Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Materiale pentru examenul de vânător
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Materiale pentru examenul de vânătorVa propun un topic unde sa adunam materialele (carti in format electronic) ce pot ajuta la crearea si completarea cunostintelor in materie de vanatoare.
Am sa pun aici : MANUAL PENTRU EXAMENUL DE VÂNĂTOR http://agvps.ro/docs/Manual%20pentru%20examenul%20de%20vanator.pdf Planșe – Manual pentru examenul de vânător http://agvps.ro/docs/Planse%20Manual.pdf COD DE ETICĂ VÂNĂTOREASCĂ http://agvps.ro/docs/Cod%20de%20etica%20vanatoreasca.pdf CHESTIONAR http://agvps.ro/docs/Chestionar%20Examen.pdf Sursa AGVPS http://agvps.ro/despre/pregatire-si-instruire-vanatoreasca/ Pentru testarea cunostintelor recomand folosirea site-ului creat de Vrajitorul (caruia ii multumesc): http://www.prit.ro/vanator Daca mai aveti carti in format electronic va rog sa le postati. Va multumesc, Cod Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorCat are site Vrajitoru'
O sa invete tot poporu' Ca pe la AGVPS Cam bazaie mustele. O sa trimit unde negative si flcari violet spre AGVPS, pana isi cere scuze Selaru pentru interventiile care afecteaza interesele vanatorilor din aceasta tara. Stiti voi, interzicerea calibrului 50 BMG, inregimentarea fortata a vanatorilor in asociatii, restrictiile de vanatoare pentru cei care nu sunt membrii la asociatiile afiliate, etc. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorL-am mutat la sectiunea incepatorilor. Cred ca e mai util aici
Membru ANDA
Re: Materiale pentru examenul de vânător
Multumesc Madalin, Eu am crezut ca este de utilitate generala, adica reimprospatare a cunostintelor, dar cred ca ai dreptate este mult mai util incepatorilor.
Cei ce vor sa invete nu au nici o vina, iar daca informatia se gaseste este bine primita. Acum ca aceste carti vin din partea unuia ale carui actiuni nu ne convin nu cred ca este important doar nu isi sustine actiunile pri aceste materiale. Una peste alta vreau sa te ajut cu trimisul undelor negative....aia cu flacari violet nu stiu cum se face dar poate ca ma inveti. Sa auzim de bine! Cod Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorChestionarele aprobate de Minister pentru examen, cele ce se gasesc si pe site-ul colegului Vrajitorul.
http://mmediu.ro/file/intrebari-examen-vanator.pdf Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Mi-ai facut ziua vesela. Hahahahahahahahahahaha. Foarte tare!!! Sly: am tras concluzia: esti dus cu cercu'. ![]() Mai forumuleeeeee!!! Au iesit poezii cu mine breee!! Asteptam cu inteles odele de glorie!!!
Re: Materiale pentru examenul de vânătorSi acum sta trecem la lucruri serioase.
Dupa ce am primit un mesaj privat de la @cod am cautat pe siteul de la ministerul mediului si nu mai e acolo chestionarul de 800 de intrebari. Cei care au dat examen de curand pot sa ne spuna daca se mai foloseste ala sau nu. Daca nu se mai foloseste ala trebuie sa il gasim pe cel care se foloseste acum ca sa actualizez site-ul de intrebari.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorba da. l-am gasit: e aici:
http://mmediu.ro/file/intrebari-examen-vanator.pdf
Bineinteles, asa este. Insa uneori suntem nevoiti sa boicotam un bine, pentru a preintampina extinderea unui rau.
![]() ![]() Este un mod de a protesta impotriva nedreptatilor. Nu violent, ci intr-un mod un pic amuzant. ![]()
Meci, merci, pentru apreciere, ca doar cercul este forma geometrica considerata cea mai simpla si mai perfecta din univers. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Doar ce era pus mai sus cu doua postari site-ul. Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Materiale pentru examenul de vânătoram si eu o nelamurire legat de numarul de intrebari pt obtinerea permisului de vanatoare. in manualul CHESTIONAR PENTRU EVALUAREA CUNOŞTINŢELOR TEORETICE LA EXAMENUL DE VÂNĂTOR de pe AGVPS sunt 1200 de intrebari, iar pe ministerul mediului 800 de intrebari .
intrebarea ar fi - in chestionarele de examen se regasesc si intrebari din cele 400 care sunt in plus in manual sau doar din cele 800 care sunt pe prit si pe ministerul mediului ? pt examen invatam cele 1200 sau cele 800 de intrebari ? multumesc. 12 / 30-06
brac german - MAX dog argentinian - ZARA
Re: Materiale pentru examenul de vânătorSalut. Examenul o sa il dai din ce se gaseste pe site-ul ministerului deci din cele 800 de intrebari. Foloseste prit.ro/vinator ca sa inveti si te asigur ca ai sa promovezi, vorbesc din proprie experienta(examen promovat cu 27 din 30). Succes! :d
p.s. Vrajitoru sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate ca tare de folos ii site-ul.
Re: Materiale pentru examenul de vânătormultumesc pt raspuns.aveam nelamuriri cu manualul cu 1200 de intrebari. de pe prit invat, un format mai simplu si eficient nu cred ca se putea. dupa parcurgerea celo 800 de intrebari am avut 36 de greseli, iar pe chestionare minim 24 raspunsuri corecte,maxim 30. dar pana la examen mai este si am tot timpul sa aspir la 30 din 30.
multumim vrajitorului pt siteul magic ! 12 / 30-06
brac german - MAX dog argentinian - ZARA
Re: Materiale pentru examenul de vânătorSa-i faceti cinste Vrajitorului,branzoilor.Ce misto o luati voi la mumu daca nu va ajuta ,,the wizard,,.Va pupa tata si multa bafta sa aveti,asa,pe 2014.
este in noi
Re: Materiale pentru examenul de vânătorDaca nu era site-ul Vrajitorului, invatau si ei ca pe timpul nostru, cu cartea in mana. Cand am dat eu examen, nu erau site-uri de specialitate, doar carti si brosuri cu legislatiile in domeniul vanatorii si armelor.
Revistele, plansele si experianta acumulata in perioada de stagiatura completau cunostintele aspirantului la statutul de vanator. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorDin punctu' meu de vedere folosirea site-ului meu nu exclude citirea materialelor de vanatoare sau a legii vanatorii. E doar o modalitate facila de a invata chestionarele.
Sunt deschis la 'cinstiri' ![]()
Re: Materiale pentru examenul de vânătorAcum am inteles ca este un nou set cu 1000 de intrebari. http://www.prit.ro/vanator/
![]()
Re: Materiale pentru examenul de vânătorBuna ziua stimati vanatori si viitori vanatori . Sunt in faza de dinaintea examenului de vanator . Urmaresc cu mult interes postarile tuturor dar nu m-am inregistrat pana acum deoarece nu am avut nimic de spus ci doar de invatat . Acum insa am o mare problema cu site-ul facut de Vrajitorul . Acel site in care faceam chestionare . Nu mai pot sa-l deschid , apare o eroare . Ma puteti ajuta ? Vreau sa invat si nu stiu care e faza . A fost scos , a fost mutat sau pur si simplu restrictionat ? Multumesc .
Re: Materiale pentru examenul de vânătorCei care gazduiau site-ul au schimbat locatia la site pe alte servere si a trebuit actuzalizat DNS-ul la ROTLD. Am facut asta acum cateva zile si la mine se deschide. Incearca sa stergi cache-ul la browser si ar trebui sa mearga.
Acum am verificat si, repet, la mine merge. Testul a fost facut pe 4 browsere: Internet Exploder, Chrome, Firefox si Safari.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorMultumesc pentru raspuns , dar nu merge . Am incercat cum ai zis ( atat cat ma pricep ) dar degeaba . Am incercat de pe trei dispozitive , calculator , telefon si tableta . Pe toate primesc acelasi raspuns . Vad ca mai e un coleg care are aceiasi problema . Pacat , ca era asa de bun .
Re: Materiale pentru examenul de vânătorexista cumva o brosura tiparita cu cele 1000 de intrebari?
multumesc .45/5.56/12
Re: Materiale pentru examenul de vânătorBrosura care se se gaseasca in comert (gen chioscuri de ziare) nu am vazut. In schimb se gasesc pe la asociatiile vanatoresti.
Cel mai simplu scoti de pe net varianta in PDF,apoi o printezi. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorBuna ziua
anul asta voi sustine si eu examenul de vanator si am inceput sa fac chestionare de pe prit.ro dar ulterior am mai gasit un site cu chestionare si am observat ca intrebarile difera foarte mult!!! Am inteles ca prit.ro este al "vrajitorului", as vrea sa stiu daca intrebarile din chestionarele dumnealui sunt cele bune!!!!
Re: Materiale pentru examenul de vânătorIntrebarile de pe site-ul meu sunt cele care le primesti la examen. Mai exista si alte site-uri care au intrebari. Unele sunt din setul vechi de 800 de intreberi, altele sunt din cartea scrisa de Neculai Selaru. Din vara anului trecut s-au schimbat intrebarile si acum sunt 1000.
Pana acum nu am primit sesizari cum ca cele pe site-ul meu nu sunt cele corecte.
Re: Materiale pentru examenul de vânătorok, va multumesc mult si cu siguranta site-ul dumneavostra este de mare folos viitorilor vanatori, eu nu am reusit sa fac rost de carti si doar de pe chestionare invat!! Sper ca dupa sustinerea examenului vin cu vesti bune
![]()
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori |
Publicitate
|