Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
a venit momentul 4x4 pt vanatoareModeratori: Alin3006, mialxx, popaliviu, the_mav, RazvanGTC, GTC Auto SHOP
52 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareMirosul ca mirosul. Dar un caine care abia se invata in masina si baleste?
Focu' si piesa.
Байкал ИЖ 54
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoarePick-up fara discutie. Vinez si la munte si la campie si n-am avut probleme. Poate ai avea probleme cu pick-upul daca ai vrea sa impusti capra neagra din masina., dar acolo nicio alta masina normala nu urca. Si sa nu uitam ceea ce a spus Alin " mortii cu mortii ,vii cu vii" !
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoarehai sa zicem ca m am cam hotarat..pajero 99 scurt..2.8tdi..sasiu ok pt coclauri..motor decent ce pune puterea inca de la 1000 rpm pe jos..cutie superselect..blocand spate si central..albastru
sau modelul 2003 3.2d? oricum ar fi la astea raman PS:SA MI TRAG PALME... nu gasesc un discovery ok v8... pareri pro sau contra ..argumentate va rog citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareDaca dispui de lovele, uita de toate si ia-ti un Defender!
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoare
am dat bugetul la inceput..nu prea dispun... citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
discovery vs pajero => doar daca te gandesti la discovery 1 , adica jucaria aia care intregea range-ul mecanic in Camel Trophy-urile de pe vreo 4 continente, finalul anilor 80 si prima parte din 90. daca ai sansa sa gasesti unul in configuratie volan stanga, V8 benzina si cutie manuala, as spune chiar ca ai tras lozul castigator (in Europa aceasta sansa este cam la fel cu a castiga la loterie). toate acestea presupunând ca iti permiti sa intretii logistica uzuala a unui V8 off road. ori faci project car si iei o donatoare pe care o modifici cum doresti. ori faci ce vrei, dar macar sa stii ce faci. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
2.8 din 99 e mult mai mecanic si plus de asta ai blocant central model destul de rar intre 2,8 si 3,2 sa stii ca nu e o diferenta foarte mare ca si performante, daca era 3.5 benzina atunci da era o diferenta enorma
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoarestiu eu una pe reale
Patrol Y60 scurt, camioneta, an 97 inmatriculata in tara in 2012 cu taxa platiata nerecuperata, autoutilitara (logic), motor 2,8 TD dar cu modificarile regasite pe Y61 (97 este ultimul an de Y60) blocant spate de fabrica suspensie OME +5 caucicuri MT 35/12,5/15, roti ET -30 Fata bara ARB Proaspat revizuit sasiul si pe dedesubt Se schimba exclusiv cu Y60 sau Y61 LUNG si cu clima. masina e unui prieten care nu ste vanator...si a constatat ca nu poate deloc dormi in ea
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareSoimule, dar schimb pe bani nu e interesat? Nu de alta, dar cred ca are sanse mai mari de reusita asa...
-------------------------------------
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareCa o masina de vanatoare trebuie sa fie puternica,sa consume putin,mica sa te poti descurca cu ea in locuri rele si stramte dar si incapatoare (sa merga toata grupa),sa nu te rupa la impozit si sa-ti mai faci alte trebi cu ea,este clar pentru noi toti.
La fel ca in viata si la vanatoare se rezolva problemele mai simplu daca ai un prieten.In cazul meu el are un L200 si eu un Samurai. In functie de zona unde vanam,alegem masina care este D'aia zic. Muget,deci exist !
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareIncearca -cauta pe yutube- Range Rover Clasic motor 2500 de Bmw la 170 cai si caroserie pina in 2002 sau Nisan Navara 2005 tot cu 170cai.
Ambele sunt mult mai spatioase fata de hilux,L200 sau Discovery.++confortul ++ piese ieftine. ps, daca ai curaj ia ceva pe benzina Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareRange Rover Clasic nu va gasi niciodata cu motor de BMW pentru ca nu a existat!
Motorizari BMW s-au pus pe RR P38 (si pe Vogue) dar nu te sfatuiesc. RR Clasic,Discovery 1 si Defender impart aceeasi platforma tehnica,cu mici variatiuni pe aceeasi tema - RRC-ul a avut si motoare diesel de la VM Motori (de evitat),celelalte doar motoare LR (V8,200tdi,300tdi) de incredere. Intretinere mai ieftina decat in cazul Land Rover mi-e greu sa cred ca gasesti la alta marca (poate Jeep). In teren conteaza mai putin caii-putere...
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoaream zis clasic pt ca la cautare imagini sau vinzari apare mai multe P38 decat vechiul clasic ,iar pt un necunoscator, seamana tare mult ,dar am zis anul pina la care exista caroseria OFroad.
PS .Eu am un V8 benzina! da-ti play http://en.wikipedia.org/wiki/File:Rover-v8-rr79.ogg Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoaregata! discovery 2! 99-2002..v8 .gaz ii pun eu.
ms mult la toti pt ajutor,impresii si pareri... prin martie cred ca ajunge!!!!!! o zi frumoasa. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareSa nu uiti sa ne pui si poze cu ea,sa vada si ochiul nostru.
este in noi
Te asteptam in club! Sa te rogi sa aiba diferentialul central blocabil in cutia de transfer (unele au,unele nu).
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareSa incep eu cu Subaru?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
ms de pont am sa fiu atent la optiunea asta!!!! poze..cand o sa l scot de la ,,salon''.. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
daca nu e subaru, nu e nimic.... Subaru rules , si mai e si fiabila, si japoneza si de multe ori si turbo benzina -------------------------------------
Nu, te rog nu Mai bine posteaza la "cum gatesti o carne de ras". Da mai bine nici acolo, ca ne-ai inebunit cu carnea aia.
Pur si simplu, iubesc filmuletul asta... (nici sa visez nu-mi displace ,mai ales G-uri) http://masinicugiurgeasibratu.ro/test-m ... z-clasa-g/
Re: a venit momentul 4x4 pt vanatoareMi-ai stricat ziua
52 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Off road si aventuri pe 2 sau 4 roti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|