Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Lup sau caine mare?
44 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Lup sau caine mare?
Re: Lup sau caine mare?Hai, curaj.
Eu zic caine mare. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Lup sau caine mare?Ursule, asa laboace de dulau nu am vazut de can ma stiu...
Re: Lup sau caine mare?E clar caine pentru ca cea de lup este mai alungita
Re: Lup sau caine mare?Caine clar! Degetele din fata trebuiau sa fie mai alungite, cele de la mijloc nu trebuie sa depaseasca baza celor din fata la lup
Referinte: -tata; -unchiu Victor; -nea Ion; -nea Dan; -si nu in ultimul rand: +urmele vazute de mine in urma lupilor identificati Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Lup sau caine mare?caine
lupul o are mai alungita
Re: Lup sau caine mare?Potarniche,sigur,sigur ,dupa calcatura:mrgreen: .Urma de lup este mai alungita iar aia de caine,mare,ce-i drept,si mai lata, e fix cea din poza.Deci,fazani,clar.
PS Mai am 69 pana la carabina,iuhuuu. este in noi
Re: Lup sau caine mare?este urma de caine domnii mei. colegul biriuck a dat definitia corecta a urmei de lup.
Re: Lup sau caine mare?E zic că-i urmă de căţea.
Şi era murdară de noroi.
Re: Lup sau caine mare?...si asta desi pare calcata urma peste urma (dupa cum obisnuiesc lupii!). Ma indoiesc ca partea din spate provine de la ceva pinteni. E posibil chiar sa fie calcata in urma altui animal..
Nici calcaiul nu este cel de lup, dar aici te poti insela. Daca era zapada s-ar fi vazut si urma partie pe distanta mai maricica si atunci te lamuresti si mai bine deoarece cainii merg ca "pisatu' boului" (desi nu stiu cati mai au vazut boi in plina mictiune in ziua de azi ca sa stie cum vine asta ) Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Lup sau caine mare?Dog german. Dupa unghia dreapta, arlechin. Dupa textura noroiului si adancimea urmai, in jur de 79 de kilograme. Mascul, varsta 4 ani. Fara pedigree. Dupa umbre se ducea catre vest.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Lup sau caine mare?Caine. Daca mai are rost sa scriu dupa @Ghinda, A.K.A. Winnetou in Valea Mortii.
Re: Lup sau caine mare?
Re: Lup sau caine mare?Lup atacat de mistret, sau viceversa.
Re: Lup sau caine mare?Lupul se vede foarte bine in a 4-a poza. Dar nu vad mistretul.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Lup sau caine mare?Ce, n-ati mai vazut mistret cu coarne?
Dupa parerea mea este vorba de lupi care au urmarit un cerb|ciuta
Bingo!
Re: Lup sau caine mare?Asta da ! Ce nr. are la tenisi ? Sa-ti spun daca e scroafa sau vier, cate kg. avea si ce culoare.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Lup sau caine mare?Legat de prima urma: linia urmelor nu era in zig-zag ci in linie dreapta. Acum ce mai ziceti?
Nu-i nevoie. Am aflat
Si are poze?
Re: Lup sau caine mare?Are , dar sunt de camuflaj. Nu le gaseste
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
hmmmm.... avea un picior lipsa atunci? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Lup sau caine mare?Este o urma-tipar de caine.
Cum ajungi in varful unui stejar?:te cateri sau te asezi deasupra unei ghinde si…astepti sa creasca.
Re: Lup sau caine mare?OK. Ce sunt ciudateniile de la urma? Pinteni? A calcat urma in urma?
Corect! La lup, daca la baza degetelor din fata tragi pe orizontala o linie imaginara, cele din lateral nu o depasesc...
44 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Urmele si interpretarea lor Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|