Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prepelița 2015Moderator: Sly_Fox
35 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Prepelița 2015Au început sa vina ! Anul asta , in ziua de Paste am văzut primele doua Prepelițe ( in 2014, pe data de 4 Aprilie am văzut-o pe prima ) . Doamne-ajuta !
Re: Prepelița 2015De cand am vazut subiect nou am pus pariu cu mine si l-am castigat, ca tu l-ai facut!
Si io abea astept, Cocuta se anunta mai torpila decat Candy! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prepelița 2015
cate luni ziceai ca are acum? cu caprele cum sta? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Prepelița 2015Cam sta cu caprele. Cred ca imprumut electronii de la Adi. Ieri le-a facut un pic de cheta. Am ragusit nu alta, ca a pierdut ala mic fluierul!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-------------------------------------
N'are nimic, Mugurele, ca o bagi p'aia cu "morminti". Si mai ai si celebra gornita. Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Prepelița 2015...Prezente si in zona Calafatului (judetul Dolj) in numar destul de mare...
Re: Prepelița 2015au aparut si in zona bragadiru,langa bucuresti...in spate lild chiar erau multe..
o zi buna! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Hmmm. Mai imputita ca ¨imputita pamantului¨ deci?
Re: Prepelița 2015Delicata situatie cu prepelita in acest sezon,arsita din ultimile saptamani a parjolit tot. In plus pe aici mai mult de jumatate din miristi au fost arate.
Sa vedem ce terenuri mai raman pana la inceperea sezonului. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Prepelița 2015Ha, Ha!
Care esti pe camp de maine? Si pa unde? Sau nu joaca prepelix toata lumea? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
eu da... pe langa bucuresti, daca vrei iti spun dupa cum o sa fie -------------------------------------
Re: Prepelița 2015hai mai baieti nu a iesit nimeni?!?!eu nu am putut din pacate sa ies la deschidere...deci ?!!!?!?
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Prepelița 2015Am ieșit astăzi pe un fond de câmpie din jud. Arad. Pe câmp e totul pârjolit, nici o buruiana pe miriște, 24,5 grade la 6 dimineața, câinii au început ziua cu limba pe afara. Mișcarea slaba, cel mai bun rezultat am avut pe o parcela de trifoi de lângă o pășune, de pe care s-au ridicat vreo 7 păsări. Pe scurt, un început slab pe o arșița cumplita, care ma face sa ma ingrijorez pentru sezonul de fazan. În schimb iepurii o duc foarte bine și unde au fost multi anul trecut, acum s-au înmulțit și mai tare.
Re: Prepelița 2015Una din cele mai frumoase deschideri. Voie buna, prepelix, caini buni si parteneri pe masura!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prepelița 2015Intr-o zona de deal pe langa Iasi s-a organizat o iesire minunata.
Slabe rezultate in miristea de grau, dar senzatia a fost in micile trupuri de floarea soarelui, inalta pana la brau, care erau intercalate cu miristea. Cu Stimă,
Nicolae
Re: Prepelița 2015E jale cu prepelita. Cam 70% din miristi au fost arate,iar unde au ramas miristi nu prea le mai cunosti. In ultimii ani agricultorii nu mai lasa brazdele de paie pe loc,le aduna si le fac baloti,astfel ca in combinatie cu arsita care a parjolit Baraganul in aceasta vara,nu se mai cunoaste ca a fost miriste,doar locuri arse de soare,cu adevarate crevase aparute in pamant unde ai ocazia sa iti rupi picioarele.
Duminica am reusit performanta sa nu vad niciuna,doar niste peisaje desertice si niste araturi uscate iasca. Poate ploile din ultimile zile sa faca sa iasa cateva fire de verdeata in cele cateva parcele nearate. Dar la ce seceta a fost,cred ca trebuie sa ploua cateva saptamani incontinuu astfel incat sa se ajunga la o umiditate optima a solului. Dezamagire si la gugu,da de data aceasta pentru ca nu s-a mai pus floare prin apropierea satelor,asa ca nici astia nu mai ies in camp,ca nu au la ce. Sezonul incepe dezamagitor,nici macar o cioara a dracu' nu am vazut,sa dau macar un foc. Parca a dat cu bomba nucleara. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Prepelița 2015In Prahova, zona Urlati-Mizil, prepelita putina spre deloc...
Gugu garla dupa ora 12 , la floare. Dimineata devreme , ceva, ceva turturica cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Salut, la N de DN spre deal sau jos la campie?
Re: Prepelița 2015Intre DN si poalele dealului....
Gugu accesibil , la 200 m de DN, dupa Balana pe stanga. Pt Streptopelia trebuie mers mai adanc spre deal in zona canaluluide irigatii.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Prepelița 2015Biriuck, ia pune o poza cu Cocuta si prepelitele!
Re: Prepelița 2015Tot Coca . Si cu Fifi.
Re: Prepelița 2015E mai bine ca anul trecut. Doamne-ajuta!
+1 -------------------------------------
https://www.facebook.com/ArtemisTheHuntressGoddess/photos/a.1479534982360237.1073741831.1474782929502109/1479534989026903/?type=1&permPage=1 Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Prepelița 2015Salutare!
Merge cineva la prepelita pe langa Constanta? Cei care ati fost deja, prin ce zone v-ati plimbat? VOERE LBW cal. 30-06, IJ 39 E cal. 12, GAMO SOCOM cal. 5,5 mm
Re: Prepelița 2015Cred ca a inceput pasajul. Prepelita grasa, destula.
Re: Prepelița 2015Recent, cu mult mult talent....
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. -------------------------------------
35 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Prepelita , sitarul si becatina Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|