Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Whinchester SX3Moderator: the_mav
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Whinchester SX3Whinchester SX3 de vanzare .Cal 12 .Arma arata foarte bine.Cumparata de noua de la arrow.Pret 900eur neg..0742431998
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Whinchester SX3Si cam prin ce zona se afla de obicei pusca despre care se face vorbirea?Am introdus pe gps coordonatele ''parchet''si ''covor''si mi-a dat...la parchet ''suna la DNA si zi-le de ma-sa,te ajuta ei'' si la covor-''mergi in Agrabah si cauta-l pe unul Aladin,vezi ca are un duh si o maimuta,imposibil sa-l ratezi''.Sa inteleg ca pusca se afla la sediul dna din Agrabah?
este in noi
Re: Whinchester SX3
Salut @AOM, nu te speria, e @OVI@762, spune-i de unde esti, unde se poate vedea arma si gata!
Re: Whinchester SX3Ce baiat bun esti tu,nu ti-or face astia statuie?@pipabh,sunt cateva reguli simple de urmat,reguli ce fac diferenta.Aparitiile meteorice pe aici sunt dese,nu merita efortul,vin,pleaca,rareori raman.Sigur vrei sa dansam pentru nimic?AOM,ti-ai facut cont,foarte bine,zi-ne si unde e arma de vrei sa o vinzi,ajuta...zic eu.Pretul nu e chiar rau,arma e ce trebuie...daca vrei sa te invat despre marketing...platesti.Multa bafta la vanzare.Si,chiar,de ce o vinzi?
este in noi
Re: Whinchester SX3
Mda, ar fi plina tara de statuile mele daca ar fi fost facute de fiecare data cand am fost baiat bun. Incerc sa consider ca din 100 de incercari macar odata daca iese e extraordinar. Inainte de "injuratura" ar trebui sa se dea buna ziua. Dar... Cititul aici e free..
Re: Whinchester SX3Oameni buni,eu vand arma ca vreau sa iau un bock.Sunt din Gherla jud Cluj daca ati auzit cumva.Se poate vedea la magazin.
Re: Whinchester SX3Inca de actualitate.Pret f putin negociabil.
Re: Whinchester SX3Reducere azi si maine la doar 850eur
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 156 vizitatori |
Publicitate
|