Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Poligon Pecica , jud AradModerator: liviur
40 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Poligon Pecica , jud AradD-lor, pana la urma cum e?
Re: Poligon Pecica , jud AradSalut tuturor!
Poligonul functioneaza, saptamana asta am fost de 2 ori, luni cu ajutorul Dl. Sorin am reglat carabina cu luneta, iar azi am fost la talere, si duminica ma duc din nou la talere si pentru exercitii cu carabina. Dl. Sorin este de nota 10*, un pedagog excelent, am invatat foarte mult in cateva ore, pacat ca nu am reusit sa ne sincronizam la inceputul anului, poate scapam de niste rateuri pe teren. Poligonul este dotat cu mai multe masini care arunca talere, 5 standuri, poti trage din diverse unghiuri, si este o pista de 100 m pentru carabina. Se poate merge cu familia, cu prietenii, se poate face un gratar, este un loc excelent amenajat super OK. cu respect Foris Zoltan CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Poligon Pecica , jud Arad
Salut colegi, Maine,sambata, intre 09-10 h, ne intalnim in poligon.Talere,reglat carabine,tir cu pistolet.Dumineca la fel.depinde si de vreme.Asteptam colegii din Arad,Oradea,Timisoara si nu numai.Contact Sorin,0736 423371. Va asteptam cu drag,inclusiv pe teme comune.
Re: Poligon Pecica , jud AradCei din vestul si centrul tarii ne intilnim sa spargem niste talere?Daca sunteti interesati propuneti o data
Re: Poligon Pecica , jud AradȘi ??
voi va duceți sâmbătă iar instructorul duminica ? ..asa scria mai sus.""" instructorul vine duminica""" Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Poligon Pecica , jud AradProgramul cu instructor doar duminica e de anul trecut. Acum s-a revenit la un program mai extins
În principiu e deschis în fiecare sâmbătă, dar e recomandabil sa se sune înainte, în special dacă e vreme rea.
Re: Poligon Pecica , jud AradSalut colegi,
Contrar unor zvonuri "binevoitoare" va informez ca poligonul Pecica este autorizat si deschis tuturor dornicilor de tras la talere si glont(pistolet,carabina) pana la 150 m.De asemenea se executa reglari lunete de toate tipurile. Tuturor colegilor,Sarbatori Fericite,Sanatate si nu in ultimul rand,catare plina !!!!
Re: Poligon Pecica , jud AradMiine la ora 12 voi ajunge pt prima oara la acest poligon .Mai vine cineva in afara de Milo?
Re: Poligon Pecica , jud AradVă doresc distracție plăcută. Sper să ajung și eu în iunie când am concediu. Asta bineînțeles înaintea autorizației la țap. Vă aștept cu păreri.
Poligon Pecica , jud AradBuna seara
daca poate sa mi spuna cineva daca e deschis poligonul de la Pecica si care este orarul. ma intereseaza pt un reglaj carabina va multumesc seara buna tuturor
40 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
Publicitate
|