Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand Blaser K95 luxusModerator: the_mav
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand Blaser K95 luxusVand Blaser K95 model luxus, lemn clasa 5, calibru 8x68S si teava de rezerva 243 Win, pret 5000euro relatii si detalii la tel.0721246746, c.raduta@yahoo.com.
baiat necajit de la tara
Re: Vand Blaser K95 luxusFelicitari pentru noua achitie. Nu era de iertat.
R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Vand Blaser K95 luxusFelicitari si sa o stapaniti sanatos! Sa fie armonie cu umarul si cu ochiul si sa fie si norocoasa ca altfel e degeaba printesa.
Niste poze cat sa imi incante si mie ochiul profan puneti? Din descriere pare o arma data dracului, daca va vede lumea cu asta pe la noi, va propune direct primar
Re: Vand Blaser K95 luxusDaca n-a pus vanzatorul, la ce bun!
Pacat ca nu e arma de goana, ca mai stii, ma trezeam primar pe la Colti...
Re: Vand Blaser K95 luxusPe la noi pe unde? Ca daca e pe acolo pe la nepotii lui Napoleon, ma bag si eu consilier cu baba mea ruseasca...
Sau astia cu IJ ul nu se califica ?!? cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Vand Blaser K95 luxusFelicitări ! S-o stăpânești sănătos ! Dacă era în alt calibru ( sau combinatie) o luam eu, dar exact calibrele astea le am și eu la r8. Nu știu cum o sa te descurci cu 8x68 pe o arma așa ușoară ?!
Superba arma ! Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 45 vizitatori |
Publicitate
|