Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Intretinere bocanciModeratori: liviur, george_ciprian86
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Intretinere bocanciVa salut. Rugaminte mare, am o pereche de bocanci de vanatoare verzi luati din State cu vreo 3 ani in urma. La achizitie, mi-a dat americanul si o cutie de crema verde pentru intretinere. Mi-s asa de dragi bocancii astia ca i-as purta si-n casa. Mi se termina crema si am cautat peste tot, pana si on line. Daca ma poate ajuta cineva cu o adresa sau o posibilitate de achizitie de undeva tare v-as mai pomeni la vanatoare. Mi-au mai dat prietenii idei de creme sau grasime de foca, ma intereseaza crema de culoare verde, le intretine si culoarea si acopera si zgarieturile.
Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: Intretinere bocanciPot sa te ajut cu 1 litru de polish neutral produs de Heute GMBH, folosit la masinile profesionale de lustruit pantofii.
"Through Performance to Type"
Re: Intretinere bocanciMultumesc pentru raspuns. Nu prea am idee despre lacul asta dar daca vine din nemtia ,,trebuie ca e bun''. O sa las un PM. Merci
Re: Intretinere bocanciReferitor la intretierea bocancilor de piele, am renuntat demult sa dau bani pe tot felul de vax-uri.
Rechizitionez creme cosmetice de fata sau corp, la care femeia mea renunta si le dau pe bocanci. Sunt foarte multumit. "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Intretinere bocanciPoate mai sunt si altii in cautari, ca mine. Am reusit sa iau legatura cu cei de la Collonil Romania si-mi vor aduce ei in aproximativ 20 de zile, din Germania, ceea ce cautam. Astept si polishul de la @armi si m-am aranjat si sezonul asta. Le multumesc tuturor pentru ajutor si sfaturi. Va salut.
Re: Intretinere bocancisalut!
Pt intretinerea bocancilor ti as recomanda produsele de la NICKWAX recomandate si de armata americana in intretinerea echipamentului lor,eu personal am cumparat din Afghanistan acum 4 ani si acum se gasesc si in Romania si nu sunt scumpe deloc!
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|