Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Interesant
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: InteresantLa specia asta care e trofeul?
Re: Interesant
Vanatorul,per ansamblu .E bun si photo shop-ul sa-i tina pe unii departe de padure este in noi
Daca iti zic ca e fresh poza, de ieri, ma crezi?! Fond aproape de bv, cred ca al rnp-ului... Trofeul... habar n-am. Daca s-o nimeri vreun norocos, poate e asemanator cu cel neconventional de la vulpe -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: InteresantSa aiba si astia oase in p...?Cred ca de aia au murit ca nu mai stateau dinozauroaicele la monta,de spaima Am auzit si eu ca pe langa Valea Cetatii s-ar fi vazut mai multi dinozauri,din mai multe specii,originari din Germania,se pare.Ce s-a observat cert este ca la vederea oamenilor raman complet nemiscati,sperand ca astfel sa nu fie zariti si eventual vanati.Oricum,au fost observati aceeasi dinozauri si in judetul Dambovita https://www.youtube.com/watch?v=sy55jbtemps.
este in noi
Re: InteresantSi eu care credeam ca pe acest forum sunt oameni cu simtul realitatii,dar vad ca mai sunt si ghidusi.
Acum apare @Wallace si va indeamna sa ii combateti pana la exterminare. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Interesant Daca apare promit ca nu il moderez 2-3 postari pe aici.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Au cartuse la Braila pentru specia asta. Ia vreo 4 bax-uri, sa fii sigur.
Re: InteresantSi poza cu armele cele mai potrivite "combaterii" acestei specii, nu vrei sa pui? .... Oare ce ar potrivi?
.50 BMG sau si mai bine, ..., cutitul de lemn? 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: InteresantPrima data am crezut ca glumesti insa vorbind cu un prieten ce locuieste in zona mi-a spus exact acelasi lucru:au aparut dinozaurii.Vazandu-ma sceptic,mi-a aratat omul o poza pe care a reusit sa o faca in padure asta-toamna,cand se afla la vanatoare de mistret
Nu mai stii ce sa mai crezi;poza are data din aparat si am si verificat-o,concluzia fiind clara:NO PHOTOSHOP este in noi
Re: Interesantcre' ca cel mai bine se prind astia la borcanul cu muraturi: il lasi descoperit afara, astia vin dupa miros, si tu ii prinzi pe la spate vii... evident nu se impusca, ii tii pe langa casa si ii domesticesti: mai un lapte, mai o branza, cateva oua de la pasarica aia din poza ta - ce are omul pe langa casa
acum recunosc ca e cam ciudat sentimentul sa mergi la pas prin padure si deodata sa vezi un T-rex pe coama din fata la vreo 3-400metri -------------------------------------
Re: InteresantPterodactyl se vanaeza la sarite sau pasaj, iar T-Rex ul la panda sau dibuit
R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Eu stiam ca Schleich Saichania (ala din poza 2) se vaneaza la panda sau dibuit, si T-Rex la nada.
Re: InteresantTrebuie sa fac panoplii si pentru astia....
Re: InteresantDecât niște glume ieftine aș fi preferat poze făcute și postate aici ca și consecință a unor acțiuni serioase de combatere.
Re: InteresantPai pune bre poze cu ceva mai bun impuscat de tine,daca ai;noi asta am gasit prin padure,asta am pozat.
PS Nu te-am uitat cu poze la rubrica ''VULPEA'';esti dator si a cam trecut ceva vreme... este in noi
alo, alo... toa'shu preshedinte... foloseste cu incredere dex-ul, poate te luminezi in ceea ce priveste diferenta intre fotografii intantanee, gluma, gluma ieftina, photoshop (lipsa pe speta in cauza, dar cauta cu incredere ) si actiuni serioase de combatere. -------------------------------------
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoarea la alte specii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|