Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
J. NOWOTNY
48 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: J. NOWOTNYN-ai citit cu atentie ce-am scris.
Daca nu esti vanator atunci nu poti beneficia de un permis de tip B. Ca si colectionar primesti unul A. Si a doua arma poate poate fi trecuta tot in permisul A. Dupa cum, daca te faci si vanator si obtii un permis de tip B, le poti trece pe ambele in B. Mav-ule ... Colectie nu-i tot aia cu panoplie. Primele stau in dulap, sunt functionale si poti trage cu ele in poligon, ultimele stau pe perete, sunt "dezarmate" si nu mai pot trage nici cu capse.
Re: J. NOWOTNYSalut si la multi ani tuturor.
Dupa ce am citit raspunsurile voastre am vorbit cu un avocat si incepem treaba va tin la curent. Sunt deja vanator, am scris mai la inceput tot pe acolo am scris ca arma o am de la tatal meu si nu e de vanzare. Cu stima Paul
Re: J. NOWOTNYDaca esti vanator (scuze, am uitat ....) atunci cu avocatul mergi inainte. Nu exista niciun temei legal ca o arma cu cocoase sa fie trecuta obligatoriu in permis A.
Re: J. NOWOTNYVa salut colegi forumisti si la multi ani!!
Spuneam ca va tin la curent si desi a durat ceva timp ieri am depus actele necesare pentru trecerea drillingului in permisul de arma Tip B. In 2-3 saptamani voi iesi in sfarsit cu ea pe teren. Sa auzim de bine. Paul.
Re: J. NOWOTNY
Poti sa ne spui cum au decurs ostilitatile? Ce a raspuns politia avocatului? Ai un raspuns oficial? The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: J. NOWOTNYTe salut,
doar acum am vazut, am primit un raspuns oficial, incerc sa-l postez astazi inca.
Re: J. NOWOTNYNu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: J. NOWOTNY![]() ![]() ![]() ![]() ![]() care dintre parti se hotaraste cum a fost varianta reala?!? ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: J. NOWOTNYInteresant...... fara numar, fara data, fara adrisant.......
Document oficial??? cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: J. NOWOTNYDa colegii...document oficial... uitati-va cum a tehnoredactat "v-a fost inscrisa" -legat "va"-...penibil!
Sa le luam pe rand: Am atasat raspunsul primit de la Bucuresti. Tardiv sa mentionez ca eu nu mi-am dorit arma in permisul tip A. In baza acestui act arma a fost trecuta in permisul tip B.
Salut colegu, sa-mi fie iertat ca am sters eu adresa mea de mail cat si numarul de inregistrare si data. Scepticismul tipic neamului romanesc.
Te vad nou si pe tine pe forum, eu sper ca acest raspuns sa-i mai ajute si pe altii pe viitor. Daca te simti tu mai bine, uite, iti dau dreptate....au gresit domnii. Cat de mult crezi tu ca ar conta asta dupa ce am tinut arma un an in dulap...exact...deloc. Eu ma bucur de raspunsul primit, tu de o cratima lipsa ![]()
Re: J. NOWOTNYCred ca m-ai inteles gresit Paul_Sol! Era discutia cu Laurul referitor la documentul respectiv. Si da...un document oficial, cu semnatura unui chestor pe el nu ar trebui sa contina asemenea erori. In conditiile astea poate ca nu ar trebui sa ne mai mire ca, pe langa intarzieri nejustificate la diferite solicitari, "beneficiem" din partea autoritatilor si de tot felul de erori. E parerea mea. Ma bucur pentru tine ca intr-un final ai reusit sa-ti rezolvi problema! Cu respect!
Re: J. NOWOTNYIntre timp trecand 2 ani de la inceputul discutiei pozele nu mai pot fi accesate si lumea care a inceput sa urmareasca topicul mai tarziu nu are cum sa-ti admire puscociul, fa bine daca ai timp si mai posteaza-le o data
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: J. NOWOTNYSa o stapanesti sanatos!
P.S. Cel mai bine stau pozele pe facebook. Memorie nelimitata ![]() De acolo se da aici doar image_url si gata ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
48 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori |
Publicitate
|