Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cutit vinatoareModerator: liviur
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Cutit vinatoareAm cumparat un cutit de vinatoare si v-as ruga daca imi puteti spune ceva despre marca lui. Nu am gasit nimic pe net. Multumesc Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Cutit vinatoareOff-topic:
Sintagma asta: Cutit de vanatoare... Ce-o insemna? On ![]() Valoros probabil pt. mester, fara prea multa utilitate in realitate... ...parerea mea... ![]() Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cutit vinatoareposibil...
poza 3 unde e facuta? ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Cutit vinatoarede obicei pe la noi se vaneaza cu o arma de foc nu cu sabia. ala este frumos de pus in vitrina nicidecum de jupuit tapul cu el ca sa nu zic de un jder care trebuie sa mearga la naturalizat. cutitul de vanatoare trebuie sa fie micut (manevrabil),usor,solid,prasele care sa nu adune mizerie sau grasime,sa aibe tais de brici si sa isi tina taierea . trebuie sa fie usor de purtat si de scos fara zgomot fara sa te incurci de curele,catarame si alte briz brizuri. eu unul prefer un cutit cu lama de 8,5 cm lungime din otel D2 cu maner din lemn de radacina de nuc lacuita.taie ca draqu si face fata tuturor provocarilor din vanatoare. singura chestie este cu ascutitul in sensul ca daca nu ai cu ce mai bine il trimiti la cine l-a construit.
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de colectie, deosebite, cu care ne mandrim Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori |
Publicitate
|