Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 28 Feb 2025, 11:44

boicot impotriva magazinelor virtuale, relicve din stoneage

Stiti un armurier bun, un mester care reconditioneaza paturi de arma sau un atelier de reparatii arme serios? Impartasiti si colegilor forumisti experientele voastre!

Moderator: liviur

Re: boicot impotriva magazinelor virtuale, relicve din stoneage

Mesajde Dragan pe 23 Apr 2014, 20:47

Magazinul ce l-am vizitat se gaseste in Freiburg.Tare frumos,amabilitatea la ea acasa ,usor de intrat dar....greu de iesit.Gasesti tot ce vrei si ce nu poti gandi ,detalii la orice produs,dar si preturi pe masura.Prietenul meu m-a prezentat ca vanator spaniol si de aici a inceput amabilitatea la maxim,omul cunostea bine cateva zone din Pirinei.Nota 10
Dragan
Membru important

Mesajde bowmadness pe 19 Oct 2014, 11:38

[quote="violiv"]Vio ai dreptate! Sapt trecuta am comandat o luneta la Huntershop Oradea, am scris clar , pe mail, ce doresc. Au zis ca o au pe stoc, am cerut factura proforma, la descriere era alt model, foarte apropiat ca numere de cod, dar diferit ca produs. Noroc ca mi-am dat seama, erau doar doua litere in plus la modelul gresit, puteam plati peste de 8000Roni, dupa sa vezi circ sa-mi iau banii inapoi!!!! INCALIFICABIL, CIZME!
ALICE! Who the f... is Alice?
bowmadness
Membru important

Locaţie: Romania

Re: boicot magazine arme din epoca de piatra

Mesajde bowmadness pe 19 Oct 2014, 11:45

[quote="Alin3006"]La ce te referi?
Melteanul roman vrea sa vina el, sa puna mana, sa percuteze arma, altfel nu cumpara.Si nu numai melteanul, asa facem toti.
Daca percuteaza in gol de trei ori o pusca de 5000 euro si apôi pleaca, tot el se supara ca ii atragi atentia ca nu e ok ce a facut.

Alin armele moderne la nivelul ala de pret si chiar mult sub se pot percuta in gol fara probleme. Eu am spart cuiul percutor la Blaser pe chestia asta, mi-a fost schimbat URGENT si fara comentarii, desi am scris in cererea de garantie de ce s-a spart! MELTEANUL roman care percuteaza in gol si pleaca o otrava de 5000 de euroi e un potential client si poate odata are sa cumpere acea arma daca vanzatorul stie sa vanda. Sorry dar Vio are perfecta dreptate!
bowmadness
Membru important

Mesajde bowmadness pe 19 Oct 2014, 13:24

[quote="Aght"]

"chiar ma mir, foarte tare... 300% adaos la cartuse?? dar unde ati auzit povestea asta?? eu am adaos la distributie de 25/30% la cartuse. cine vrea i arat facture de achizitie fara probleme sa intelegeti cu ce ne luptam noi in fiecare zi!

magazine unde le vind mai pune inca 25/30%, plus bineinteles TVA. suntem cam departe de ajuns la 300%. daca sa castiga asa de bine dece nu va lasati de la professia liberala pe care o aveti si nu deschideti un magazin de profil? cunostinte in domeniu aveti..."

1. 1.3x1.3x1.24=2.1 adica 210% mai aproape de 300% decat de 100%, zic eu!
2. Am trimis un mail acum 5-7 zile la adresa dvs de pe site in legatura cu disponibilitatea de cartuse 30-06 HH in 221grains, nici pana acum nu am primit vreun raspuns! Nu sunt din B si nu as fi cumparat un cartus ci maximul din permis, adica 200 buc. cu un profit brut de 50% ar inseman usor 450-500Lei. Scazand toate taxele va ramaneau 50 de euroi curat, nu merita un raspuns pe mail ? Se pare ca nu!
PS La telefon am sunat cand m-am intors de la munca, pe la ora 17, in doua zile diferite, FARA RASPUNS, am sunat la toate numerele de pe site!
bowmadness
Membru important

Mesajde bowmadness pe 19 Oct 2014, 14:10

[quote="violiv"]
Iadul e locul unde raspunde intrebarilor despre arme cineva care spune: Nu sunt vanator. Nu stiu despre vanatoarea in sine. Dar acest lucru nu implica direct ca sunt complet pe din afara in ceea ce priveste armamentul, munitia, echipamentele s.a..

GEEZUS! mai si scrie asta! in plus domnu' Mirel, cel raspunzator cu Blaserul se pare ca nu mai e la angajat la firma!

PS astept o oferta CONCRETA ptr o teava R8 308win scurta , semiweight de 3 luni. Discutiile preliminare le-am avut cu dl Mirel!
bowmadness
Membru important

Mesajde yoghi pe 19 Oct 2014, 16:44

bowmadness scrie:
Aght scrie:

""'chiar ma mir, foarte tare... 300% adaos la cartuse?? dar unde ati auzit povestea asta?? eu am adaos la distributie de 25/30% la cartus...magazine unde le vind mai pune inca 25/30%, plus bineinteles TVA.
"""""

1. 1.3x1.3x1.24=2.1 adica 210% mai aproape de 300% ...

La 1leu intrare +30%= 1.3lei si +30%=1.69lei +0.45 accize=2.14 lei + 24%tva=2,65leipret final
deci la 1 leu investitie taxele =0.95 si profit 0.69 minus impozit.transport=....

De unde ai ajuns la adauas comercial de 200%.poate daca cumperi cu 10 lei si vinzi cu 30 fara taxe.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Mesajde bowmadness pe 20 Oct 2014, 19:59

yoghi scrie:
bowmadness scrie:
Aght scrie:

""'chiar ma mir, foarte tare... 300% adaos la cartuse?? dar unde ati auzit povestea asta?? eu am adaos la distributie de 25/30% la cartus...magazine unde le vind mai pune inca 25/30%, plus bineinteles TVA.
"""""

La 1leu intrare +30%= 1.3lei si +30%=1.69lei +0.45 accize=2.14 lei + 24%tva=2,65leipret final
deci la 1 leu investitie taxele =0.95 si profit 0.69 minus impozit.transport=....

De unde ai ajuns la adauas comercial de 200%.poate daca cumperi cu 10 lei si vinzi cu 30 fara taxe.

e simplu, nu se calculeaza cu +, ci cu x! asemenea taxelor vamale 1,3 x 1,3 x 1,45 x1,24
mai exact PRET UNITAR x 1,1(transport cca) x 1,45(accize fix) x 1,3 (adaos import cca) x 1,3 (adaos magazin en detail cca) x 1,24 (TVA fix) = 3,33 cca
asta inseamna un adaos de peste 200 la suta per total (100+233 cca, mai exact). Ma scuzi daca socotesc prost, am cam baut cerneala in cei catva zeci de ani de scoala.
Acum ca nu il numesti practic pe tot adaos COMERCIAL, nu prea ma intereseaza ca beneficiar final, pretul de intrare e ori 3 minim, asta ma intereseaza , nu cine ma fura!
bowmadness
Membru important

Mesajde yoghi pe 20 Oct 2014, 21:55

Ai tu """ dreptate""" numai daca lucrezi -muncesti pt stat =functionar public!
:mrgreen:
Pentru ca un om care cel care lucreaza pe banii altora todeauna e convins ca nu primeste destul.
Daca nu esti functionar tare sunt curios la ce activitate zilnica folosesti timpul.

ps: O singura categorie sociala are voie sa spuna ca ""sunt furat"".Pensionarii !
yoghi
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 20 Oct 2014, 22:06

bowmadness scrie:
Alin3006 scrie:La ce te referi?
Melteanul roman vrea sa vina el, sa puna mana, sa percuteze arma, altfel nu cumpara.Si nu numai melteanul, asa facem toti.
Daca percuteaza in gol de trei ori o pusca de 5000 euro si apôi pleaca, tot el se supara ca ii atragi atentia ca nu e ok ce a facut.

Alin armele moderne la nivelul ala de pret si chiar mult sub se pot percuta in gol fara probleme. Eu am spart cuiul percutor la Blaser pe chestia asta, mi-a fost schimbat URGENT si fara comentarii, desi am scris in cererea de garantie de ce s-a spart! MELTEANUL roman care percuteaza in gol si pleaca o otrava de 5000 de euroi e un potential client si poate odata are sa cumpere acea arma daca vanzatorul stie sa vanda. Sorry dar Vio are perfecta dreptate!

Tu ai spart cuiul in calitate de proprietar de Blaser la Blaserul tau banuiesc...ori asta schimba putin lucrurile. Nu cred ca era nineni la fel de amabil daca il rupeai la o arma din raft nicaieri in lume. Majoritatea celor care cer o arma de 5000 euro nu si-o vor permite niciodata, insa culmea, taman aia o si percuteaza. Eu mi-am luat doua arme de valoarea asta si n-am murit ca nu le-am percutat inainte. Si le-am studiat mult timp inainte.
Nu spun ca e normal sa nu ti se arate arma din raft, si eu nu am patit nicaieri chestia asta. Nici n-am mai auzit de mult sa se intample...
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 20 Oct 2014, 22:20

bowmadness scrie:
yoghi scrie:[quote="bowmadnes

"""""

De unde ai ajuns la adauas comercial de 200%.poate daca cumperi cu 10 lei si vinzi cu 30 fara taxe.[/quote]

e simplu, nu se calculeaza cu +, ci cu x! asemenea taxelor vamale 1,3 x 1,3 x 1,45 x1,24
mai exact PRET UNITAR x 1,1(transport cca) x 1,45(accize fix) x 1,3 (adaos import cca) x 1,3 (adaos magazin en detail cca) x 1,24 (TVA fix) = 3,33 cca
asta inseamna un adaos de peste 200 la suta per total (100+233 cca, mai exact). Ma scuzi daca socotesc prost, am cam baut cerneala in cei catva zeci de ani de scoala.
Acum ca nu il numesti practic pe tot adaos COMERCIAL, nu prea ma intereseaza ca beneficiar final, pretul de intrare e ori 3 minim, asta ma intereseaza , nu cine ma fura![/quote]

Nu cred ca ai baut cerneala, dar calculul e razna. Si termenul de adaos la fel.
Faptul ca suntem guvernati de retarzi nu e vina magazinelor de arme.
Tu ca persoana fizica te poti duce la Viena si poti veni cu cate 300 de cartuse din fiecare calibru pe care il ai in permis fara sa te intrebe nimeni nimic.
Un magazin merge cu alai de jandarmi si costa p gramada de bani chestia asta. Daca la nemti tu esti din Munchen si vezi cartuse la un magazin din Berlin, aia ti le trimit prin posta. La noi nu e voie.
Tot ce ai calculat tu se datoreaza minunatilor Ponta&co asa ca daca vrei sa stii cine te fura, de ei e vorba, indiferent de culoarea politica. Adaos comercial inseamna marja de profit a magazinului si nu e furt in nici un caz, ca nu esti obligat sa cumperi.
Uite, sunt scutite de acciza cartusele de tir. Dar nu-ti imagina ca te poti bucura de asta la antrenament in poligon cum ar fi normal, pentru ca nu e cazul. Numai sportivii autorizati de federatie au pretul ala! De cacatul asta nu magazinele sunt de vina! Ba chiar din cate stiu eu unele dintre ele - cum e AGH - au fost singurii care au protestat.
Asa ca treaba cu furtul vine din alta parte, de la baietii aia de nu mai au loc la Rahova in scurt timp...
Alin3006
Veteran

Mesajde NicuNicuta pe 20 Oct 2014, 22:46

Alin3006 scrie:Majoritatea celor care cer o arma de 5000 euro nu si-o vor permite niciodata, insa culmea, taman aia o si percuteaza. Eu mi-am luat doua arme de valoarea asta si n-am murit ca nu le-am percutat inainte. Si le-am studiat mult timp inainte.
Nu spun ca e normal sa nu ti se arate arma din raft, si eu nu am patit nicaieri chestia asta. Nici n-am mai auzit de mult sa se intample...

Cred ca e de bun simt sa aiba in magazine cartuse de percutie, si m-am lovit de problema asta.
Eu baiat cu obrazul subtire am cerut un cartus de percutie si voie sa o declansez tragaciul, surprinzator, eram incurajat sa percutez in gol chiar daca aveau la indemana.
Cu Stimă,
Nicolae
NicuNicuta
Membru important

Mesajde yoghi pe 21 Oct 2014, 00:19

si totusi, tot aud cu percutia in gol !_
Discutia este la momemntul cumpararii armei nu la demontarea de dupa vanatoare unde poti folosi doua tuburi trase!
Care e smecheria? DE CE trebuie sa percutezi arma fara cartus?
ce simti,ce vezi ,ce intelegi din mecanism??- la o arma noua indiferent de tip sau calibru.

Vrei cursa tragaciului? pai daca esti smecher si te pricepi tare sa simti tragaciul atunci apasa pe el si cand se termina cursa libera eliberezi degetul nu apesi ca berbecul in continuare.Nu simti cursa (libera), atunci ce dracu mai apesi tragaciul.

Prin natura meseriei mi-au trecut prin mana cateva mii de arme , dar am apasat tragaciul in gol pt a regla forta de tragere, pt a verifica daca percutoarele sau arcurile lor functioneaza (si atunci pe un lemn moale cu bascula desfacuta), sau dupa inlocuirea acestora in atelier.

Cu cartus bun in poligon? DA e altceva !vezi cursa ,vezi cand declanseaza,simti daca apasarea influenteaza ochirea..

Dar stiti cum e :fiecare cu placerea sau vrabiutele(stolul ) lui.
yoghi
Veteran

Mesajde yoghi pe 21 Oct 2014, 00:49

bowmadness scrie:

Acum ca nu il numesti practic pe tot adaos COMERCIAL, nu prea ma intereseaza ca beneficiar final, pretul de intrare e ori 3 minim, asta ma intereseaza , nu cine ma fura!

colega ! fara suparare dar am vazut ca esti tare la arimetica eu calculez asa :(
8ani de generala+ 4ani de liceu+ 4de facultate =16
ai si aici alta varianta ""sa dea"" cei cativa zeci de ani de scoala. ??( """cativa""" eu am invatat ca se zice de la minim trei in sus.)

Ps astept inca raspunsul cu meseria ta :mrgreen:
yoghi
Veteran

Mesajde bowmadness pe 21 Oct 2014, 16:44

@alin
Stii bine ca nu calculul e razna! Iar cine ne fura e clar, din toate timpurile asa zisul STAT, nu prea conteaza cine guverneaza!
pretul de intrare in vama (pret import): PU + cost transport (sa zicem, daca e transport special e mult mai mult, clar)= X+10%X, asta e minimul
la care se adauga taxe vamale, accize, in cazul asta 45%. Cost intrare (x+0.1x)*1,45
adaos comercial importator 30%, pret vanzare importator: (x+0.1x)*1,45*1,3
adaos comercial final 30% la care se adauga TVA, pret raft ((x+0.1x)*1.45*1.3)*1.3*1.24 = 1.1x*1.45*1.3*1.3*1.24 = 3,34x
Fata de pretul de import exista un adaos total de 334-100 = 234% . O parte e adaos comercial, o parte taxe, o parte transport. Am spus ca nu prea ma intereseaza cine ia mai mult, Pontas,magazinul, jandarii, era un calcul pur si simplu si nu e gresit de loc, e doar aritmetica! Practic platim de 3 ori pretul de intrare in vama! si nu uita adaosurile comerciale se aplica la costurile adunate, adica si la acciza, si la transport, pe langa pretul e intrare!
Metoda asta de calcul e in toata lumea, daca e razna asta e!
bowmadness
Membru important

Mesajde bowmadness pe 21 Oct 2014, 17:21

@YOGHI
Ps astept inca raspunsul cu meseria ta :mrgreen:[/quote]

tot 14 sunt, facuti pe vremea ailalta si nu m-am oprit inca, sunt inginer si meseria mea e freelancing in proiectare, nimic de a face cu statul, daca asta insinuati! Problema nu e asta, e doar un calcul aritmetic simplu pe care am indraznit sa va atrag atentia ca il faceti gresit, dupa mine. Nu am avut alta intentie, daca s-a inteles altfel, imi cer scuze!
Aritmetica e numai una, calculul e acelasi indiferent ca e Ponta la putere sau Boc sau Helmut Kohl. E cu ORI nu cu PLUS si astfel, in materie de munitie, noi platim de cca 3 ori pretul de import, practic la raft, comparativ, cam de 2 ori fata de tarile vest europene. O stie toata lumea care se uita pe site-uri straine.
stima!
bowmadness
Membru important

Mesajde bowmadness pe 21 Oct 2014, 17:24

[quote="yoghi"]si totusi, tot aud cu percutia in gol !_

Care e smecheria? DE CE trebuie sa percutezi arma fara cartus?

Nu o percutez pur si simplu, epolez, tintesc catre un punct aleator si percutez. In lipsa de poligon! Nu fac doar eu asta, e o metoda de antrenament consacrata, dry fire!
bowmadness
Membru important

Mesajde violiv pe 21 Oct 2014, 18:05

Daca-mi amintesc bine, chestia cu "adaus comercial 200%" a plecat de la mine. Ei bine, nu m-am referit la acele calcule de mai sus ce implica toate cheltuielile ci la un exemplu particular de magazin si obiect la vanzare in urma cu ceva ani. Absolut intamplator, fiind consultat intr-o problema de "ce sa aduc de afara" de unul dintre patronii de magazin de arme, am primit niste liste cu oferte de preturi producator pe langa care omul isi facuse si ceva calcule cu diferite marje de adaus comercial din partea lui ca si magazin si cu preturi finale, de raft. Ei bine, spre surpriza noastra, acel produs de care vorbeam si care in epoca respectiva se vindea binisor, ajungea la pretul de raft la care se gasea la noi la vanzare numai daca respectivul comerciant practica un adaus de peste 150%, peste care erau restul de costuri. Chestia se intampla cu vreo 6-7 ani in urma, inainte de "marea criza", nu era un produs accizat dar era nou, cerut si avea un unic importator. Tot facand sapaturi am constatat ca nu era nici pe departe un caz singular si ca mai toti jucatorii importanti de pe piata noastra au avut atat "promotii" cat si "tunuri" ori de cate ori s-a putut.
Intre timp au trecut ceva ani, a aparut criza, concurenti ceva mai multi si lucrurile s-au mai schimbat un pic iar la multe chestii preturile sunt intr-o, sa-i zicem, linie europeana, ba chiar uneori ceva mai mici decat preturi de raft din Germania, Franta, etc.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde bowmadness pe 21 Oct 2014, 18:08

NicuNicuta scrie:Eu baiat cu obrazul subtire am cerut un cartus de percutie si voie sa o declansez tragaciul, surprinzator, eram incurajat sa percutez in gol chiar daca aveau la indemana.

Un vanzator care stia posibilitatile noilor tipuri de arme, nu e nimic surprinzator, un cartus de percutie prost (mai dur decat capsa unui cartus normal) mai repede iti sparge cuiul decat o percutie in gol!
bowmadness
Membru important

Mesajde bowmadness pe 21 Oct 2014, 18:29

violiv scrie:Intre timp au trecut ceva ani, a aparut criza, concurenti ceva mai multi si lucrurile s-au mai schimbat un pic iar la multe chestii preturile sunt intr-o, sa-i zicem, linie europeana, ba chiar uneori ceva mai mici decat preturi de raft din Germania, Franta, etc.

La munitie nu e asa, sunt sigur ca obligativitatea de a transporta cu jandarmi si in general stupizenia legii duce la pret crescut, repet, pentru mine, consumator, nu prea conteaza cine ia caimacul! In raft, in vest, munitia e cca 1/2 , comparand mere cu mere. La 300 de cartuse de firma conteaza! Cat isi pune fiecare e treaba lui, a mea e sa cumpar , daca imi convine marfa si pretul. Oricat de mult as vrea, daca, dex, o luneta buna o iau cu 200 de euro mai ieftina din Germania, o iau de acolo, la acelasi pret sau foarte putin mai mult, sigur o iau de aici din simplu motiv ca pun mai repede mana pe ea. Sper insa ca povestile cu marfa speciala pentru Romania, Bulgaria si Moldova sa fie doar povesti, cel putin la firmele mari, desi, sa se rupa cuiul percutor la Blaser? In State reprezentantul Blaser mai auzise de 2 cazuri in 10 ani de cand vinde Blaser, pe forumrile germane nu am gasit nimic de genul! O fi ghinionul meu, se poate, dar daca iesea ursu pe mine? Acu ma asigur inainte de fiecare iesire ca am cui, e chiar enervant!
bowmadness
Membru important

Mesajde Alin3006 pe 26 Oct 2014, 16:58

Pai daca tot ai adus Germania in discutie, nu uita ca TVA-ul nemtesc e de 19%, ceea ce e foarte diferit de 24%. La o luneta premium, cam aia e diferenta, sau aproape. Cine e de vina? :roll:
5% din 2500 euro sunt ceva bani, daca adaugi transportul, cam aia sunt banii, cei 200 de euro de care spui tu. Diferenta ar fi ca daca o iei din tara ar trebui sa ai garantie- si mai nou chiar ai la pravaliile serioase- iar daca o iei din Germania e destul de deiscutabil, ca nici nemtii nu mai sunt asa seriosi cum erau pe vremuri.

Si mai e o diferenta: o cumeri din tara ta, iar o parte din banii aia se duc in pensii, CAS-uri si altele, de care noi romanii nu suntem inca suficient de educati sa tinem cont si apoi facem gura ca bunicii nu i-a venit pensia si ca strazile sunt praf. Da, se fura, insa e si mai nasol cand aia nu mai au din ce fura, ca tot de pe noi vor lua pielea. In plus un magazin din tara mai creeaza un loc de munca, banii se invart si la noi, nu numai la nemti. Mai ganditi-va si la asta.
Alin3006
Veteran

Mesajde adileafu pe 26 Oct 2014, 21:05

Si mai e o diferenta: o cumeri din tara ta, iar o parte din banii aia se duc in pensii, CAS-uri si altele, de care noi romanii nu suntem inca suficient de educati sa tinem cont si apoi facem gura ca bunicii nu i-a venit pensia si ca strazile sunt praf. Da, se fura, insa e si mai nasol cand aia nu mai au din ce fura, ca tot de pe noi vor lua pielea. In plus un magazin din tara mai creeaza un loc de munca, banii se invart si la noi, nu numai la nemti. Mai ganditi-va si la asta.

Aici ai mare dreptate si din pacate o mare parte din romani nu tin cont de asta.......la noi conteaza castigul (efemer) pe termen scurt !
Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat imi iubesc mai mult cainii!
adileafu
Membru important

Locaţie: Targoviste

Mesajde bowmadness pe 29 Oct 2014, 11:29

Alin3006 scrie:Pai daca tot ai adus Germania in discutie, nu uita ca TVA-ul nemtesc e de 19%, ceea ce e foarte diferit de 24%. La o luneta premium, cam aia e diferenta, sau aproape. Cine e de vina? :roll:
5% din 2500 euro sunt ceva bani, daca adaugi transportul, cam aia sunt banii, cei 200 de euro de care spui tu.

Am si un exemplu bun, respectiv MLD Guns. Am comandat si primit un svaro z6i 1-6x, reticol BRTI de la ei. IMPECABIL, au adus exact ce trebuia, reticolul mai special avea termen de asteptare de minim 10 zile oriunde in Europa (credeti-ma am facut minim 10 cereri de oferta), au promis 14-21 zile, in 10 a fost la mine! Ambalata si superambalata, pretul mai mic putin chiar si decat la magazinele mari din vest (2-3% mai mic decat cel mai bun pret gasit de mine, inclusiv egun, ebay, frankonia, optics-trade) Deci se poate daca iti dai silinta, chiar daca Tva e mai mare la noi, cum spuneai Alin de la 19 la 24 e ceva!
Pe bune, serviciul excelent, ms frumos MLD, cea mai buna experienta de pana acum cu magazinele de profil din tara!
bowmadness
Membru important

Mesajde Alin3006 pe 29 Oct 2014, 14:41

In sfarsit si ceva de bine :lol:
Alin3006
Veteran

Mesajde vanatorul dibaci pe 30 Oct 2014, 16:14

Alin3006 scrie:In sfarsit si ceva de bine :lol:

Ba pe :evil: -in maxim 3-4 luni se va posta ca nu este bun nici Swaro :lol:
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde bowmadness pe 04 Noi 2014, 22:14

vanatorul dibaci scrie:
Alin3006 scrie:In sfarsit si ceva de bine :lol:

Ba pe :evil: -in maxim 3-4 luni se va posta ca nu este bun nici Swaro :lol:

pai deja nu-i faina, optica e naspa ca nu deformeaza pe margini si nu schimba culorile, cum is obisnuit ! obiectivul e mic 24mm si nu vezi decat daca e soare afara, de exemplu pe 6x abia ginesti gaurile de gloante in tinta la 100m, o porcarie :P ! Campul vizual pe 1x e prea mic, tre sa deschid si ochiul al doilea! E grea ca naiba, la 440 grame.Punctul in centru e prea mare ca dimensiuni si tot tre sa apesi pe butoane sa-l reglezi si mai e si perfect rotund, eu is obisnuit de la astigmatism cu din alea cu coada de cometa! Rotila aia cu care reglezi zoomul mere prea usor, ce draq! Reticolul e impartit in 6 mildoti (ce numar frate, nu puteau face si ei 5 sau 10 ca tot chinezu?) Mai e si neagra si urata pe deasupra, otrava! Totusi m-am gandit sa o tin pe asta si sa vand tot restul opticii pe care o posed, inclusiv binocluri, asa de amorul artei! :lol:
bowmadness
Membru important

Mesajde Alin3006 pe 09 Noi 2014, 22:43

Cumparati Schmidt& Bender daca vreti optica de calitate. :lol: :lol: :mrgreen: 8)
Alin3006
Veteran

Mesajde yoghi pe 09 Noi 2014, 23:14

sefuuuu
parca erai mai patriot, ziii cu lunetele IOR. :D
yoghi
Veteran

Mesajde radu.b pe 27 Noi 2014, 09:49

bowmadness scrie:
violiv scrie:Iadul e locul unde raspunde intrebarilor despre arme cineva care spune: Nu sunt vanator. Nu stiu despre vanatoarea in sine. Dar acest lucru nu implica direct ca sunt complet pe din afara in ceea ce priveste armamentul, munitia, echipamentele s.a..

GEEZUS! mai si scrie asta! in plus domnu' Mirel, cel raspunzator cu Blaserul se pare ca nu mai e la angajat la firma!

PS astept o oferta CONCRETA ptr o teava R8 308win scurta , semiweight de 3 luni. Discutiile preliminare le-am avut cu dl Mirel!

Buna ziua.

Cu adevarat Mirel nu mai este colegul nostru. A emigrat in Canada de un an de zile. Acum am gasit mesajul dumneavoastra si va raspund eu. Am inteles ca doriti teava Blaser R8 Semi Weight calibru Standard.
Nu ati precizat exact ce lungime (doar scurta nu este suficient) si ce profil doriti pentru teava, asa ca va spun toate variantele de pret. Pentru teava profil round lungime 580mm pretul este de 1084 euro, pentru lungimea de 520mm pretul este 1276 euro. Pentru teava profil fluted lungime 580mm pretul este 1713 euro, iar pentru lungimea de 520mm pretul este de 1905 euro.

Pentru orice alta informatie va stau la dispozitie.
O singura rugaminte, mesajul dumneavoastra sa-l primesc in privat, in rubrica dedicata firmei noastre (pe acest forum din pacate nu exista) sau pe forumul nostru. Imi este mai usor sa-l gasesc.

Cu respect.
radu.b
Nou membru

Mesajde radu.b pe 05 Dec 2014, 14:23

Buna ziua.
Cel mai mare retailer de echipamente pentru vânătoare, pescuit şi auto-apărare, Arrow International are deosebita plăcere să anunţe deschiderea în data de 10 decembrie a.c., cel de-al 17-lea punct de lucru, situat în oraşul Tulcea.

Imagine

Aşteptăm pe toţi iubitorii de activităţi în aer liber din oraşul Tulcea şi împrejurimi (si nu numai) la deschiderea noului magazin, situat în str. Isaccei nr.10, fostul magazin AJVPS Tulcea pentru a beneficia de ofertele şi promoţiile dedicate acestui eveniment.
radu.b
Nou membru

Mesajde Krieghoff pe 10 Aug 2015, 14:14

Desi am zis ca nu calc in viata mea in magazinul AGH, atras fiind de pretul cartuselor Nobel, merg astazi sa cumpar 2 cutii (am stoc de alte cartuse) sa vad cum se comporta cartusele. Surpriza mare dupa ce am cautat un loc de parcare vreo 20 de minute: Nu vindem decat la bax! (pe modelul Dragonul Rosu-Europa). Am zis doar sa va informez in cazul in care nu cumparati cu tirul/baxul.
"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Krieghoff
Membru important

Locaţie: Bucuresti

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele