Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Mistret 2014-2015Moderator: CCM
99 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Mistret 2014-2015Am vazut ca nu este topic facut pe acest sezon si toti posteaza pe cel vechi...Va rog sa il stergeti daca am gresit ca l'am facut!
Blaser R8 30-06,9.3x62
Merkel Suhl 12/70
Re: Mistret 2014-2015Frumoasa captura !
Re: Mistret 2014-2015Felicitari pentru vierul din prima poza!
Re: Mistret 2014-2015#IonicaM - Multumesc, felicitari si tie !
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Mistret 2014-2015o zi frumoasa si astazi
Re: Mistret 2014-2015Buna seara prieteni "mistretzari".Ne aflam la sfarsitul unui sezon de vanatoare in care sperantzele si visele frumoase, pentru unii s-au implinit ,pentru altii (cei mai multi)ramane doar sperantza pentru sezonul ce va urma Am vazut multe fotografii ale baftosilor alaturi de frumoase trofee ,dar....dar nu ati vazut niciodata un mistret etalandu-si coltii incalecand un vanator.Dar uite ca se mai intampla si de astea.Sambata trecuta un gonas mai indraznet a dorit sa plece acasa cu un frumos trofeu de un mistret ranit,insa mistretul nu a fost de acord siiii:
Re: Mistret 2014-2015Pfuii,este horror!
Chiar a patit-o asa rau de la un mistret? Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Mistret 2014-2015Pentru ca nu prea intelegeam imaginea, am cautat un pic:
http://goklik-info.blogspot.ro/2012/08/ ... rikan.html http://translate.google.ro/translate?hl ... rev=search si mai sunt. Traducera si data paginii spun in alt fel... Mai bine nu cautam!
Re: Mistret 2014-2015Mistretul lui Dragan se pare ca-i frate cu dinozaurul lui Mav.
Re: Mistret 2014-2015Ionica, eu nu ma mai joc.... de curiozitate, ce grosime au avut ascutitorii? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Mistret 2014-2015
Cunosc cazul si tipul din foto nu este vanator este un gonasi,si gresala lui cea mare a fost s-a se duca la mistretzul ranit cu un cutit dupa cum este obiceiul aici.Problema cea mare a fost ca era singur,cainii nu fiind prin preajma.Trebuie s-a fi bine dus cu capul s-a te duci la un mistretz ranit cu un cutit si singur!!!!
Re: Mistret 2014-2015Azi am fost la mistret. Sortii au fost pe partea mea din nou. Dupa dubleul de duminica trecuta, azi mi-a iesit un vier capital. A ramas in foc. Al cincilea pe anul asta. Si n-am prins tot sezonul.
Pacat ca are un colt rupt, ca era medaliabil. Pentru mine ramane oricum o amintire mai importanta decat o medalie. Amanunte la intalnirea de anul asta...
Re: Mistret 2014-2015Da-o dracu' de tinichea, amintirea e mai importanta! Felicitari
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Mistret 2014-2015Faina vier! Felicitari pentru reusita!
Ce latime au coltii? Din poza nu par foarte lati...
Re: Mistret 2014-2015ce sa mai zici... urarile alea functioneaza
acum uitandu-ma mai bine la poza vad ca porcul era verde pe o parte... o fi fost extraterestru? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Corect, anul asta e o editie aniversara, jubiliara, nu stiu cum sa-i zic. Musai, obligatoriu si naparat particip. Felicitari pentru trofeu! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
25
era exact ca zambiliciul asta fara dintele din fata!
Merci! Te prinsesi ca batui saua... D-aia imi place mie pe forum, ca ai cu cine Ce mi-e CIC, ce mi-e IQ, tot pe la 130 incepe treaba
Re: Mistret 2014-2015Domne, ce bafta au unii pe lumea asta.
Dupa ce ca se plimba prin toata lumea, cand vin acasa fac prapad . Cred ca-i simt mistretii ca nu-s de pe la noi Nu-i corect .
Re: Mistret 2014-2015Nu are nimic ca este rupt. Se masoara ce este, se face media et.
Un scazamant acolo si iese un punctaj final. Si vezi unde te incadrezi, la argint, sau poate catre aur? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ce lume rea...
Nu sare de bronz. Dar nu am pretentii. Sambata si duminica plec la munte la mistreti. Acolo au cam fost trofee... Si am o presimtire!
99 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|