![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele ForumistilorModerator: liviur Re: Armele ForumistilorMarca asta ""Mos craciun "" e ...noua nu ? Ce produse are ?
![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Armele ForumistilorBeretta, Sako, Baikal, CZ, ce vrei tu!
Re: Armele Forumistilor
Am comandat, garantat nu intra. Am trimis inapoi. Insa am gasit la un magazin la noi. Am cerut un cartus de 12, si am probat in toate. Din 4 modele era ok doar 1. CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Armele ForumistilorSi uite asa ai cumparat o cartusiera din care , sezonul viitor , iti vor cadea cartusele.
Pielea se lasa in timp, acest fiind motivul ptr care se fac mai stranse, de intra greu de tot cartusul cand e virgina.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Armele ForumistilorEu am cartusiera de la Tapel de 3 ani si daca nu o tin rulata in dulap cu cartusele in ea e ok si acum. Daca o las cu cartuse se lasa si cartusele ies destul de usor dar nu cad din ea. Dar peste vara scot cartusele din ea si isi revine.
Cel putin asa e a mea. O fi piele de p#!@. Probabil daca o frec se face curea cu 25 de tocuri de arma! uai ce am derapat!
Re: Armele ForumistilorEu am cartusiera de la Tapel cu 25 posturi, dar nu se lasa deloc...o tin in dulap cu cartusele in ea stransa "colac" daca las mai mult de o saptamana cartusele in ea fara sa le misc tre sa trag de ele bine apoi ca sa le scot...
PS: Asa e a mea, stramta mereu, poate o fi alta calitate de piele, dar nu ma deranjeaza ca nu pierd carusele nici cum... referitor la piela luata in discutie mai sus, testul se face la limba, daca se largeste si se inmoaie repede e clar ![]() ![]() ![]()
I-am explicat si eu asta, dar fiecare face ce si mai ales cum ![]()
....n-avem talent pedagogic, deh.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Armele ForumistilorO moi in apa cand si cand si-i trece .... labartarea.
![]() Apoi o ungi cu ulei de hamuri ca sa se moaie ![]()
![]() ![]() ![]() Na sfaturi primite la "li(n)se...
Sau cu ipsos sa se intareasca..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
da, cu ipsos se pudreaza ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Armele ForumistilorAm si eu o rugaminte, daca cineva ma poate ajuta sa aflu cine a fabricat arma pe care o detin :pe teava este scris FOREST si made in italia anul de fabricatie este 1985(AN marcajul anului) este un bok cu luneta montata cu prindere rapida tip copita de porc,pe teaca pe linga marcajele de serie ,testele facute la presiune mai are un semn oval in care se distinge douo litere AV.Mentionez ca eu am cumparato secanhend si nu sunt primul proprieter.
Re: Armele ForumistilorEste fabricata sub licenta Saab de catre Giuseppe Puscotti,in Italea;Forest ii zice deoarece fabrica se afla intr-o padure la marginea Florentei(in engleza forest inseamna padure).Nu-i problema ca ai cumparato secanhend si nu esti primul proprieter,sunt arme bune dar sunt facute sa traga cu pulbere cu piroxil,iar acum numai la Sadu se mai incarca asa ceva.Eu te-as sfatui sa mergi la Sadu si la magazinul de la poarta sa intrebi de nea Mircea,stie armele astea si te poate ajuta cu munitia.
este in noi
Postare e de "Planeta maimutelor". Nu puteti sa o mutati acolo, chiar daca nu e topic?
...avea dreptate Malai Mare... esti criminal!!!! ![]() Frankonia comercializa in anii 90 un modelul Forest atat la lise cat si la bolturi, si da, le faceau prin Italia. Pana si in ziua de azi modelul a rezistat dar lisele le fac pe la turci si ghintuitele parca le face Sabatti cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Daca nu rezolvi cu Nea Mircea - desi m-as mira ca e tare priceput- vezi aici: http://agh.ro/produse/arme-vanatoare/sabatti-forest/ Suna la ei si cere cu Gicu de la scularie, asta te rezolva sigur.
Re: Armele Forumistilor![]() Nu prea intelegeam eu ce legatura este intre Don Giuseppe si Frankonia ,dar cand am citit de nenea Mircea am inteles.Da el se pricepe la arme cu douo tevi ! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Armele ForumistilorMultumesc celor care m-au ajutat cu informatii. Cu arma nu am probleme arata si merge foarte bine ,uni dintre colegi care au vazuto a zis ca este noua,nu lovita sau zgiriata,lemnul este foarte bun,as fi pus si niste fotografi dar nu stiu cum sa le atasez.In legatura cu munitia am tras cu ia cu diverse tiputi inclusiv cu cartise tip vechi din carton cu pulbere neagra.si nu a fost probleme.Eu am intrebat unde se fabrica deoarece intentionez sa -mi comand si o teava mixta.
Re: Armele Forumistilor@FLORYYN - intelege cineva de regula ce scrii? Ca vad ca esti certat rau cu limba romana...
![]()
Vai mama mea ¡ Credeam ca am vazut multe! Dar..... Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Armele ForumistilorCum puii mei ii o teava mixta? Jumate lisa si jumate cu ghinturi? Are mai mult de doua capete?
Re: Armele ForumistilorArmele Forest sunt facute special cu tevi mixte de schimb,in mai multe calibre si configuratii;se pot pune si 2 sau 3 tevi cu glont,fara a se face modificari;la 3 tevi modificarea trebuie facuta de armurier deoarece se scot cuzinetii axului de basculaj din profilul interior spre piesele interceptoare ce regleaza volumul de gaz inertial in elementele de compensare laterala,daca imi aduc bine aminte.Chiar aseara stateam cu nea Mircea de la Sadu la un sprit si mi-a zis ca a pus pe o astfel de arma tevi in 383 Leapua x 20 ba chiar si calibre mai grele gen 223R(supersonic) combinat cu 16 mm,desigur.Pentru cine doreste pot posta numarul lui nea Mircea,am acordul lui oral.
este in noi
Re: Armele ForumistilorIi place zaibarul oltenesc lu Nea Mircea…transmite-i salutari cand il mai vezi.
![]()
io zic ca ar fi pacat sa nu mergi la nea mircia sa iti faca una sau chiar doua tevi mixte; stie de care se potrivesc la arma ta, cu pasul mic la hexagon. daca tot vorbesti cu el, roaga-l sa iti dea si cateva cartuse cu piroxilul vechi uscat bine si "batut la doua capete cu presiunea de 23/450". daca ii dai reteta stie direct ca ii ceri e ce are mai bun si te serveste, ca e om de omenie. el pentru cartusele speciale care merge fulger la porci si capre usuca bine pulberea inainte la loc uscat si racoros cateva zile si abia apoi o baga in cartuse. -------------------------------------
da' are noroc ca a gasit aicia cativa oameni buni care vrea sa il ajute cu sfaturi. si daca merge la nea mircea o sa fac treaba buna, ca arma merita. o sa il tina o viata de om. -------------------------------------
Re: Armele ForumistilorScuze daca am mai facut greseli dar la virsta mea nu sunt un expert in calculatoare, eu nu m-am nascut cu calculator ca voi tineretul de astazi, in 65 cind m-am nascut eu nici nu visam la un calculator, am invatat si eu cit am putut singur sa ma descur. Va rog daca se poate sa imi dati si mie nr. de telefon al lui nea Mitica.
Re: Armele ForumistilorTelefonul lui nea Mircea, scuze ca l-am incurcat.
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori |
Publicitate
|