Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Propunere modificare lg.295Re: Propunere modificare lg.295Te rog sa ne spui un singur articol care este impotriva Constitutiei! Cu argumente.
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Propunere modificare lg.295
S.A.M.D...... Te rog sa citesti Legea 295 si sa faci singur conexiunile.
Re: Propunere modificare lg.295In timp ce autoritatile europene,inclusiv romanesti, sunt preocupate de dezarmarea cetatenilor onesti, teroristii isi fac de cap linistiti
http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... erele.html The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
te rog sa ne raspunzi la doua intrebari 1.de ce esti impotriva ideii ca un cetatean care respecta legea sa aiba dreptul de a avea acces liber la arme si munitie. 2.de ce interlopi si teroristi au acces liber la arme (ak urile folosite la charlie hebdo erau romanesti/bulgaresti, nu m-ar mira ca si aseara sa fi fost la fel) iar cetatenii care se supun TUTUROR rigorilor legii si platesc taxe aberante au interzis la asa ceva? si ne mai miram ca nu intram in spatiul schengen este evident pentru toata lumea din vest ca suntem in continuare o tara cu probleme MARI de coruptie (de la prim ministri pana la comisari de politie care iau spagi fripturi si sticle de vin) si de SIGURANTA. sau ca ungaria izoleaza romania cu un gard de sarma ghimpata. despre ion mocioalca, seful comisiei de aparare din camera deputatilor de exemplu presa a scris ca are o fata casatorita cu fiul unui mare sef al lumii interlope. si ca i-a cununat ponta, trimis in judecata tot pt fapte de interlop. CE autoritate, morala sau de orice fel poate avea acest om ca sa dea o lege. cu atat mai mult una a armelor. si asta asa doar la o simpla cautare pe google, nu mai intram in amanunte. asta e treaba dna-ului. ce tara e asta? .45/5.56/12
Hai ca ai dat toate argumentele asteptate. Cu Stimă,
Nicolae
Re: Propunere modificare lg.295"asteptate" de catre cine?
suntem la proces aici si zforis este judecator sau cum tie nu ti se pare ceva in neregula cu faptul ca pentru a avea o arma (pentru care ai facut pregatire, ai dat examen si ai platit taxe) esti obligat sa fii angajat la poligon sau sa cotizezi la o asociatie? pai de ce nu ti-a platit poligonul sau asociatia atunci instruirea, examenele, taxele, armele etc ? nu toata lumea e jurist de asta unii dintre noi se si vor adresa instantelor. dar sunt cetatean si platesc taxe. si sper ca INCA pot sa imi exprim nemultumirea public si sa aduc ce argumente cred ca sunt eu potrivite. sa imi spui te rog daca nici acest drept nu am ca sa stim unde ne situam. .45/5.56/12
Re: Propunere modificare lg.295@miha, sunt pertinente si la obiect punctele tale de vedere, dar in afara de a scrie pe forum ai facut si altceva?
De exemplu, ai depus un memoriu la avocatul poporului, la institutia av poporului?
Re: Propunere modificare lg.295mai fratilor E GRAV..... DE TOT!!!
daca ramanem la discretia militenilor o sa vedem niste abuzuri cum numa inainte de '89 se produceau!!!! Sa-l vedeti pa smecherul de la aest cum va spune ca are "indicii temeinice" sa te trimita la psiholog etc!!!! @Daniel.Marius ce credeti ca e de facut? Sa luam legatura cu deputatii pe care ii cunoastem? sau poate inregimentarea politica e deasupra a orice?
Re: Propunere modificare lg.295Legatura cu deputatii s-a tot luat si nu a ajutat la nimic din pacate.
Acum am venit de la vanatoare si am deschis calculatorul intrand pe forum. Sunt inmarmurit,parca as avea pe corp sute de arici,s-au ridicat toate firele de par. Nu se poate asa ceva,cum de permitem sa se intample asemenea orori in Europa? Ne facem rau singuri,ne amagim vorbind despre drepturile omului,dar uitam ca lumea asta este plina de bestii cu chip de om. Lasam sa treaca zilnic granitele Europei mii de refugiati,si asta in mod ilegal,fara un minim control. Liderii Europei deschid bratele Bestiei,amenintand in stanga si in dreapta pe cei care nu accepta hoardele de migratori in tarile lor. Vorbesc de cote obligatorii,incalca orice bun simt,strivesc vointele guvernelor tarilor membre,isi bat joc de sute de milioane de oameni. Ce le vor spune acum celor indurerati? Ieri vorbeau de integrarea in societatea europeana a valurilor de musulmani,azi au aflat ca acestora nici prin gand nu le trece sa se adapteze la valorile europene,maine vor afla ca vor acest continent. Ieri un milion,astazi zece milioane,maine o suta de milioane,apoi haosul si distrugerea. Toata Europa i-a hulit pe unguri,cum ca ar fi rusinea batranului continent,construind garduri si stopand trecerea ilegala a granitelor. Numai ca ungurii au fost primii care au anticipat pericolul reprezentat de viperele desertului. Cum sa lasi frate granitele la cheremul oricui,sa treaca prin ele ca prin branza? Ca sunt refugiati,fug de razboi. Noi nu am trecut prin razboaie? Europa nu a trecut prin foc si sabie? Si nu a fugit nimeni,de la cel mai mic la cel mai mare au pus mana pe arme si si-au aparat tara si interesele,indiferent de conjunctura. Astia sunt precum lacustele,dau navala,nu cer voie,isi impun cultura si religia lor. Sunt aproape un milion ajunsi in tarile europene sau pe drum si cam doua milioane gata sa plece,majoritatea barbati tineri apti de lupta,care isi pot apara tara. De ce nu o fac,ce interese au? Cine ii indruma si cine ii finanteaza? Ca saraci nu sunt. In schimb sauditii s-au aratat gata sa construiasca doua sute de moschei in Europa,pe cheltuiala lor,pentru migranti. Incotro ne indreptam? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Eu am citit legea 295 si 149. Ultima oară modificat de zforis pe 14 Noi 2015, 21:20, modificat 1 dată în total.
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Imi pare rau, daca nu ai gasit tu exceptia de neconstitutionalitate, eu nu te pot ajuta. Dupa zilele acestea, inca mi-e lehamite sa explic over and over again toate cacaturile din legea asta.
Tu ce crezi ca ar trebui facut. Sunt deschis sa aud si parerile altora, ba nu, chiar foarte interesat. Astept sugestii!!!
Re: Propunere modificare lg.295Nu stiu; la curtea suprema??? Sa conteste cineva legea... Aici cred ca enevoie de parlametarii onorabili si neaserviti ideologiilor anti-arme...
![]() Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Ia uite ce spune nenea asta,posibil viitor presedine al U.S.A. http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... armat.html Se pare ca ratiunea nu a disparut cu totul,isi mai face prezenta cateodata si pe la politicieni de prim rang. Oare cand o sa ajunga si pe la noi? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Propunere modificare lg.295Si are dreptate!
![]() Cu mentiunea ca acel nene este perceput de multi ca un maimutoi (mai precis ca un urangutan) al cursei prezidentiale. E numit in gluma drept "asul din maneca" al lui Hilary ![]() Niciun candidat republican n-o sa sustina altceva, e un element cheie al electoratului lor. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Propunere modificare lg.295http://www.firearms-united.com/europe-g ... to-weapons
Aceste masuri erau planuite inainte de atacurile din Paris. Grupul anti-arme din EC profita de tragedie pentru a-si impune interesele . In acest context, masurile luate de guvern cu modificarea 295 nu mai par asa intamplatoare, reprezentantul guvernului Romaniei la acel grup din Comisia Europeana fiind din IGPR, directia arme.Pe termen scurt acel grup urmareste trecerea semiautomatelor de vanatoare si sport ,detinute de civili, in categoria A din directiva, iar pe termen mediu, interzicerea armelor scurte detinute de civili, urmata de interzicerea armelor ghintuite cu mai mult de 3 focuri.Ma intreb , oare cine se va repezi din guvernul nostru sa aplice aceste recomandari, daca ele sunt puse in pagina? The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Dar domnul asta Toba, cam ce idei are?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Crețe! Foarte crețe!
Re: Propunere modificare lg.295The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295nu, dansul a inceput demult, Cristi
![]() sa vedem si cum se implementeaza la nivel local. sunt curios sa vad cate procese vor fi in italia si Germania pe subiectul "arme semiautomate la populatie". vezi ca faptul ca suntem membri UE, din perspectiva jurisprudentei, are si niste avantaje... daca o instanta le da peste ochi in alt stat ue, poti invoca acest lucru si in Romania. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Propunere modificare lg.295FACE a raspuns de mai bine de un an acestei porcarii pregatite de CE, fara ca cineva de acolo sa tina seama de asta. Cine a participat la CE din partea guvernului Romaniei? Nu cumva tocmai cei care au venit cu modificarile la legea 295?
http://www.face.eu/sites/default/files/ ... matted.pdf The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Iar in Italia intai le-au declasificat de la vanatoare la sportive sau chiar comune ... echivalentul de la noi fiind aparare si paza, permise numai unei minoritati. Asa audeterminat pe multi sa renunte la idee ....
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Semnat.
Re: Propunere modificare lg.295yeap.
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori |
Publicitate
|