Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cizme Le Chameau VizeronModeratori: liviur, george_ciprian86
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Cizme Le Chameau VizeronVand cizme Le Chameau Vizeron marimea 43. Pret 450 ron.
Re: Cizme Le Chameau Vizeronma intereseaza, vreau poze si un nr de telefon
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Cizme Le Chameau VizeronFoarte bune. Am aceleasi cizme de vreo 4 ani.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Cizme Le Chameau VizeronSi pe mine.Vreau 7 perechi,daca ai,nu negociez,mai ales ca esti aproape.Stima.
este in noi
Re: Cizme Le Chameau Vizeron
- Buna ziua, ma numesc Florinanghelescu, si postez cu mare bucurie prima data pe acest forum . Va rog sa-mi permite-ti sa fac si eu aici o mica afacere . - Salut Florin ( am raspuns eu) si bine ai venit. Vanzarile pe forumul acesta se fac in sectiunea dedicata pe care o gasesti aici : viewforum.php?f=126 Ovi, asi vrea si eu 20 perechi . ce parere ai , le cumparam impreuna sa obtinem discont sau merge fiecare pe mana proprie ? Respect, Razvan
Re: Cizme Le Chameau VizeronLasati omul in pace mai sacalilor macar pana imi iau eu perechea de cizme, ca eu am fost primul
![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
da frate dar vreau si eu 20 perechi. Daca le punem si pe cele 5 ale lui OVI si perechea ta se fac 26 bucati. La asemenea gheseft nu crezi ca meritam o reducere de pret ? Razvan
Re: Cizme Le Chameau VizeronCrotalule, la ce marime porti cred ca trebuie sa lipeasca cate doua cizme intre ele. Tu trebuie sa platesti dublu perechea.
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Salut Vulpoiule Pai de crezi ca vreau sa cumpar 20 perechi ? Le imperechez 2 cate 2 si fac 10 perechi pt mine ![]() Acum vorbind serios, am gasit in Romania ghete si pantofi de oras nr 50 si 52 . De asemenea am gasit cizme de vanatoare inalte cu fermoar lateral pana la nr 17 american ( echivalent 52 Romania ) Deci cu incaltarile am rezolvat-o . Cu imbracamintea de asemenea am rezolvat-o ca am dar in 5 luni vreo 30 kg si intru in XXXXL. Cum am in plan sa continui cu dat kg jos macar inca 10 kg pana la Craciun este posibil sa intru si in XXXL . Razvan
Re: Cizme Le Chameau VizeronStiu cum este, ca si eu am probleme din astea cu incaltamintea si imbracamintea. Daca am tapaloagele mari si am crescut la tara, adica ,,multilateral dezvoltat", acum greu de gasit cate ceva care sa se potriveasca.
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|