Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
ArmurieriModerator: liviur
39 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: ArmurieriDa. Un tehnician dentar. Fara gluma, eu am.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: ArmurieriUn coleg forumist mi-a dat link catre astia http://www.egun.de/market/item.php?id=5222659&PHPSESSID=e2be4d7d9acebd0aba10c15cc9fa584b#img
![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: ArmurieriNu am gasit un topic exact cu "durerea" mea dar nici nu cred ca este cazul sa deschid un topic nou, asa ca intreb aici.
Am si eu o rugaminte de la armurieri dar nu numai, sa-mi ziceti cu ce solutie as putea sa dau putin de luciu la bascula unei arme? Bascula armei este din otel, fiind neglijata si datorita anilor s-a format un strat inchis (patina) pe care as vrea sa-l curat catusi de putin. Multumesc anticipat pt ajutor. Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: Armurieri
----------------Bascula este brunata sau culoarea otelului,este din otel sau aliaje ,cina a fabricat arma ?.......este important de stiut daca are gravura si multe alte detalii.Eliminarea oxidului este posibila doar dupa indentificarea materialului din care este fabricata bascula,sau daca ai posibilitate ULTRASUNETE.
Re: ArmurieriEste vorba de un suhl juxtapusa, cu platini laterale.
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: ArmurieriUn Armurier in Oradea stie cineva?
Re: Armurieri
exista la bricostor sau Mr. bricolaj o spuma de otel la raion de vopsele (un fel de burete de frecat cratita dar din fir foarte fin ) cu indicativ - 000 sau 0000 poti incerca si cu smirghel de 2000 sau 3000 dar trebuie sa freci intrun singur sens.(e prea fin si raman urme ) spuma de otel nu curata brunajul decat dacainsisti tare,in schimb jmirghelul curata . Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: ArmurieriMultumesc mult. Maine fiind zi libera la noi
![]() Si daca tot veni vb de armurieri, ieri am fost la d-ul Craciun si am vazut cat lemn si ce lemn pt arme are de m-am imbolnavit ![]() ![]() ![]() Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
39 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|