Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Propunere modificare lg.295Re: Propunere modificare lg.295SISTEMELE DE INCUIERE SUNT DE FAPT PENTRU A FI TRECUTE PRIN FATA INCHIZATORULUI LA SEMIAUTOMATE. ELE ERAU ATARNATE PE GARDA TRAGACIULUI NU PENTRU SIGURANTA CI DOAR IN IDEEA DE A LE PRIMI CADOU ODATA CU ACHIZITIA ARMEI
Membru ANDA
Re: Propunere modificare lg.295Pistoale si revolvere in ce calibru doresti, de la minuscule pana la tunuri calibrul 50. Nu exista pistoale cu gaz, bile, trile, cvadrupile si alte tampenii.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Membru ANDA
Re: Propunere modificare lg.295Baiatul cel mare testand cum ii vin un M4A1 tactic si un M16. Eu zic ca ii vin bine deja la 17 ani.....
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Membru ANDA
Re: Propunere modificare lg.295
Cam cat inseamna asta in ani?! N-am gasit convertor din unitati de lungime in din alea de timp.
Re: Propunere modificare lg.295Nu se sta rau nici la sectiunea munitie. Asa cum spuneam mai sus si prin alte topicuri, aceasta este la liber, in cantitati indestulatoare si la pretz accesibil, ce stimuleaza apasarea pe tragaci. Componentele de asemenea sunt intr-o varietate covarsitoare, re-loadingul fiind un hobby in sine.
Re: Propunere modificare lg.295In ceea ce priveste munitia de targeting, este intr-adevar foarte ieftina. Pentru sume intre 55 si 70 de dolari poti cumpara 250 cartuse cu alice pentru talere. Marci numai americane, Remington,Browning, Winchester, Federal, etc, etc. In coltul din dreapta jos al raftului se pot vedea zincuri de la military surplus, cal. 30-06, 308 win, 7,62x39, 7,62 x 54R si altele. se vad zincuri model sovietic dar si arhicunoscutele ammo box-uri de la ei. Talerele sunt ceva de genul 10 dolari 500 bucati.
Re: Propunere modificare lg.295arcuri si arculetze. N-am gasit sageti cu ventuze ca la noi la decathlon. Probabil ca nu m-am uitat eu ca lumea.....
Re: Propunere modificare lg.295si la finalul acestei serii, unul dintre nenumaratele mesaje afisate pe bannere peste tot.
Re: Propunere modificare lg.295semene de circulatie, crucea lui Stivie si welcome to Nevada.
Re: Propunere modificare lg.295Proband cum se aseaza in umar un FN FAL cal 30-06 full auto intr-un mic magazin de cartier dintr-un oras din Kansas. Matei (9 ani) se cam opinteste in ea. Cu toate acestea, legal si daca il tzine fizicul, poate trage cu ea insotit de un adult. La magazin I s-a oferit arma spre studiu fara nici un comentariu sau intrebare dar cu specificatia ca un AR 15 cal 22LR semi-auto este exact ceea ce I se potriveste la varsat lui pentru a invatza sa traga si sa fie responsabil in prezenta unui adult.
Re: Propunere modificare lg.295M-a luat capul...
![]() Mama ei de tara militieneasca!! Bai omule, ce era acolo!! Incredibil! Pustii tai sunt frumusei foc, sa-ti traiasca! Poate macar ei sa prinda asa ceva! Daca nu, macar au vazut acolo...
Re: Propunere modificare lg.295Multumesc Alin pentru aprecierea pushtanilor mei. Din pacate pentru aceasta tzara si din fericire pentru ei, si copiii mei deja au inteles ca nu este in interesul lor sa contribuie la construirea societatii multilateral dezvoltate in acest minunat coltz de rai si gura de plai. Vor lasa asta in grija statului politico-militienesc care ne conduce si indruma cu drag si bici pe noi cei prea batrani, satui sau obositi sa ne mai incumetam la a cauta normalul acolo unde este el intr-adevar. Ei, ca si multi alti copii de aici, sunt crescuti in spiritul muncii si pregatirii personale pentru traiul in tzari care vor stii sa le aprecieze munca, efortul si creativitatea oferindu-le un trai decent intr-un mediu decent chiar de maine. Deja si copiii mei, ca si ai multor altora, nu inteleg de ce nu avem sosele, de ce in oras este iarna noroi si vara praf, de ce lumea este acra si rea, de ce pute a transpiratie si nesimtire, de ce se taie copacii, de ce am uitat sa zambim din suflet, de ce nu ne ajutam unii pe altii, de ce se pescuieste in ape fara pesti iar cand prinde cineva unul il arunca in tigaie, de ce este atata militie pe strada la vedere, de ce plaja e murdara si apa de mare tulbure, de ce scrie peste tot de vanzare/inchiriat, de ce nu producem dacat unghii si matreatza (vorba unui prieten drag mie), de ce nu au voie sa traga cu pusca pe camp sau in livada bunicii de la tzara, de ce nu au voie sa vaneze cu tatal lor, de ce nu ai voie sa-ti iei un cutzit in tabara de munte, de ce aia, de ce ailalta si, intr-un mare final tragic, de ce trebuie sa rabde si ei daca noi suntem dispusi sa rabdam. Ei sunt hotarati sa prinda asa ceva. Si nu pe aici..... Mie nu-mi ramane decat sa ii incurajez si sa-i sustzin:-j
Membru ANDA
Re: Propunere modificare lg.295.....crudul adevar....
Felicitari pentru atitudine iar baietilor multa bafta ! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Propunere modificare lg.295Desi pare imposibil acum, va garantez eu ca restrictiile vor incepe sa fie din ce in ce mai dure si acolo. Niciun guvern din lumea aceasta nu is vrea cetatenii inarmati si asta pentru ca ei pot fi o amenintare pentru viermii si aricii din sistem!
Pe ce imi bazez afirmatia? Pe milioanele de dolari cheltuiti pe fata in campanii (de cele mai multe ori mincinoase) "anti" (vezi Bloomberg &Co). In unele state americane treaba este deja imputita... Vanatoarea este atacata din cauza armelor, "verzii" aia ce lacrimeaza dupa fiecare Bambi sunt niste prosti manipulati ce nu isi dau seama pentru ce primesc finantarile... ![]()
Re: Propunere modificare lg.295Noutati despre George Scutaru, cel care murea de grija se ne ia armele
http://www.romanialibera.ro/actualitate ... ani-394536 The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Cum nu bate Dumnezeu cu parul......
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Propunere modificare lg.295Guvernul face ce vrea el... cainii latra, ursul mananca ghinda
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Propunere modificare lg.295Cred ca trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau!
![]()
Re: Propunere modificare lg.295...exista si ceva bun in propunerile astea.
Obligatia BAEST de a notifica posesorii cu 90 de zile inainte de expirarea vize. Vad ca sunt pusi rau pe colectionari.... Care ar fi alea rele pentru vanatori??? cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Propunere modificare lg.295Nu e deloc normal!
Nu ma încîntă faptul ca tre' sa ma anunte inainte. Si asa au altele pe cap, nu sa trimita notificări. Mai bine ar elibera la timp autorizatii de cumpărare, sau in regim de urgență. Ce fac instructorii poligon tir care au terminat niste cursuri? Stau pe bara fara contract cu un poligon? E abuziv!!!:( Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Corect ! Dar e mai abuziv faptul ca trebuie autorizatie ptr a doua sau a tzshpea arma... 8 x 68 e tata lor ...
Re: Propunere modificare lg.295Doamne ce vremuri traim,mai rele decat in comunism. Incet dar sigur Romania se transforma in stat totalitar,toata lumea va supraveghea pe toata lumea. Cum te-ai apucat de ascutit un creion sau o scobitoare,gata la interogatoriu, de ce naiba iti trebuia tie cetatean roman sa ai un obiect ascutit cand te puteai chinui cu el asa bont cum era. De aici si pana la instaurarea legii tacerii nu mai este decat un pas.
![]() Ma intreb,nu ar fi buna o initiativa din partea acestui popor, incercat din toate partile,ca alesii sa fie supusi unor examene psihologice lunare,deoarece vad ca exista indicii comportamentale bizare si totodata temeinice,adica exact cum propun ei in textul legii. Sa fie si ei cautati la bibilica,si nu anual ci lunar,ca nu se stie cum apar halucinatiile colective in sediile acelea imense,predispuse la crearea sentimentului de pierdut in spatiu. Acum pe bune,de ce naiba se tem astia de posesorii de arme? Raportat la populatia Romaniei,posesorii de arme sunt total nesemnificativi,iar majoritatea o alcatuiesc tot oamenii insarcinati cu asigurarea ordinii si vanatorii. De la primii nu prea cred ca au palpitatii,de la vanatori nici atat,barem astia din urma tremura si stau ca pe ace sa nu fi uitat vreun cartus in afara dulapului de arme sau sa nu fi completat ceva gresit pe autorizatiile de vanatoare. Mai punem ca sunt verificati si razverificati la sange,cred ca a dat paranoia prinm alesi. Colectionarii si ei vai mama lor,pana obtin o hartie sa cumpere cate o rugina devin ei insisi de colectie,antrenorii de tir nu prea au poligoane in care sa profeseze,iar pistolarii cu bile de cauciuc fac in pantaloni de frica sa nu fie nevoiti sa apese pe tragaci. Nu de alta,dar pe de o parte vor enerva la culme hotul sau agresorul,pe cealalta parte il vor lua organele la intrebari ca de ce a tras si dosar penal cu posibila vacanta intr-o locatie nu prea insorita. Vai de steaua noastra unde am ajuns. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Propunere modificare lg.295Pe Facebook la IPSC Romania
https://www.facebook.com/IPSCRomania/po ... 0211832573 Anunt important catre toti DETINATORII de ARME din ROMANIA - ce RESTRICTII ABUZIVE legifereaza peste noapte GUVERNUL prin punctul de vedere catre Parlament care mai nou e lege! - contactati toti deputatii din zona voastra si OPRITI initiativa GUVERNULUI de RESTRICTIONARE ABUZIVA si NEFONDATA a LEGII ARMELOR!!! DATI SHARE SHARE Desi Comisia Juridica a dat aviz favorabil unor amendamente in favoarea detinatorilor, guvernul le-a respins si le asuma ca initiativa politica, trecand legea prin Parlament fara dezbatere ci prin vot pe linie de partid. Doar cineva din coalitia de guvernare mai poate opri tragedia. Daca trece in forma propusa de guvern, aduce atingere tuturor categoriilor de detinatori de arme. Stiti ca in Romania exista zeci de mii de detinatori de pistoale neletale? De acum ADIO port si folosire. Se restrictioneaza la detinere in dulapul metalic. Desi e un drept dobandit! Constitutia prevede clar ca un drept dobandit nu se poate retrage decat pe motive de siguranta nationala - guvernul fara a avea temei, retrage un drept dobandit. Va convine acest abuz? Maine va va retrage si alte drepturi tot asa abuziv! Azi un ou, maine un bou! Poligoane: avem legea 117 din anul 2011 dar norme nici astazi. Astfel inca tot HG 130 din anul 2005 se aplica si in 2015 si doar Federatia Romana de Tir Sportiv poate omologa poligoane. Legea sportului permite si alte sporturi dar nu ai unde le practica daca nu ai teren de sport. Nu poti practica hochei pe gheata folosind teren de fotbal doar ca asa vrea guvernul. Nu poti practica Tir Dinamic pe poligon de Tir Sportiv care e liniar. Guvernul zice ca e bine asa desi Legea 69 a sportului zice altceva - zice ca sportul este de interes national si ca statul garanteaza dreptul cetateanului la practicarea sporturilor ??? si la asociere in vederea practicari sporturilor. Mai zice ca fiecare ramura de sport poate avea propria Federatie Nationala de specialitate si numai una pe fiecare ramura de sport. Asa ca nu numai Federatia Romana de Tir Sportiv ar trebui sa existe si nu numai poligoane de Tir Sportiv ar trebui sa existe ci ar trebui acceptate toate sporturile internationale cum e in toata Europa. Comisia Juridica din Camera Deputatilor aproba acest amendament corect, dar guvernul il respinge fara temei, guvern care nu publica norme de 4 ani si se opun dubios omologarii altor poligoane decat cele existente. Este anormal. Ceva pute rau la guvernul asta. Nu e logic si nu e corect. Nu stim exact ce ascunde acest guvern dar vom afla in curand. In Legea actuala 295/2004 aflata in vigoare, este trecuta sintagma: "Federatii Nationale de specialitate" si nu "Federatia Romana de Tir Sportiv si Federatia Romana de Schi si Biatlon". Aceasta prevedere Europeana aflata in vigoare elimina monopolul detinut de Federatiile existente, facand loc si altor sporturi. Guvernul se opune indirect, blocand construirea poligoanelor de altfel decat cele existente, favorizand sporturile cu arme existente si blocand dezvoltarea si recunoasterea sporturilor noi prin blocarea poligoanelor de altfel. Toata lumea are nevoie de poligoane, de ce sa nu poti alege in ce poligon sa mergi? De ce te obliga guvernul ce sa-ti placa? Asa te va obliga cu cine sa te casatoresti - sau ce religie sa adopti! E periculos ce a inceput!!! Am reusit asa cum amspus sa obtinem prin lobby european o dezbatere in regim urgent a legii armelor (vedeti stampila de F F URGENT pe primul act atasat) - vom atrage atentia legislativului European asupra abuzurilor facute de guvern cu privire la drepturile conferite de lege cetatenilor europeni din Romania, a detinatorilor legali de arme si nu numai si a dreptului lor legal de a se manifesta in poligoane de tir autorizate la toate sporturile cu arme si nu doar cele preferate de guvern. Acest lucru trebuie stiut de catre toti romanii, de catre toti deputatii care au in acest moment puterea de a trece sau nu acest proiect aberant de modificare a legii armelor in sens abuziv propus de guvern. Cerem DEPUTATILOR din PARLAMENTUL ROMANIEI sa RESPINGA proiectul de modificare al Legii armelor si sa-l retrimita la comisii unde sa fie invitata societatea civila si unde sa se dezbata corect toate aspectele care se doresc a fi inbunatatite si nu doar ifosele unora care isi urmaresc interesul financiar prin mentinerea mecanismului de afaceri format pe banii publici de la MTS catre Federatiile Sportive existente si clientela politica care sateliteaza. Normal ca nu vor schimbarea dar schimbarea va veni. Daca nu vine de la ei, va veni de la DNA. Oricine poate cerceta si sesiza DNA asupra ce se intampla, cine are interes financiar - unde merg banii ... sunt doar cateva poligoane si doar doua Federatii, din care doar una este cu avizarea poligoanelor si mentinerea monopolului. Ori va opriti acum ori va va opri Romania in numele Legii! The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Mare dreptate aveti domnu Cristi.
dar pentru vanatori care sunt modificarile? sa pricepem si noi astia mai de la talpa...
Re: Propunere modificare lg.295Acum fara sa fie cu suparare dar faptul ca-i ia lui Adrian copil minune sau altui cocalar pocnitoarea aia din zamac(vorba unui distins coleg) pe mine nu ma deranjeaza ba chiar din contra,
de fiecare data cand un manelist e implicat intr-un incident cu pocnitoarea lui de fiecare data "opinia publica" si alti frecatori de menta cer inasprirea regimului armelor, ei... asta ne afecteaza si pe noi, deoarece cei care sunt la butoane se folosesc de asta pentru a restrange si mai tare drepturile noastre ale vanatorilor, Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Propunere modificare lg.295Buna ziua,
pai daca acum s-au apucat sa "rezolve" colectionarii si instructorii, dupa ce vor "rezolva problema", va mai ramane o singura categorie posesoare de arme si munitii.... Daca permitem sa se atinga de dreptul legal obtinut al oricarie categorii de posesori, este ca si cum ii lasam sa mai faca un pas catre noi. Banuiesc ca nu crede nimeni ca nu au in vedere si vanatorii, dupa ce vor termina cu restul.
Re: Propunere modificare lg.295Eu sint,vinator, colectionar si instructor. Sint pe deplin constient ca odata si odata vor veni cu restrictii si la vinatori, asta daca lasam asa lucrurile.E inadmisibil si ilegal; voi cauta orice posibilitate legala in instanta eventual pentru a se renunta la aberatia asta.
Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
![]() Articolul 25: Valabilitatea permisului de arma se prelungeste la 5 ani daca sunt indeplinite toate conditiile de pana acum + Dovada efectuarii unei sedinte de tragere anuale intr-un poligon autorizat. Ad literam, inseamna ca daca in vreun an din cei cinci, ai uitat sa faci tragerea obligatorie, nu mai sunt intrunite toate conditiile prelungirii valabilitatii permisului, deci: la revedere. ![]() Acelasi articol mai contine o duma: La alineatul 2) se precizeaza ca politia te va notifica cu minim 90 zile inaintea expirarii permisului, iar la alineatul 3) cu 6 luni inainte ![]() Si am mai retinut o chestie referitoare la nr de cartuse din camera si incarcator/magazie. Art. 37 alin 3) "In cazul armelor de vanatoare este interzisa schimbarea sau modifacarea incarcatorului sau a camerei cartusului, astfel incat sa permita transformarea in arme ale caror incarcator si camera pot tine mai mult de 3 cartuse " Lasand la o parte faptul ca camera cartusului nu poate tine niciodata mai mult de un cartus ( ca atunci se cheama camera cartuselor ![]() Ad literam : 95% din carabinele bolt action (cu repetie - pt domnii stiu ei care) nu vor mai putea fi folosite la vanatoare. ![]() Dar poate ca astea nu ne afecteaza si pe noi vanatorii nu ![]() Vorbeste intodeauna cu blandete si tine aproape un toiag noduros - vei ajunge departe
Re: Propunere modificare lg.295Am gasit pe forumul celor de la A.N.C.A un post pe care imi permit sa il copiez aici, dar pun si link-ul pentru a nu se crede vreo secunda ca imi asum ce s-a scris acolo.
Este o sinteza foarte corecta si buna si tin sa ii multumesc pe aceasta cale, as fi facut-o acolo, dar nu am cont. Ca si idee personala, se discuta pe majoritate site-urile/paginilor de facebook de aceste modificari, dar cred ca ar fi bine daca s-ar reusi ca toate aceste discutii sa se desfasoare intr-un singur loc....ar fi pentru binele nostru si pentru viitorul nostru ca si posesori legali. http://www.anca.com.ro:8080/forum/viewtopic.php?t=909&start=750 "2ndLt membru membru Data inscrierii: 16/Mar/2012 Mesaje: 58 Raspunde cu citat (quote) Mesaj Stimati iubitori de arme de toate felurile, priviti la incercarea de modificare a legislatiei 295/2004. Pentru cei care inca aveti impresia ca nu se va intampla nimic, dati-mi voi sa va contrazic si sa vin cu argumente cat se poate de plauzibile: 1. Punctul 3 din tabel ce face referirile la Articolul 7, este vorba despre termenul de “posesori” ce urmeaza a se modifcia cu termenul de “detinator”. Pentru cei care nu scunosc semnatica cuvintelor vin in ajutorul vostra in a va explica cum se cuvine nuanta celor diua cuvinte posesor – detinator. Conform DEX al limbii romane cei doi termeni se tradcu astfel: POSESOR – Persoană care deține cu titlu de proprietate un bun; persoană căreia îi aparține ceva. ♦ (Înv. și reg.) Arendaș. 2. Persoană care posedă anumite însușiri, caracteristici. DEȚINĂTOR – Persoană care are în păstrare bunuri materiale; persoană care posedă un lucru, un titlu, un premiu, o recompensă etc. Concluzia mea este ca intr-un final dupa ce se va aproba aceasta mizerie, etapa urmatoare va fi efectiv confiscarea de drept a tuturor bunurilor, in cazul nostru a armelor de orice tip neletale/letale, colectie, vanatoare, tir, si poate si paza si aparare (cine are dreptul). 2. Punctul 9 din tabel Articolul 25 (coloana 3 – Alin. (21) Structura de politie competenta va notifica titularul cu cel putin 90 de zile in vederea expirarii si posibilitatii de prelungire a valabilitatii permisului de arma). a) Asta nu se va intampla niciodata ca politia sa te notifice ca urmeaza sa-ti expire permisul, sigur, o va face dupa ce ti-a expirat. Asta este oarecum valabil pentru aia care nu prea ii intereseaza starea de valabilitate a permisului, dar si asa nu este corect, consider ca este un abuz. b) Ce nu-mi mai place faza cu posibilitatea de prelungire, cum adica?! Abuz c) Dupa care in colana 4 este bagata faza cu efectuarea a minim doua sedinte de tragere anual, iar mi se pare un abuz. d) Prezentarea unei dovezi de efectuare anuala a unei trageri in poligon autorizat – Abuz. 3. Punctul 10 din tabel Articolul 27 – este vorba despre autorizarea de transport. Aici se baga fraza “precum si cantitatea de munitie ce poate fi folosita”, adica dupa ce ca in autorizatie nu am voi la o cantiate de munitie de transport sunt limitat ca si in poligon sa folosesc un numar cat se poate de limitat de cartuse. Probabil ca la cantitatea specificata pentru tragere o sa fie o valoare de 10 -20 poate 30 de cartuse pentru arma respectiva. Deci eu consider ca este tot abuz. 4. Punctul 14 din tabel, Art. 37 – Uzul de arma de vanatoare. Aici mergem la pagina 15 coloana 5 unde se vorbeste de limitarea capacitatii magaziei armelor de vanatoare la max 3 cartuse cu cel din teava – Daca asta nu este ABUZ atunci ce plm. este?! 5. Punctul 15 Articolul 42 – procurarea munitiei de catre titularii dreptului de port si folosire a armelor letale – pagina 15 si 16. a) Se elimina detinerea celor 25 de cartuse cu proiectil si cele 50 de cartuse fara proiectil. Daca aveti impresia ca nu se elimnina citi paragraful din coloana 5 si anume – “Nu se justifica dreptul de detinere a cartuselor pentru armele de colectie”. De apararea colectie s-a uitat cu desavarsire. Poate ca multi va doare la patina si ganditi ca sunteti vanatori sau instructori, nu este chiar asa. Uniti trebuie sa fim cu totii. b) Paragraful urmator se elimina, adica inscrierea in permisul de categ A a cantitatii de munitie aferente uneia din armele de colectie. Trecem mai departe, nu s-a terminat! 6. Punctul 22 din tabel Art. 57 alin. (2) si (3) se modica si asta ii vizeaza si pe INSTRUCTORII DE TIR: a) “persoanele fizice prevazute la alin. (1) pot procura, in scopul detinerii, cel mult doua arme neletale de autoaparare si cel mult doua arme de tir sportiv….” b) “Armele neletale prevazute in categ C pct 22 din anexa pot fi procurate, in scopul detinerii, numai de catre sportivii si antrenorii de tir”. ABUZ, la ce ii trebuie unui instructor de tir arma neletala cand el teoretic “inca” are dreptul la letala? 7. Punctul 34 din tabel Art. 64 alin. (1) – Titularii dreptului de a detine arme neletale destinate pentru autoaparare pot face uz de arma numai in poligoane autorizate… - in coloana alaturata se restrange dreptul de port si folosire. In rest putem sa fim victime sigure ale infractorilor, ce conteaza pentru ei. 8. Punctul 35 din tabel pagina 25 Art. 66 alin (2) – Posesorii armelor neletale cu destinatia de autoaparare pot procura si detine max. 25 de cartuse pentru o singura arma” In acest contex am punctat doar partea de restrangere a unor drepturi nepunand la socoteala viitoarele abuzuri ale celor de la serviciile de arme care te vor trimite de cate ori au chef la controale psihologice. Poate ca mi-au mai scapat anumite puncte de vedere, poate mai observati si voi. Daca cumva considerati ca am sarit calul si poate anumite aspecte nici nu trebuiau mentionate nu ezitati sa ma amendati verbal. Ce pot spune este ca fie nu au avut nici un interes cei care ne-au reprezentat pana acuma in discutiile cu organele abilitate dintr-o frica ancestrala ori sunt partinitori si au avut sau urmeaza sa aiba anumite beneficii din partea legiuitorilor ori s-a facut aceasta incercare de modificare (nici nu stiu cum sa o numesc) fara stiinta acestora."
Re: Propunere modificare lg.295The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 47 vizitatori |
Publicitate
|