproximativ 5000 lei
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.salut , felicitari si bine ai venit
arma.... ce fel de arma? alice ? glont? semi sau nu ? aspect militar sau mai clasic? calibru? ce vrei sa vanezi ? poligon? talere ?etc... aprox 5000 ron doar pentru arma sau si pt luneta ? mai da si tu cateva mici amanunte ![]()
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Foarte frumos din partea ta ca ne-ai dat de stire ce ai facut si mult succes in continuare.In functie de ce vrei sa vanezi vei gasii aici mult ajutor;da doar mai multe detalii si musai sa te descurcam.Numai bine.
este in noi
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Vă mulțumesc. Arma cu alice, bock ,cal 12 ,clasica în special iepuri și vânat mic, ocazional mistret
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Bine ai venit in breasla!
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Bun venit!
Despre arma.... avea @teharau una faina. Vezi de mai este valabila oferta! Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Felicitari! Duminca este la noi in satu mare exemen si sper sa-l trec cu brio!
Incearca si tu http://www.smart-hosting.ro
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Felicitari pentru examen si pentru atitudinea potrivita !
Avem nevoie de astfel de oameni pentru a improspata sangele si gandirea vanatorilor de azi. Buna alegere cu bock de 12. Sunt o sumedenie de topicuri cu aceasta dilema Membru ANDA
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.
Iti doresc multa bafta si asteptam un raspuns pozitiv
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.
Va multumesc pentru apreciere
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Felicitari!
Cum spune o veche vorba de pe aici..cumpara cea mai scumpa arma pe care ti o poti permite cu conditia sa ti vina!!Mergi si pune in umara cat mai multe arme,insotit pe cat posibil de un om cu state vechi(atentie sa nu fie vreun fan ij ..ca ti mananca nervii!!)..... seara faina! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.Felicitari,la ce grupa esti?
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori |
Publicitate
|