Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 03 Mar 2025, 20:01

AGVPS-ul si "reprezentativitatea".

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B

Re: AGVPS-ul si "reprezentativitatea".

Mesajde biriuck pe 23 Mar 2016, 17:53

Cu ala psihologic e problematic si trebuie avut grija. Expira repede...
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde blackcrotal pe 23 Mar 2016, 22:03

tehărău scrie:Razvan, din postarea ta cel mai bine am inteles partea cu spitalele. Restul, mai putin, dar asta e problema mea de perceptie.
Apropos: tu ai terminat cu dosarul? Cazierul l-ai scos? Fisa medicala ai facut-o? Dar testul psihologic?

Draga Liviu, iti multumesc foarte mult pentru grija pe care mi-o porti . Totul se desfasoara conform planului asa ca poti sa stai linistit din acest punct de vedere sau si mai bine sa-i porti grija numai dlui Selaru.
@blackcrotal- daca aveti de platit polite, va rog sa o faceti in alta parte.
Am speranta ca nu veti mai folosi acest forum pentru asta.
Moderatorul

Pentru ca tu prin acest raspuns ai iesit ( dupa parerea mea) din subiectul topicului si pentru ca presupun ca si eu am aceleasi drepturi ca si tine pe acest forum, am sa-mi permit sa-ti reamintesc fabula cu soricelul, pisica, si vaca :
Intr-o zi o pisica alerga un soricel dorin fireste sa-l manance si-l cam inghesuise prin diverse colturi. Tot alergand o intalneste pe d.na vaca si incepe sa se roage de ea sa-l scape de pisica. Vaca raspunde ca nu are cum sa intervina intre soricel si pisica dar, se gandeste ea si-i spune acestuia sa se pozitioneze in dreptul cozii ei.
cand se aseaza soricelul pe pozitie , vaca lanseaza o mare balega care-l acopera pe soricel .
Vine pisica , nu-l vede pe soricel dar simte mirosul lui si o intreaba pe vaca daca nu cumva a vazut soricelul. Vaca raspunde ca nu a vazut soricelul dar pisica simtind in continuare mirosul de soricel se uita mai atent in jurul ei si vede un varf din coada soricelului care iesea din balega. Il trage cu laba pe soricel din balega, il tavaleste prin iarba ca sa-l stearga si apoi il mananca .
Morala fabulei:
- Nu toti cei care te baga in rahat iti vor raul
- Nu toti cei care te scot din rahat iti vor binele
- Daca te bagi in rahat , atunci baga-te cu totul.

Si o dedicatie speciala pentru dl. moderator Biriuck datorata modului civilizat de exprimare : MODERAT
Am rugamintea de a inceta cu jignirile.
@biriuck v-a spus un fapt real iar dvs atacati urat.
Subtilitatea nu e punctul dvs forte.
Acelasi moderator
Razvan
blackcrotal
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde radubichis pe 24 Mar 2016, 23:16

blackcrotal scrie:
tehărău scrie:Razvan, din postarea ta cel mai bine am inteles partea cu spitalele. Restul, mai putin, dar asta e problema mea de perceptie.
Apropos: tu ai terminat cu dosarul? Cazierul l-ai scos? Fisa medicala ai facut-o? Dar testul psihologic?

Draga Liviu, iti multumesc foarte mult pentru grija pe care mi-o porti . Totul se desfasoara conform planului asa ca poti sa stai linistit din acest punct de vedere sau si mai bine sa-i porti grija numai dlui Selaru.
Pentru ca tu prin acest raspuns ai iesit ( dupa parerea mea) din subiectul topicului si pentru ca presupun ca si eu am aceleasi drepturi ca si tine pe acest forum, am sa-mi permit sa-ti reamintesc fabula cu soricelul, pisica, si vaca :
Intr-o zi o pisica alerga un soricel dorin fireste sa-l manance si-l cam inghesuise prin diverse colturi. Tot alergand o intalneste pe d.na vaca si incepe sa se roage de ea sa-l scape de pisica. Vaca raspunde ca nu are cum sa intervina intre soricel si pisica dar, se gandeste ea si-i spune acestuia sa se pozitioneze in dreptul cozii ei.
cand se aseaza soricelul pe pozitie , vaca lanseaza o mare balega care-l acopera pe soricel .
Vine pisica , nu-l vede pe soricel dar simte mirosul lui si o intreaba pe vaca daca nu cumva a vazut soricelul. Vaca raspunde ca nu a vazut soricelul dar pisica simtind in continuare mirosul de soricel se uita mai atent in jurul ei si vede un varf din coada soricelului care iesea din balega. Il trage cu laba pe soricel din balega, il tavaleste prin iarba ca sa-l stearga si apoi il mananca .
Morala fabulei:
- Nu toti cei care te baga in rahat iti vor raul
- Nu toti cei care te scot din rahat iti vor binele
- Daca te bagi in rahat , atunci baga-te cu totul.

Si o dedicatie speciala pentru dl. moderator Biriuck datorata modului civilizat de exprimare :
....

=))
radubichis
Veteran

Locaţie: Hunedoara

Mesajde valeriub pe 26 Mar 2016, 10:13

wachtelfeld scrie:Imagine
Uitati-va aici reprezentativitate.

Va salut ! Imaginile sunt de la slujba religioasa din catedrala din Praga, cu prilejul aniversarii Consiliului International de Vanatoare ( CIC). Am participat si eu la eveniment , in caliate de Sef al Delegatiei Romaniei in CIC. Evenimentula fost, de fapt, o insiruire ce evenimente, pe parcursul a trei zile, in trei capitale Praga, Bratislava si Budapesta. Au fost aniversarea a 80 de ani de la infiintarea CIC, in cadrul cestelului Polarikovo. Unul dintre membrii fondatori era roman.
Am sa revin cu mai multe informatii, dar cred ca intr-un topic stric dedicat CIC.
valeriub
Membru important

Mesajde laurul pe 26 Mar 2016, 15:57

Bine ai venit Valeriub.
Te asteptam la prezentari . :)
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde tehărău pe 30 Mar 2016, 22:18

Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 30 Mar 2016, 22:20

tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 30 Mar 2016, 22:21

tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 30 Mar 2016, 22:25

Daca doriti sa le comentati, pentru a nu bruia topicul, va rog sa mutati discutia intr-un topic dedicat, intr-o alta sectiune a forumului.
Multumesc.
tehărău
Veteran

Mesajde vinatorul iscusit pe 27 Mai 2016, 11:29

Vesti din UE !stie si AGVPS?

In data de 31.03.2015 a fost aprobata Rezolutia nr 15-E-6784,care urmeaza sa fie votata in Plen(?)privind interzicerea utilizarii cainilor de vanatoare la specia mistret,in toate cele 28 tari membre UE !cum facem?
vinatorul iscusit
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde AXP pe 27 Mai 2016, 11:35

Altfel spus, se termina cu vanatoarea la goana, la mistret, ...,
22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
AXP
Veteran

Locaţie: Cluj

Mesajde Clujeanul pe 27 Mai 2016, 12:32

"toute action de chasse fait risquer en permanence au chien, lorsqu’il se trouve au contact direct du sanglier, des blessures pouvant entrainer la mort du chien au terme d’une lente et longue agonie"

Pe de alta parte, cainii folositi importiva infractorilor, detectorii de substante periculoase sau cainii ciobanesti nu risca mai nimic...
Clujeanul
Veteran

Locaţie: Cluj-Napoca

Mesajde Cristi pe 27 Mai 2016, 14:12

Miza e sa se distruga motivatia unui numeros grup de vanatori europeni de a detine arme cu glont...
“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde the_mav pe 27 Mai 2016, 14:19

Posibil Cristi, dar cand din 91 de decidenti se ia un astfel de vot cu doar 17 voturi pentru, intrucat pe restul I-a durut fix.... nicaieri, atunci asta e si mai tragic :!: :idea: :!:

Inca ceva: nu cred ca se pune (inca) in discutie interzicerea vanatorii la goana la mistreti, ci a utilizarii cainilor in vanatoarea la mistret.
O nuanta importanta, depinde de cine va sustine aceste nuante.
:!: :idea: :!:
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde laurul pe 27 Mai 2016, 14:45

Daca nataraii aproba asa ceva, in 5 ani mistretul va deveni daunator si se va vana tot timpul anului fara cota de recolta......
~x( ~x( ~x(
laurul
Veteran

Mesajde AXP pe 27 Mai 2016, 15:45

the_mav scrie:...
Inca ceva: nu cred ca se pune (inca) in discutie interzicerea vanatorii la goana la mistreti, ci a utilizarii cainilor in vanatoarea la mistret.
O nuanta importanta, depinde de cine va sustine aceste nuante.
:!: :idea: :!:

Vanatoare la goana, la mistret, fara caini? Ceva de genul ca si "nunta fara lautari" (muzica). :mrgreen:
In opinia mea, indirect, ..., asta rezulta, sfarsitul vanatorii la goana, ..., ce o sa faca gonacii, o sa mearga in "orb"? ... O sa fie goana, ..., mai ceva ca jocul la loto!
22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
AXP
Veteran

Locaţie: Cluj

Mesajde Sly_Fox pe 27 Mai 2016, 17:45

Comunismul a murit, traiasca neocomunismul!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde radubichis pe 27 Mai 2016, 19:02

laurul scrie:Daca nataraii aproba asa ceva, in 5 ani mistretul va deveni daunator si se va vana tot timpul anului fara cota de recolta......
~x( ~x( ~x(

La noi este relativ simplu .Avem ciinii ciobanilor care oricum pasuneaza in padure si fugaresc vanatul .Nu stiu cum va fi in celelalte tari
radubichis
Veteran

Locaţie: Hunedoara

Mesajde romaniac pe 27 Mai 2016, 20:01

V-o trebuit E.U.
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde aghiuta pe 13 Iun 2016, 18:08

Minune mare !!!
Site-ul AGVPS are traducere in mai multe limbi.Chiar si in suedeza. :D
http://agvps.ro/#
Felicitari celor care s-au implicat.
aghiuta
Veteran

Locaţie: Suedia

Mesajde bogus pe 13 Iun 2016, 19:52

poti sa-l feliciti pe domnul Google, Google Translate pe numele sau complet :))
uite tot asa si siteul vanatorul.ro in chineza
https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ro&tl=zh-CN&u=http%3A%2F%2Fwww.vinatorul.ro%2Fpublic%2Fro%2F
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76
Nissan Terrano R20 ZD30
bogus
Veteran

Locaţie: Cluj Napoca

Mesajde Sly_Fox pe 13 Iun 2016, 19:57

Da repede de stire suedezilor, poate te scutesc sa mai dai examen la ei. Iti recunosc actele romanesti si gata. :D
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde aghiuta pe 13 Iun 2016, 22:11

Sly_Fox scrie:Da repede de stire suedezilor, poate te scutesc sa mai dai examen la ei. Iti recunosc actele romanesti si gata. :D

Tarziu.
Deja ne-am luat examenul de vanator si in Suedia.
aghiuta
Veteran

Mesajde aghiuta pe 13 Iun 2016, 22:13

bogus scrie:poti sa-l feliciti pe domnul Google, Google Translate pe numele sau complet :))

Tot e mai bine decat nimic.
aghiuta
Veteran

Mesajde laurul pe 14 Iun 2016, 08:42

bogus scrie:poti sa-l feliciti pe domnul Google, Google Translate pe numele sau complet :))
uite tot asa si siteul vanatorul.ro in chineza
https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ro&tl=zh-CN&u=http%3A%2F%2Fwww.vinatorul.ro%2Fpublic%2Fro%2F

Carcotas ardelenesc...... =))
laurul
Veteran

Mesajde valeriub pe 30 Iun 2016, 18:16

Ursus2006 scrie:Inapoi la CAP ! Nu esti membru intr-o asociatie, adio !!! Stiti de unde se trage asta, nu? Sa vedeti acu' aere si ifose in capul directorilor ajvps. Ai plecat acum 2 ani din ajvps ? Vrei sa vii inapoi ? Nicio problema, platesti cotizatia cu majorari pe ultimii 2 ani si ramai cu pusca. Frumos, nu ?

La Ajvps Prahova "revenirea" costa 10( zece) lei. Uneori prea demonizam asociatiile si directorii, uitand ca ei executa ce hotarasc alesii vanatorilor.
valeriub
Membru important

Mesajde laurul pe 30 Iun 2016, 19:08

...mortii cu mortii ...vii cu vii...
Nu are rost sa inviem discutii vechi.
laurul
Veteran

Mesajde valeriub pe 01 Iul 2016, 00:36

tehărău scrie:Insa, insist: cateva minute in care cele petrecute le veti scrie intr-un mail timis pe adresa AGVPS cred ca ar face bine. Am vedea si cum se vede probleme de la ei, ce disponibilitate la dialog au, de ce forta in a face ceva dispun (in eventualitatea ca dau curs).
Si apropos: cand e an de alegeri(AJVP-uri) ? Anul asta sau la anul? Degeaba criticam virtual daca pe functii raman cei ce si-au aratat limitele. Poate or mai patrunde si oameni ce vor sa mai schimbe cate ceva...

Peste o luna si ceva vor fi alegeri in conducerea AGVPS.
Dar in cel mai misterios mod posibil nu se cunosc candidatii. De ce oare atata secret ? Cui foloseste ascunderea acestui eveniment important in viata vanatorilor din Romania ? Inca se fac jocuri si nu trebuie sa se stie ce si cum ? Se pune in miscare masinaria de vot coordonata de la centru ?
Chiar si presedintii de stat sunt anuntati inaintea alegerilor, se confrunta si lumea alege sau nu. La AGVPS cand incepe, oare, "campania electorala ?"
Asteptam cu interes anunturile, dar si comentariile vanatorilor.
Pe Forumul AGVPS discutiile pe aceasta tema nu exista si nici nu cred ca are cineva interes sa deschida Cutia Pandorei.
Acolo, unora, adevarul nu convine si este ascuns cu multa indarjire. Chiar cu furie, mergand pana la indepartarea celor incomozi.
valeriub
Membru important

Mesajde biriuck pe 01 Iul 2016, 09:14

Cei ce vor sa candideze la o functie sa anunte din timp. (ca in AJVPS Ph ;) )
Pe de alta parte nici nu are cineva un mecanism prin care sa ii oblige pe cei dornici sa isi anunte candidatura in avans. Nu acum., nu inca
...poate daca ati convinge dumneavoastra pe cativa dintre colegii directori/presedinti dornici sa candideze sa isi anunte intentiile ar fi ceva :D
Dumneavoastra candidati?
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde the_mav pe 01 Iul 2016, 13:34

eu zic sa isi anunte candidaturile dupa ce se aleg castigatorii :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :mrgreen:

curat-murdar, coane Fanica :D :D
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale