Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Fazan 2014-2015Moderator: Sly_Fox
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Fazan 2014-2015frumoase poze...felicitari.
si la noi treaba merge bine dar din pacate nu ma prea pricep la postat foto... sezon bun in continuare.. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Fazan 2014-2015Tot n-am priceput de ce n-au intrat deodata fotografiile.. sper sa se poata vedea...
Re: Fazan 2014-2015Le-am modificat eu.
Trebuie sa dai click stanga pe ultima casuta unde scrie in afara "IMG" iar in interior"[URL...". Apoi dai "paste" in cadrul topicului. Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Fazan 2014-2015Superbi fazanii! Felicitari!
Browning 325s
Sako Hunter 6,5x55 Zeiss 3-9x50 Sako Finnbear .30-06 Leupold 1-4x20 CZ455 varmint 22lr
Re: Fazan 2014-2015Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2014-2015Un scurt filaj la o gaina de fazan .
http://youtu.be/JkMK4c4F95A Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2014-2015Ce bine ca nu sunt poze
Re: Fazan 2014-2015MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Fazan 2014-2015 DA, ce sa mai zic? nu mai zic nimic....
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Fazan 2014-2015Astazi am iesit si eu,numai ca m-a prins viscolul in camp si am avut de tras pana am reusit sa ies la liman.
Drept este ca a meritat,am gasit cativa cocosi. Poza facuta la repezeala,la vantul care batea hainele s-au transformat in velatura. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Fazan 2014-2015VC Sagittaire XS20
Steyr M.ProHunter 30.06 Fabarm Asper Prestige II 9.3x74R Fabarm Axis Elitte AL12
Re: Fazan 2014-2015Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2014-2015E acelasi fazan pozat din cand in cand sau sunt fazani diferiti?
Re: Fazan 2014-2015
Uite asta apreciez eu la cei cu o istetime aparte ...au spirit orientativ ... ...de unde naiba atatia fazani ...e unul si acelasi ...il mai cufulesc putin ...il mai arunc in vreun canal ...cand il apuca la fel ca in prima foto , il arunc din nou , pana vine cu el in alta pozitie....il congelez si mai fac cateva foto si a doua zi Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2014-2015Un cocos de fazan impuscat fara sa.l observe cainele , a picat in des ...cainele este trimis sa.l gaseasca si sa.l aporteze !
https://www.youtube.com/watch?v=FHe8WgbQDQU Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazan 2014-2015Sunt poze faine. Daca as vedea un tablou aranjat cum trebuie, ar fi si mai bine. Macar voi, care sunteti vanatori cu experiente, va rog sa incercati sa aranjati tabloul cum trebuie. Vanatul asezat pe partea dreapta, sa nu se atinga intre ei, 2 specii sa nu fie in aceeasi linie, etc.
Stiu ca veti sari pe mine, dar nu-i bai. cu stima si respect CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Fazan 2014-2015
Acelasi scenariu cu alt protagonist de 1,7 ani https://www.youtube.com/watch?v=TISkIh2 ... e=youtu.be
Re: Fazan 2014-2015Am iesit astazi la un fazan,desi terenul este foarte greu accesibil din cauza noroiului.
Dupa ce am admirat jocul sutelor de rate,mi-am luat catelul si am incercat sa iau pieptis mocirla pentru a ajunge la un loc cu niste stufaris. Cu chiu cu vai am reusit sa ajung pana la primul palc de stuf,o fastoaca de vreo 10 metri de unde cainele mi-a ridicat un cocos care a picat in foc. Desi aveam doi fazani pe autorizatie, nu m-au mai dus picioarele pana la urmatorul loc de fazani care era la vreun kilometru mai departe. Lutul cleios afunda foarte tare piciorul si se lipeste de incaltaminte ,asa ca nu te lasa sa faci mai mult de cateva sute de metri prin el. Din pacate aparatul foto l-am uitat in haina, la cabana de unde am plecat,iar poza am facut-o la intoarcere pe dalele din curtea cabanei. Cadrul nu este prea natural,dar asta este. Apropo,fazanul nu a avut coada,era berc,cred ca vreo vulpe ia inhatat-o. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Fazan 2014-2015Vanatoare la fazan Murfatlar 2015
Un final de sezon frumos cu o vanatoare la Fazan in viile de la Murfatlar cu Asociatia de vanatoare 4Hunters: Va multumim mult pentru organizarea reusita! Un fel de Dubai al fazanilor dupa cum zicea un "Cofetarul Gica"
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Fazan , potarniche , turturica , in general vanat mic cu pene cu sau fara pasaj Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|