Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Mar 2025, 20:06

Schimb semiautomata Beretta

Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma

Moderator: the_mav

Schimb semiautomata Beretta

Mesajde inginerul pe 14 Sep 2015, 12:38

Buna ziua dragi colegi de arme!

Asa cum spune si titlul, doresc sa schimb una din armele pe care le detin si anume o arma Beretta ES 100 compozit. Arma se afla intr-o stare absolut impecabila avand trase maxim 1000 de cartuse. Nu prezinta zgarieturi, deteriorari sau alt gen de probleme estetice sau functionale.

Ca o paranteza, doresc sa o schimb cu o arma Bock cal 16 dar dorind sa raman in familia Beretta (nu as spune nu totusi nici surorilor italience). Motivul vanzarii nu as putea sa il explic foarte bine decat ca exista anumite "pasarele" :) care si-au facut cuibul in mintea mea de ceva timp.

Arma supusa schimbului este achizitionata de noua si a avut ca singur utilizator pe subsemnatul.

La schimb doresc o arma buna care sa se prezinta in stare estetica comparabila cu ceea ce ofer eu.

Pentru vanzare nu ma intrebati de pret, nu stiu decat ca sunt dispus sa ofer o diferenta decenta si realista pentru ceea ce imi doresc.

Va doresc vedere buna pe catare si astept oferte inainte de deschiderea sezonului la iepure :!!
inginerul
Nou membru

Re: Schimb semiautomata Beretta

Mesajde inginerul pe 14 Sep 2015, 14:52

Salutare !

Update : doresc si ceva de genul ZH 301 calibru 16, eventual si cu tevi de schimb !!!

Oricum ofertele dumneavoastra sunt binevenite dragi colegi !!! :-c
inginerul
Nou membru

Mesajde romaniac pe 14 Sep 2015, 18:51

Posteaza te rog un numar de telefon!
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde inginerul pe 15 Sep 2015, 10:54

Buna ziua !

Pentru cei interesati, ma puteti contacta la nr. de tel. 0762757475 dar cel mai bine lasati un mesaj la care va voi raspunde cat de repede pot. Precizez ca majoritatea timpului sunt plecat din tara.

Cu respect !
inginerul
Nou membru

Mesajde inginerul pe 28 Sep 2015, 09:19

Buna ziua tuturor!
Arma se si poate vinde la un pret de 2300 RON negociabil !!!
inginerul
Nou membru

Mesajde inginerul pe 30 Sep 2015, 14:29

Arma este rezervata !

Imi cer scuze celor ce au manifestat interes in cumpararea ei si nu au ajuns sa o vada, dar asa cum am spus tuturor, primul venit este si primul servit.

Va doresc numai bine !
inginerul
Nou membru

Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC