Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 03 Mar 2025, 23:08

Vanatorul alege!

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B

Re: Vanatorul alege!

Mesajde biriuck pe 22 Mai 2014, 07:58

@teharau, merge si tabel numai ca trebuie mereu printscreen ca sa-l postam ca altfel nu prea merge...
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde tehărău pe 22 Mai 2014, 10:01

Printscreen să fie, dar să ştim şi noi...
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde blackcrotal pe 22 Mai 2014, 18:01

tehărău scrie:Daca colegii de la ANDA nu au o "biblioteca" cu astea, speranta ne e doar in @Cristi... Alta cale nu cred ca ar exista...
Ar mai fi si varianta pensionar de bine... Nea Razvane, esti acasa? iti merge googalu? stiu ca e cules la miere, da acum, cu centrifugile astea cu program, poate ca ai timp... :wink: :mrgreen:
Alt coleg :?: :roll: :idea:

Scuze Liviu, acum am apucat sa citesc dar sunt se pare cam obosit si nu inteleg nimic.
Concret ce este nevoie sunt la dispozitia colectivului ? Dar nu ma puneti sa pup in cur vreun politician ca am interdictie de la doctor.
Serios vorbind acum , spuneti ce este nevoie si daca pot cu placere.
Razvan
Razvan
blackcrotal
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde blackcrotal pe 22 Mai 2014, 18:43

Deci doriti sa trimiteti un mesaj cu multumiri celor care au raspuns mesjului nostru.
Din cate am inteles au fost foarte putine raspunsuri ( sub 10 dintre care un mesaj in numele a 2 candidati ai aceluiasi partid) deci se pot face raspunsuri personalizate.
Dintre toate raspunsurile primite cel mai "inteligent" mi s-a parut cel al Presedintelui Partidului Republican ( sper sa nu gresesc titulatura) care dupa ce raspunde chestionarului si semneaza "Presedintele ....." are grije sa scrie ca raspunsul este personal si nu angajeaza acel partid de nici un fel.

Acum s-a ratat ( dupa parerea mea) trimiterea chestionarului la marile partide parlamentare dar cred ca s=ar putea relua aceasta initiativa inainte de a intra paridele in vacanta parlamentara trimitand de data aceasta o scrisoare nu un chestionar ca poate obosesc prea tare parlamentarii nostri cu rezolvarea problemelor tarii si nu mai au energia necesara sa raspunda la un chestionar.
Dar este musai, ca acel mesaj, scrisoare , chestionar sa fie Adresat partidului si precizat : In atentia Presedintelui Partidului.
Exemplu:
Catre Partidul Social Democrat
In atentia Dlui Ponta ...
A fost numai un exemplu sa nu credeti va rog ca vreau sa influientez voturile cuiva.

Cred ca ar fi utila o lista a partidelor parlamentare si a celor care au sanse sa adune cei 5 % care sa-i propulseze in Parlamentul Romaniei asa ca eu incerc sa incep lista :
ESALONUL 1
1. PSD , Presedinte Victor Ponta
2. PDL , nu mai stiu cine este presedinte aici
3. PL Presedinte Crin Antonescu
4. UDMR iarasi nu stiu cine ii pastoreste

Astea sunt partidele mari pe care le doare in 3 litere de voturile a 1000 - 10.000 vanatori
ESALONUL 2
Partide medii si mici care pe diverse combinatii eventual pot sa prinda locuri in Parlament.
Aici cred ca ar trebui sapat pentru ca acestora le PASA foarte mult de fiecare vot castigat sau pierdut.
Aici intra :
5. Partidul Romania Mare
6. Partidul Conservator
7. Partidul Poporului Dan Diaconescu
8. Partidul Republican
9. Partidul lui Becali cum s-o numi el
10. Partidul Taranist

Cam asa vad eu cele 2 directii in care trebuie actionat.
Si ca sa fie clar si pentru ei ce dorim in preambulul mesajului ar trebui sa existe o precizare de genul :
A - Deoarece in toamna urmeaza alegerile Prezidentiale membri asociatiilor ANDA, ANCA etc. etc. plus cei peste 6000 de membri ai forumului nostru doresc sa stie care din partidele care trimit anul acesta candidat la Prezidentiale si anul viitor la Locale poate sa ne reprezinte cel mai bine sperantele ( dorintele , doleantele aici se v-a alege cea mai bua expresie ) pentru ca sa stie ei si familiile si prietenii lor pe cine sa voteze.

Liviu, ar fi foarte bine daca ar merge alaturi de noi si AGVPS-ul in aceasta initiativa si eventual si Romsilva.
Crezi ca ar putea fi contactati ? Dar la ei trebuie mers cu SCRISOAREA mesaj in versiune finala ca sa nu se gandesca vreo minte sugubeata ca am vrea sa-i bagam in cine stie ce actiune.

Ce parere aveti de asta ?
Razvan
blackcrotal
Veteran

Mesajde tomi pe 24 Mai 2014, 08:10

Maine o sa prefer sa storc miere si sa prind roiuri, domnii de la europarlament se vor dispensa cu regret de prezenta mea.
L-am ajutat putin pe biriuck sa caute adresele de e-mail si vreau sa va spun ca multi doritori de europarlament nu au adresa sau au adresa de institutie, de ex. senat.ro.
Asta spune mult despre dorinta lor de dialog cu cei pe care doresc sa-i reprezinte si despre responsabilitatea si curajul, in cele din urma, cu care ar aborda acest dialog.
Deci vor iesi la alegeri Ebe si Gigei, cu studii academice europolitice si euroeconomice, cu doctorate pe care nici comisiile nationale nu pot sa le aprecieze genialitatea, sau vorbitori de limbi internationale atat de perfecti ca au uitat si limba romana. Ei vor primi portofoliul. Sau portofelul, ca ma incurc si eu in cuvinte cand ma gandesc la domnii si doamnele astea aristocrate.
Apoi ei vor fi pusi in galeria eroilor nationali in diplomatie alaturi de Titulescu.
Iar eu, total iresponsabil, nu m-am putut decide cu cine sa votez, intrucat sunt orbit si complet abulic uitandu-ma la pozele marei doamne a gimnasticii romanesti Corina Ungureanu si gandindu-ma ca doar ea mi-ar putea reprezenta interesele in UE.
Asa ca iar voi ramane un anonim al istoriei, acum cand fierberea marilor noastre personalitati politice romanesti da sa iasa din oala.
tomi
Veteran

Mesajde biriuck pe 24 Mai 2014, 15:44

Priveste partea plina a paharului, tomi! Macar femeia aia n-are nimic de ascuns :mrgreen:
Eu voi incerca sa ies la vot dupa panda de dimineata si voi tine cont de cele discutate aici!
biriuck
Veteran

Mesajde tomi pe 26 Mai 2014, 21:07

Sunt foarte nerabdator sa stiu si nu stiu nimic din cauza vietii mele salbaticite - storc miere langa o padure pe soare sau mici furtuni.
Spuneti-mi care stiti , va rog! A iesit Corina la alegeri ca nu mai pot de nerabdare sa-mi reprezinte interesele ascunse in UE.
Cat despre interesele noastre reale fratilor sunt sigur ca am pierdut meciul cu eurosiparlamentarii nesimtiti, cei care au raspuns la scrisoarea noastra sunt oameni normali, sigur nu ies ca paduchele in frunte, deci au pierdut.
tomi
Veteran

Mesajde biriuck pe 26 Mai 2014, 21:20

DEFETISM si INCONSTIENTA

M-am abtinut cu greu ieri sa zic ceva aici dupa anuntarea rezultatelor si mai ales a prezentei la urne de la alegerile europarlamentare. Am zis sa las un pic de timp ca sa ma calmez...
Am fost martorii unei manevre de PR ce trebuie (daca nu e deja) trecuta la manualele strategilor politici. Cu o mana de personalitati mai mult sau mai putin vizibile in media s-a raspandit ideea mareata prin anumite paturi sociale ca e mai de folos sa stea acasa, sa boicoteze alegerile ca "sa vada candidatii ce credem despre ei!" Un tip inteligent (imi scapa acum numele) a comparat aceasta atitudine cu cea a unui grup de barbati suparati ca nu au succes in demersurile lor de a face sex cu niste femei si care decid sa se calugareasca ca "sa puna presiune pe ele" :evil:

A nu te prezenta la vot din acest motiv este o mare tampenie, o gaura imensa in logica, o dovada a blazarii si inconstientei. Da, inconstienta! Alt nume mai potrivit nu gasesc pentru aceasta decizie.

In ziua alegerilor, dupa ce mi-am terminat treburile pe acasa, am decis sa dau o fuga la urne si sa dau cu stampila iute-iute inainte sa ma intorc in Bucuresti. Pana in sectia de votare de la mine este o panta destul de abrupta si lunga, indiferent de conditia fizica ti se schimba pulsul pana sus. Ei bine, sa vedeti comedie! Acea panta era coborata de tanti Fana, o femeie de 80+ de ani, cu sanatatea muci, necitita, care nu mai are putere sa se duca la magazin dupa paine in fiecare zi dar care s-a tarat in 2 bete (deci nedusa cu masina de acoliti politici) ca sa voteze! M-am uitat la ea nauc si nu m-am putut abtine sa n-o intreb de ce dracu s-a mai dus la vot, raspunsul n-a fost "din spirit civic" sau "imi place de domnu' Iliescu"ci "pai cum sa nu ma duc daca mi-a dat ce mi-a dat!?"

Cred ca multi nu se duc la vot si din snobism, adica de ce sa se duca ei la vot daca acolo se duc toti calicii? "Cum adica, aia sunt egali cu mine?" Ei bine, dragi "oameni realizati", asa refugiindu-va in turnul vostru de fildes nu numai ca ati devenit egalii "descultilor" ci ati devenit subordonatii lor! V-ati refuzat dreptul de a fi reprezentati si, mai deranjant, mi-ati taiat mie sansa de a fi reprezentat de niste parlamentari care sa reflecte mozaicul de traditii si aspiratii ce ne caracterizeaza ca tara acum, in locul lor trimitand doar pe alesii bautorilor de pufoaica, manelistilor, gospodinelor pasionate de telenovele, etc. :evil:

Cu fiecare om cu mintea intreaga, cetatean onest (mai mult sau mai putin citit, n-are importanta) ce este atins de sentimentul de blazare, si care impartaseste o atitudine atat de defetista, importanta voturilor cumparate pe "un kil de zacar si unu' de ulei" creste. Neducandu-va la vot nu i-ati dat o palma de onoare politicianului (oricum nu simte ca e soriciul gros! :wink: ) ci i-ati scazut costurile de campanie si v-ati asezat cuminti in pozitia capra pentru inca 4 ani. Bafta!

Da, v-au dezamagit diversi politicieni din '90 pana acum dar nu e doar vina lor, e si vina voastra. Erati tineri si animati de pasiuni, maturizarea nu e rapida si niciodata lipsita de durere. Cand erati adolescenti si v-ati despartit de primele mandre ce ati facut? V-ati dus la manastire?

Acum daca ne punem in pozitia anchetatorului aflat la locul crimei ne uitam la cadavru - simtul civic. Aruncam o privire si la cei ce au beneficiat cel mai mult de moartea lui si procentele vorbesc singure... :evil:

P.S. @tomi Bunicul avea o vaca pe vremuri. La o mulsoare dadea o galeata mare de lapte dar avea un narav. Statea cuminte pana umplea bunica galeata apoi se smucea si dadea cu piciorul varsand tot laptele. A vandut-o...
biriuck
Veteran

Mesajde tomi pe 26 Mai 2014, 21:27

Ok.
Sa va spun acum ceva pe ton decent - fara gluma.
Este cat se poate de important ca de data asta ne-am luptat, data viitoare se va auzi mult mai bine ce vrem, niste dorinte normale in orice lume civilizata - legi normale si europene pentru cei care practica vanatoarea sau tirul sau pentru cei care indragesc armele - sunt foarte multi.
Apropo de civilizatie si normalitate in pasiunile noastra, pana la comunisti am avut legi europne in domeniu, de ce de prin '48 si pana acum legile s-au copiat unele pe altele si am ramas asa inapoiati? Inapoiatii Europei?
Poate asta va fi un mic subiect ghimpe pentru domnii europarlamentari victoriosi.
Sau poate doar o durere acuta in cot?
tomi
Veteran

Mesajde biriuck pe 26 Mai 2014, 21:32

Cum sa fie pasurile noastre luate in calcul daca ne manifestam impotriva mersului la vot :?: Cam care este atitudinea fata de vot a unui membru obisnuit al NRA?
biriuck
Veteran

Mesajde tomi pe 26 Mai 2014, 22:52

In Roma antica sistemul de votare implica majoritar elitele - nu elitele in sensul de exploatatori cum suntem invatati sa catalogam (si acum), ci chiar elitele, oameni pregatiti de mici sa gandeasca. Asa a fost in perioada lor numita republicana.
Pentru ca romanii luasera la timpul lor in calcul vechea democratie greceasca "egalitara" si falimentul ei si trecusera prin experienta unui soi de regalitate.
Apoi plebea a inceput sa aiba tot mai mult cuvant de spus si asta in sens pozitiv, cuvantul lor era de fapt important si era un motor spre insanatosirea societatii. Asta pana la un punct, deoarece plebeul a fost destul de usor coruptibil.Si lui ii placeau cvadrigile, respectiv masinile scumpe. Si a muscat repede neavand probabil un sistem de valori destul de clar, obtinut prin educatie ( in plus, foarte important - toata viata lui de plebeu traita in mari greutati).
Asta a fost momentul in care oamenii lor destepti s-au gandit la dictatura si au inventat imperiul, adica o noua regalitate sub alt nume. Deci intr-o mie de ani de existenta si-au repetat propria istorie. Pe vremea imperiului se faceau de asemenea votari, dar fara nici o eficienta sau rezultat, pentru ca rezultatul era dinainte cunoscut, ca pe vremea lui nea Nicu. Modelul de societate cu tendinte spre perfectiune a ramas insa cel anterior, cel republican, adica cel in care elitele aveau un cuvant foarte important. Pana si Augustus, care a intodus practic imperiul, in discutiile lui elevate sau doar propagandistice, tot asta spunea.
Acum noi romanii am revenit , dupa multe zeci si sute de ani, la democratia "egalitarista".
Insa pentru mine dreptul de vot a incetat sa mai fie o obligatie din momentul in care l-am votat plin de entuziasm si fericire pe dl.Prof. Constantinescu si am vazut apoi ce success deplin a avut.
Asa ca din punctual meu de vedere suntem intotdeauna prea putini ca sa-l batem la vot pe Gutza, asa ca strict din punctual meu de vedere - nu votez - ceea ce insa nu sfatuiesc pe nimeni.
tomi
Veteran

Mesajde tomi pe 26 Mai 2014, 23:16

Si ca sa revin la subiect.
Daca la scrisoarea noastra raspundeau mai multi si mai "grei" ma duceam instant si "sarma" sa-l votez pe unul dintre "grei", un nume pe care sa-l cunosc cat de cat.
Asa, nu au facut decat sa ma scarbeasca, ca de obicei de altfel, lucru pe care il spun deja de vreo saptamana sau mai mult.
tomi
Veteran

Mesajde blackcrotal pe 27 Mai 2014, 07:26

Salut,
To vote or not to vote that is the question ? Aceasta parafrazare am pus-o special pentru intelectualul care ne judeca pe toti membri forumului . Si nu se opreste la noi ci ii ia la rashpa pe toti romanii care nu s-au prezentat la votul de duminica. Afirma despre acesti oameni ca au produs o
mare tampenie,o gaura imensa in logica, o dovada a blazarii si inconstientei

Cine nu este cu noi este impotriva noastra era lozinca preferata pe vremea lui Stalin si nesupunerea se pedepsea cu un glonte in ceafa.
Eu fac ce vreau si atata timp cat actiunile mele nu deranjeaza pe cei din jurul meu , nimeni nu are dreptul sa-mi impuna ce am de facut.
Cu atat mai mult cand este vorba de vot nimeni nu are dreptul sa-mi impuna ce sa fac , pe cine sa votez, sau sa merg sau nu la vot .
@biriuck ca deobicei ai sarit calul jignind la gramada pe un coleg care ti-a spus ca nu a votat dar si pe ceilalti colegi care nu au apucat sau nu au avut curajul sa spuna ca nu au votat si pe toti romanii.
Ma intreb ce vor zice cei care ajung prima data pe acest forum si citesc reactiile tale pseudo-elitiste.
Nici eu nu am votat exact din aceleasi motive evocate de @tomi dar sunt convins ca nu o sa-ti treaca prin capul de Gavroche mioritic sa-ti ceri scuze.
Dar, atunci cand am propus sa trimitem scrisoarea pe adresa partidelor politice spre stiinta leaderului partidului respectiv ai dat-o in diverse, nu ai tinut cont de aceasta parere chiar daca @teharau (Liviu) a spus si el ca nu ar fi o idee rea. Rezultatul acestei incapatanari au fost cele 4-5 raspunsuri primite adica un mare zero barat .
Acest esec esti dispus sa ti-l asumi si sa-ti ceri scuze pt faptul ca o initiativa buna s-a transformat intr-un fiasco ?
Razvan
blackcrotal
Veteran

Mesajde biriuck pe 27 Mai 2014, 08:28

blackcrotal scrie:Salut,
To vote or not to vote that is the question ? Aceasta parafrazare am pus-o special pentru intelectualul care ne judeca pe toti membri forumului . Si nu se opreste la noi ci ii ia la rashpa pe toti romanii care nu s-au prezentat la votul de duminica. Afirma despre acesti oameni ca au produs o
mare tampenie,o gaura imensa in logica, o dovada a blazarii si inconstientei

Da, ii "iau la rashpa" pe toti romanii care nu s-au prezentat la vot din motivele enumerate mai sus. Si nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca as fi eu vreun intelectual...

blackcrotal scrie:Cu atat mai mult cand este vorba de vot nimeni nu are dreptul sa-mi impuna ce sa fac , pe cine sa votez, sau sa merg sau nu la vot .

Pai si cine ti-a impus, domnule? A fost cineva la tine acasa sa te traga de manuta? A zis cineva pe aici sa votezi pe X sau pe Y?
Da, eu sustin participarea la vot pentru ca daca te asezi in cur si te vaiti de problemele tale fata de niste oameni politici atunci ei poate te ajuta daca le dai cu stampila. Daca le ceri sa te ajute dar ii atentionezi ca tu nu te duci la vot ca "e inutil" atunci, cel mai probabil, vei sta cu jalba in protap pana ti se acreste cam ca mosii aia nebuni de la Piata Universitatii!

Sunt convins ca @tomi a inteles ce am vrut sa zic si, daca sunt probleme, le rezolvam pe privat pentru ca avem mailurile noastre. Cat despre romanii ofensati, sa fie sanatosi! Faptele sunt fapte indiferent de sentimentele persoanelor si nu voi afirma aici de dragul simpatiei ca au circumstante atenuante si ca nu au facut chiar asa de mult rau cand matematica imi da dreptate!

blackcrotal scrie:Dar, atunci cand am propus sa trimitem scrisoarea pe adresa partidelor politice spre stiinta leaderului partidului respectiv ai dat-o in diverse, nu ai tinut cont de aceasta parere chiar daca @teharau (Liviu) a spus si el ca nu ar fi o idee rea. Rezultatul acestei incapatanari au fost cele 4-5 raspunsuri primite adica un mare zero barat .
Acest esec esti dispus sa ti-l asumi si sa-ti ceri scuze pt faptul ca o initiativa buna s-a transformat intr-un fiasco ?

Iar iti dai pizma pe fata, anii aia multi nu te-au facut mai intelept ci doar mai patimas. Esti doar un agitator ordinar (nu doar la acest topic) si asta fara ca macar sa ai calitatea de vanator.
Fiasco? Esti sigur?
A venit cumva ideea scrisorii de la tine sau altul si am deviat-o eu? Ai contribuit cu ceva la actiune? (cum au facut-o Cristi, Bill, tomi, daniel.marius, madalin si altii)
In plus, nu-mi amintesc sa ma fi opus trimiterii scrisorii si catre partide, am zis doar sa fie trimisa intai oamenilor si apoi oricui. Actiunea a fost gandita de la inceput ca o incalzire pentru alegerile importante, cele de la toamna. Sa facem propaganda si pentru la toamna ca sa nu se duca lumea la vot, sa vezi atunci cum se rezolva tot :evil:
biriuck
Veteran

Mesajde acsph pe 27 Mai 2014, 09:18

Dar patimasi mai sunteti bre domnilor!
Inhamata la cauze nobile si manifestata fara rautacisme :wink: ,patima e semn de virilitate 'telectuala.Daca insa frecam virilitatea o dam in erectie...Dupa asta ajungi sa alegi din cele cateva variante la indemana :shock:
Problema prezentei la vot si a mitei electorale se rezolva simplu.Vot obligatoriu!
Evident asta ar insemna ca "mobilizarea electoratului la vot" (cu toate mizeriile cunoscute) sa dispara.Si bravii oameni politici de dreapta sau de stanga,nu vor sa-si vanda jucaria...
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

Mesajde tomi pe 27 Mai 2014, 09:38

Nu fac propaganda sa nu mearga lumea la vot ci spun ce am facut eu si de ce.
Daca la toamna tot nimeni nu vrea sa raspunda, sau raspund doi necunoscuti, tot la fel o sa fac.
Iar eu am sa ma implic putin si la toamna in aflarea adreselor.
Nu sunt deloc suparat pe biriuk, inteleg perfect cum gandeste si de ce este suparat.
@biriuk prietene nu mai da atat in nea Razvan, ca nu vrea nimic rau, m-am convins citind ce scrie. Nea Tomi va saluta prieteneste.
tomi
Veteran

Mesajde acsph pe 27 Mai 2014, 09:50

tomi scrie:Si eu centrifughez miere la sfarsitul saptamanii, am primit liber, dupa amiaza umblu prin pomi dupa roiuri de albine, ascult si vad fazani, iepuri si capre, aud seara pitpalacii, vad cum zboara prigoriile sau vinderii iar Hanna sprigherita face echipa cu o catelusa - Coco, de origine maidaneza si caine lup care tocmai a facut pui cu un fel de ciobanesc sub baraca in care o sa centrifughez mierea si care primeste mancare de la mine de vreo doi ani.

@tomi,
Am recitit fraza asta de cateva ori.N'are bre cusur...si imi place de mor.
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde tomi pe 27 Mai 2014, 09:57

Ha.
tomi
Veteran

Mesajde UlissePro pe 27 Mai 2014, 10:00

Chiar nu are cusur fraza! Multa poezie in cateva randuri....
Numai bine.
R93 .243W & .300WM
F3 20/76
UlissePro
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde acsph pe 27 Mai 2014, 10:33

Referitor la votul cenzitar,pe care l-am invocat intr-o postare anterioara,am gasit intr-un articol din Historia o povestioara:
"JUDEŢUL CU UN SINGUR ALEGĂTOR

Reformele electorale ale lui Alexandru Ioan Cuza, puse în practică prin lovitura de stat din 2 mai 1864, au sporit substanţial numărul alegătorilor, mărindu-l de la 5.002 persoane la peste 750.000. Cum arătau alegerile în ţările române înainte de această emancipare făcută cu forţa ne povesteşte istoricul A. D. Xenopol, în „Istoria partidelor politice în România“: „(…) Erau judeţe în care numărul de alegători abia ajungea la 5, iar în cel al Izmailului (n.r. – judeţ din Basarabia de Sud anexat ulterior de Rusia şi aflat astăzi în Ucraina) nu era decât unul singur, vestitul Vladimir Stoica, care se convoca pe el însuşi în ziua alegerilor, constituia el singur biroul electoral şi subsemna în procesul-verbal al alegerei tot el, şi ca preşedinte, şi ca secretar, şi ca corp electoral şi, în sfârşit, se alegea pe el însuşi, «cu majoritatea de vot, adecă unanimitatea»“."

Si nu e banc,e istorie..
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde blackcrotal pe 27 Mai 2014, 10:38

tomi scrie:Nu fac propaganda sa nu mearga lumea la vot ci spun ce am facut eu si de ce.
Daca la toamna tot nimeni nu vrea sa raspunda, sau raspund doi necunoscuti, tot la fel o sa fac.
Iar eu am sa ma implic putin si la toamna in aflarea adreselor.
Nu sunt deloc suparat pe biriuk, inteleg perfect cum gandeste si de ce este suparat.
@biriuk prietene nu mai da atat in nea Razvan, ca nu vrea nimic rau, m-am convins citind ce scrie. Nea Tomi va saluta prieteneste.

Tomi stai linistiti prietene, sunt obisnuit cu badarania lui @biriuck . Si cand te gandesti ca totul se trage de la cati-va pui de cioara chiar ca ma apuca rasul :).

@acsph , si vestitul Vladimir Stoica facea ceva treaba sau numai se alegea pe sine insasi ?

Respect,
Razvan
blackcrotal
Veteran

Mesajde vanatorul dibaci pe 27 Mai 2014, 11:00

Ma- eu la vot o sa ma duc, numai cand apare si casuta in buletin in care sa scrie : Du-te-n xxxx mea !
Pun pariu ca partidul asta ia majoritatea confortabila :lol: :lol: :lol:
Pai la ce dracu sa ma duc !? Sa votez un nenorocit mai putin nenorocit decat altul ?!
Pe oricare as pune stampila stiu sigur ca vine sa ma fure, sa ma minta si sa tradeze tara !
vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde acsph pe 27 Mai 2014, 11:02

[quote="blackcrotal
@acsph , si vestitul Vladimir Stoica facea ceva treaba sau numai se alegea pe sine insasi ?
Respect,[/quote]

:lol: cand ai unanimitate,cred ca poti sa faci si ceva treaba..
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde acsph pe 27 Mai 2014, 11:11

Prieteni,fratilor!Bai nene!
Hai sa deschidem un topic separat Vanatorul nu alege! si sa-l lasam bre p'asta in pace...Aaaa? Zi nea @tomi care-l nasiti,matale sau Danut ?
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde tomi pe 27 Mai 2014, 11:30

Lasati bre rautatile, mergem mai departe - si daca ne raspund "greii" votam cu ei.
Ideea este foarte buna si trebuie dusa mai departe.
tomi
Veteran

Mesajde biriuck pe 27 Mai 2014, 11:35

acsph scrie:Prieteni,fratilor!Bai nene!
Hai sa deschidem un topic separat Vanatorul nu alege! si sa-l lasam bre p'asta in pace...Aaaa?

Corect, acolo se poate vaita lumea pana nu mai poate. Aici e pentru cine vrea sa faca ceva!

@blackcrotal legat de badarania mea, citeste cu atentie de aici in jos si te lamuresti :http://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=55&t=10640&p=207265#p207038 Daca nu reusesti din prima, mai baga o fisa, si tot asa pana te prinzi care din noi doi este ala fara tabla pe casa :!:
biriuck
Veteran

Mesajde the_mav pe 27 Mai 2014, 13:38

hai sa alegem in continuare.

ps: face cineva ordine aici IAR? :evil: :evil: :evil:
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde Daniel.Marius pe 27 Mai 2014, 16:51

@blackcrotal Nu e nici un fel de badaranie sa critici pe cineva. Ai interpretat gresit. Si ca sa intelegi ceea ce inseamna votul tau am sa-ti explic pe scurt.

Politician : Vrei sa-ti sustin cererile pentru a schimba legea? Ok, o voi face, dar pentru asta trebuie sa ajung intr-un for legislativ, sa le propun, sa ma zbat pentru ele, sa cer modificarea legii asa cum ti-o doresti tu si pentru a face asta, am nevoie si de votul tau. A, nu votezi, atunci parerea ta, doleantele tale, cererile tale nu conteaza, deoarece eu, politicianul, nu voi ajunge in parlament si nu voi putea sa-ti sustin cererile etc.

@ALL-care-nu-ati-votat : Pentru ca nu conteaza, pentru ca toti politicienii sunt de rahat, pentru ca nu avem pe cine, pentru ca nu avem incredere, pentru ca nu am avut chef, pentru ca eram ocupat!!!! . RECITITI MAI SUS RASPUNSUL POLITICIANULUI.

Restul supararilor si fustrarilor lui @biriuck (pe care de altfel in parte le impartasesc si eu) puteti sa le puneti la ignore.

Daca as fi politician si as fi citit "justificarile" de a nu merge la vot, nici nu v-as mai fi bagat in seama. Pur si simplu, nu contati. Asta nu e o problema, doar ca pe langa cei care nu au votat si nu conteaza, nu contez nici eu si cei ca si mine care au facut "efortul" de a vota. Din pacate.

Concluzie. Stiti de ce avem o lege de genul acesteia in Romania? Recititi mai sus. No offence!!!
Daniel.Marius
Membru activ

Mesajde blackcrotal pe 27 Mai 2014, 18:04

Daniel.Marius scrie:@blackcrotal Nu e nici un fel de badaranie sa critici pe cineva. Ai interpretat gresit. Si ca sa intelegi ceea ce inseamna votul tau am sa-ti explic pe scurt.

Politician : Vrei sa-ti sustin cererile pentru a schimba legea? Ok, o voi face, dar pentru asta trebuie sa ajung intr-un for legislativ, sa le propun, sa ma zbat pentru ele, sa cer modificarea legii asa cum ti-o doresti tu si pentru a face asta, am nevoie si de votul tau. A, nu votezi, atunci parerea ta, doleantele tale, cererile tale nu conteaza, deoarece eu, politicianul, nu voi ajunge in parlament si nu voi putea sa-ti sustin cererile etc.

@ALL-care-nu-ati-votat : Pentru ca nu conteaza, pentru ca toti politicienii sunt de rahat, pentru ca nu avem pe cine, pentru ca nu avem incredere, pentru ca nu am avut chef, pentru ca eram ocupat!!!! . RECITITI MAI SUS RASPUNSUL POLITICIANULUI.

Restul supararilor si fustrarilor lui @biriuck (pe care de altfel in parte le impartasesc si eu) puteti sa le puneti la ignore.

Daca as fi politician si as fi citit "justificarile" de a nu merge la vot, nici nu v-as mai fi bagat in seama. Pur si simplu, nu contati. Asta nu e o problema, doar ca pe langa cei care nu au votat si nu conteaza, nu contez nici eu si cei ca si mine care au facut "efortul" de a vota. Din pacate.

Concluzie. Stiti de ce avem o lege de genul acesteia in Romania? Recititi mai sus. No offence!!!

@Daniel.Marius sincer sa fiu , raspunsul sau mai bine zis motivatia unui politician sau altul nu ma mai emotioneaza absolut de loc pentru ca singurele lucruri pe care le-au facut dupa '89 au fost:
1. Sa dea vina pe trecutul mai apropiata sau mai departat. " Greaua mostenire " a fost refrenutl tuturor Guvernelor, Partidelor Politice sau Coalitiilor care au trecut pe la guvernare din 1990 si pana acum nimeni nefiind in stare sa-si asume propriile greseli.
2. In perioada mai sus mentionat fara nici o exceptie Propunerile Legislative, Hotararile de Guvern, Asumarile au fost votatate in bloc atunci cand a fost vorba de interesele personale , de avantajele materiale, de pensiile, diurnele, dotarile in perioda cat sunt in functii si dupa ce se ispraveste aceasta perioada.
3. Din 1990 averea adunata prin efort si prin sacrificii mari au fost trecute sub o forma sau alta in buzunarele celor numiti mai sus, a rudelor, prietenilor, acolitilor lor . Cine a facut legile care au permis devalizarea tarii ? Politicienii de dupa 1990 ! Cine este de vina ? Greaua mostenire :)

Noi nu votam idei noi votam oameni, candidati, politicieni. Daca am fi intrebati sau daca s-ar tine cont de ideeile noastre, macar daca ar fi refuzate aceste idei cu argumente care sa ni se para noua bune sau nebune, dar care sa ne dea senzatia ca exista cineva care este preocupat de persoana noastra si tot ar fi bine.

Dupa cum am spus eu nu am incredere in nici un politician nici macar in cei ca Ilie Nastase care spune ca a acceptat functia de senator pt ca vrea sa schimbe soarta Sportului in Romania.
Pe Nastase il cred dar este imposibil sa faca ceva pentru ca in toate partidele din Romania "disciplina de partid" este cea care are primul cuvant nu logica .

Dar, tu spui ca trebuie sa merg la vot si sa votez . Ok, ma duc sa votez dar pe cine ? Spune-mi tu un nume sau un partid pe care sa-l votez, care partid sa fi PROMIS macar ceva benefic pentru Romania sau pt vanatoare si eu sunt primul care votez.
Dar, daca este ales pe voturile noastre sau cu participarea voturilor noastre si apoi nu se tine de cuvant, mergi impreuna cu mine sa-l fluieram ?
respect,
Razvan
blackcrotal
Veteran

Mesajde tomi pe 27 Mai 2014, 19:02

Ok, nu mai facem teoria chibritului, de la mine a inceput.
Repet, am fost foarte nemultumit ca nu ni s-a raspuns la scrisoare, pentru care s-a muncit si care reprezinta ceva important, pentru un grup mare de oameni.
Ca atare am postat cateva lucruri mai putin decente la adresa politicienilor, care lucruri sunt insa opinia mea personala.
Dar trebuie sa continuam pe aceeasi linie si poate vom gasi pana la urma parteneri de dialog.
La o scrisoare poti sa nu raspunzi (daca esti mitocan) dar cand vin o suta de scrisori nu mai ai ce face - raspunzi, chiar mitocan fiind.
tomi
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale