Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Un pic de miscare cu prieteniiModerator: liviur
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Un pic de miscare cu prieteniiFrumos! Unde s-a intamplat?
Re: Un pic de miscare cu prietenii
La Orastie
Re: Un pic de miscare cu prieteniiFelicitari !
...anuntati-ma si pe mine data viitoare
Re: Un pic de miscare cu prieteniiDaca mai repetati iesirea anuntati-ma si pe mine.
Va astept si eu la Pecica.
Re: Un pic de miscare cu prieteniiHala e Tata Lor.... se intituleaza Vrajitorul...
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Un pic de miscare cu prieteniiVrajitorul Negru,Invatatorul Branzoilor din tinuturile de pretutindeni.Io am crezut ca e vreun militian,ceva,ca prea statea serios si nu zambilea deloc.Sa vorbim cu Vrajitorul ca in timpul chestionarelor on line,din cand in cand si brusc sa-i apara poza pe ecran,sa vezi ce-i ia trepidatiile pe aia care raspund aiurea Care cum greseste ,sa-i apara o poza cu Vrajitorul echipat badass ,cu arma la ochi indreptata spre cetateanul aflat in greseala si mesajul ''Raspuns gresit.Te-ai dat dracu' ''
PS Vrajitorule,sper ca nu te superi de comentarii caci nu le-am facut cu rautate,parole d'honneur,pur si simplu mi-a atras atentia tinuta si ... tinuta.Pari cumva foarte serios,concentrat,atent ,chiar ...martial.Numai bine! este in noi
Re: Un pic de miscare cu prieteniiVrajotorul e cel din dreapta de tot. Cel in negru a fost organizatorul. Desi pare serios, e super de treaba.
Membru ANDA
Re: Un pic de miscare cu prietenii
Ieri am facut bisssss .Oaspete nou ,Pustiu
Re: Un pic de miscare cu prieteniiExcelenta iesirea...mai ales gratarul
Revin mai pe seara cu cateva poze Membru ANDA
Re: Un pic de miscare cu prieteniida despre o iesire cu noua achizitie nu ne zici nimic?..ma doare sufletul dupa ea da si ce urmeaza sa vina...deci cum e la tras?
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
Publicitate
|