Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vanatorul alege!Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: Vanatorul alege!Trebuie sa ne privim propriile arme cu respect, cum isi respecta samuraii sabia sau cavalerii medievali armele lor.
Trebuieste gandit cam asa: arma asta a mea este respectabila si nu va face prin mine niciodata un lucru rusinos. Poate suna cam romantic, dar asta este esenta unei arme.
Re: Vanatorul alege!Sigur au avut ei ceva considerente in momentul in care au elaborat acel statut in urma cu ceva timp in urma. Ca orice creatie, dupa ce e gata, ai mai vrea sa modifici cate ceva. Problema e ca la modificarile de statut ale unei organizatii treaba nu merge usor, e nevoie de inregistrari pe la tribunal si altele...
Judecand dupa rezultatele oamenilor, eu imi mentin decizia, voi adera si voi cotiza la asociatie (daca ma primesc ![]() @tomi si eu am o viziune romantica asupra armelor mele dar sa fim realisti, pentru marea majoritate e vorba doar de niste fiare. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Vanatorul alege!@Romaniac, ai refulat-o exceptional, acum citii, dupa ce-am scris filozofiile.
Poti sa fii sigur ca vei fi acceptat membru ANDA, un american cred ca nu se poate refuza.
Re: Vanatorul alege!
Mai ales dupa ce a declarat public ca e dispus sa doneze 1000 dolarasi la fel de americani ![]() ![]() ![]()
Re: Vanatorul alege!Biriuck, tocmai ca sa fim realisti scriu filozofiile.
Daca arma nu este privita cu respect, vine rapid beleaua. Cam asta spun, dar in stil samuraiesc.
Re: Vanatorul alege!@Alin, pai exact la mia aia de dolari ma gandeam si eu,
![]()
Re: Vanatorul alege!Curvelor.
![]()
Salut, Stimate @Sly_Fox atentie cu Limba Romana unde sti bine ca pui o virgula si schimbi SENSUL frazei. Tu schimbi ordinea cuvintelor din propozitiile/frazele mele si apoi te minunezi singur. Sa sti ca tot ce am scris am verificat cu mult inainte de a scrie. Astfel cand am intrebat daca mai sunt fonduri de vanatoare disponibile mi s-a raspuns ca TOATE fondurile au fost scoase la licitatie in 2009. Dar pe in site al Ministerului Mediului am gasit cele 14 licitatii tinute in 2013 de care vorbeam . Ref la valoarea de licitatie te rog sa recitesti cele scrise de mine referitoarea de norma de suprafata pt un vanator. Tu amesteci mere cu pere si vorbesti de ASOCIATII mari cu 1000 vanatori. Posibil sa existe dar pt 1000 vanatori sunt necesare 150.000 Ha adica vreo 15 fonduri a cate 10.000 Ha . In conditiile acestea logica evenimentelor de dupa '89 imi spune ca exista 2 posibilitati: 1. Se doreste de cineva o spalare de bani 2. Cineva si-a facut planul ca intr-un an sa goleasca Fondul de vanatoare si apoi sa falimenteze Asociatia de vanatoare. Daca tu ai alta explicatie logica o astept cu mare interes. Tu spui ca Sindicatul este cea mai proasta solutie posibila si ca EVENTUALI parteneri de discutii au sa rada in hohote. Sly_fox astea sunt CLISEE PROPAGANDISTE. Spre stiinta ta in USA, Canada, Anglia si mai toate tarile dezvoltate, organizatiile sindicale sunt foarte mari si foarte puternice fiind PARTENERI DE DISCUTIE cu marile Partide politice. Numai in tarile bananiere sindicatele nu au prea reusit sau chiar au fost scoase in afara legii. Sigur ca Romania ca si organizare este mai aproape de tarile din lumea a 3 a decat de tarile civilizate, dar si aici organizatiile sindicale mari si puternice au reusit sa-si rezolve problemele. Dar, vox populi, vox dei dar asta nu inseamna ca trebuie sa bagam TOTI capul in nisip ca strutul. Razvan Razvan
Salut, @biriuck are dreptate. Orice modificare de statut, chiar si introducerea unei virgule se considera ca este o lucrare nou nouta si urmaza aproape acelasi drum cu cel care se parcurge la infiintarea unei societati/asociatii noi. Am spus aproape pentru ca nu se mai solicita cazierele, dovada de constituire a capitalului social si nici retinerea de denumire. In schimb lucrarea trece prin mana judecatorilor la fel ca o lucrare noua si se platesc aceleasi taxe pe mr de pagini ale Actului de Constituire/Statutului. Razvan Razvan
Re: Vanatorul alege![quote="
sa bagam TOTI capul in nisip ca strutul. Razvan[/quote] Gresit: strutul nu baga capul in nisip. ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Vanatorul alege!Kind reminder !
Intentie de inscriere ANDA. @tomi @acsph @biriuck @romaniac @teharau Trebuie sa i-i multumim lui @tomi pentru sprijin si consecventa.L-am adugat pe lista la prima pozitie(chiar daca e membru ANDA).I-l somez pe acesata cale ![]() Pe @teharau nu-l mai mentionez in "laudatio"..ar fi redundant ![]() In alta ordine de idei,pentru prima zi,sunt surprins placut de avalansa de inscrieri.Daca pastram media de 5/zi,intr-o luna ..."suntem multi" ![]() Muget,deci exist !
Re: Vanatorul alege!Va rog sa copiati doar lista si sa va adaugati (nu tot postul)
Muget,deci exist !
Re: Vanatorul alege!@tomi
@acsph @biriuck @romaniac @teharau @laurul Ionut astept recomandarea ca s-o dau mai departe.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Vanatorul alege!Update
Intentie de inscriere ANDA. @tomi @acsph @biriuck @romaniac @teharau @laurul @UlissePro Muget,deci exist !
Re: Vanatorul alege!Update
Intentie de inscriere ANDA. @tomi @acsph @biriuck @romaniac @teharau @laurul @UlissePro @OVI762 Muget,deci exist !
Re: Vanatorul alege!Ha, eu il recomand pe Ionut si asa mai departe.
Mai am un prieten care-l recomanda pe Teharau si facem doua cascade de recomandare. Si gata.
Ba, io va invit sa vorbiti frumos! ![]() Sa ma explic: Am niste prieteni cu care am copilarit si cu care am tinut legatura tot timpul. Si vreo doi au ajuns granguri prin politie. Stiti ca eu plec si vin... si cand vin, ii sun: hai noroc, am venit ce mai fac copii, cand ne vizitam, bla bla. Treaba e ca de cativa ani, dupa ce ii sun, o luna am ecou in telefon. Lumea zice ca asa fac telefoanele ascultate. Io nu cred, ca prea ar fi tehnica de caca sa lase urme si sa se prinda subiectul. Dar daca e asa, ce draq face auditoriul cand aude d'astea? Ca ieri il sunai pe @tonif sa ma iau de el ca nu mai scrie pe colea. Si ala cica ce zic eu e exhaustiv si nu-s cum naiba mai zicea ca m-a pufnit rasul si n-am mai ascultat. Pai mai baieti, cand va scapa meandra la concret, de fapt eludati sinergia faptelor, si, in loc sa ne frapeze, recursul la universalitate exacerbeaza reminiscenta mitului intromictiunii in ea de oaie, si-n Carmaciul Nicolae! Adica ori ziceti romaneste, ori puneti in paranteze cu copy/paste explicatia din dex, ca riscati sa lasati baietii aia sa piarda timpul cu tradusul si sa nu mai aiba timp sa se ocupe de obiectului muncii, ca s-a umplut tara de hoti si din cauza voastra ![]() ![]()
Re: Vanatorul alege!Hai ca-i dau un mail lui @Bill sa ne dea formulare de inscriere si alea, alea...
@tomi, Multumesc pentru consonanta si subtila empatie ![]() Muget,deci exist !
Re: Vanatorul alege!I-i invit sa se insrie in lista si pe colegii care au dubla calitate,membru ANDA/membru vanatorul.ro
O sa specificam in lista ca sunt membri deja.Cred ca este important de vazut,cati dintre noi putem sa ne unim in jurul unei idei. Update Intentie de inscriere ANDA. @tomi membru ANDA @acsph @biriuck @romaniac @teharau @laurul @UlissePro @OVI762 Muget,deci exist !
Multumesc! Acu' doua zile am trecut prin Ogretin si m-am gandit la matale... Da' dau eu tuica, ca ma facusi dator! ![]()
Re: Vanatorul alege![/quote]Pe @teharau nu-l mai mentionez in "laudatio"..ar fi redundant
![]()
Ba, io va invit sa vorbiti frumos! ![]() Sa ma explic: Am niste prieteni cu care am copilarit si cu care am tinut legatura tot timpul. Si vreo doi au ajuns granguri prin politie. Stiti ca eu plec si vin... si cand vin, ii sun: hai noroc, am venit ce mai fac copii, cand ne vizitam, bla bla. Treaba e ca de cativa ani, dupa ce ii sun, o luna am ecou in telefon. Lumea zice ca asa fac telefoanele ascultate. Io nu cred, ca prea ar fi tehnica de caca sa lase urme si sa se prinda subiectul. Dar daca e asa, ce draq face auditoriul cand aude d'astea? Ca ieri il sunai pe @tonif sa ma iau de el ca nu mai scrie pe colea. Si ala cica ce zic eu e exhaustiv si nu-s cum naiba mai zicea ca m-a pufnit rasul si n-am mai ascultat. Pai mai baieti, cand va scapa meandra la concret, de fapt eludati sinergia faptelor, si, in loc sa ne frapeze, recursul la universalitate exacerbeaza reminiscenta mitului intromictiunii in ea de oaie, si-n Carmaciul Nicolae! Adica ori ziceti romaneste, ori puneti in paranteze cu copy/paste explicatia din dex, ca riscati sa lasati baietii aia sa piarda timpul cu tradusul si sa nu mai aiba timp sa se ocupe de obiectului muncii, ca s-a umplut tara de hoti si din cauza voastra ![]() ![]()
Tot nu te astamperi... ![]()
Daca tot primesti formularul de adeziune,vorbeste cu Alin sa-l posteze undeva la loc de cinste,intr-un format(probabil un PDF), care sa poata fi descarcat de toti "nevoiasii". Si eu doresc sa ma inscriu in A.N.D.A,insa la fel ca Luci, nu sunt de acord cu "recomandarea" cu pricina,desi banuiesc ca s-ar gasi un suflet milos sa ma "recomande" si pe mine. ![]() Mi se pare ca suna bizar,amintind de triste vremuri. Poate se gaseste o solutie pentru renuntarea la nazbatie. Avem nevoie de cat mai multi membrii inscrisi iar daca incepem sa le punem bete-n roate de la inceput... ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Vanatorul alege!Am eu recomandari pentru toata lumea,daca trebuie;gratis,neamule.
https://www.youtube.com/watch?v=HSuawzIHto4 Aia a doua,spaima copiilor,este mortala ![]() este in noi
Re: Vanatorul alege!Tocmai am inchis cu Bill, ca muream de curiozitate ce s-a intamplat. Un rezumat facut de el gasiti aici :http://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=112&t=12753&start=150
Ce mi se pare foarte important in toata discutia, este ca lista NOASTRA de revendicari, nascuta fix in acest topic, a ajuns - prin intermediul lui Bill si a ANDA - pe masa de sedinta si in discutie. Eu cred ca este un pas mare inainte si pentru prima data am senzatia reala ca cineva imi apara drepturile, mie, un simplu vanator. Asa ca fara discutie ma fac membru ANDA si voi pune la loc de cinste formularul de inscriere.
Am schimbat sensul frazelor? Pai daca citesti mai cu atentie te-am rugat de doua ori sa fi mai explicit,sa inteleaga toata lumea ce este cu mesajul acela care trimite vanatoarea intr-un peisaj apocaliptic,unde nu mai este nimic de facut. ![]() Eu amestec mere cu pere? Hai ca ma ia cu caldura si te intreb direct. Care este experienta dumitale in vanatoare,cati ani ai fost membru intr-o asociatie,in cate proiecte cinegetice ai fost implicat,la cate adunari generale ale asociatiilor ai fost si cu cati factori de decizie in domeniul vanatorii ai stat de vorba? Eu am cunostinte si amici care administreaza fonduri de vanatoare de peste 10 000 de ha,luate la licitatie cu multe mii de euro. Si o fac foarte bine de cativa ani fara sa isi falimenteze asociatiile,pentru ca au investit bani si pasiune in ceea ce fac. Ai verificat inainte de a scrie? Cite te-a mintit in halul acesta incat sa scrii asemenea baliverne unor oameni care au totusi ani grei de vanatoare in spate,pentru ca experienta dumitale in domeniu este ZERO (0). Eu nu vorbesc din carti (de tarot) si nici din auzite,ci vorbesc analizand situatia reala. Si acum o spun pe drept,postarile dumitale din ultima perioada sunt de fapt indemnuri la agitatie fara a cunoaste macar bazele acestei discipline denumita vanatoare. Sti cand sa iti mai dai cu parerea despre vanatoare? Peste 10 ani,pana atunci mai usor cu ''anomaliile electro-cinegetice''. ![]()
Clisee propagandistice? ![]() ![]() Spre stiinta mea... Sti dumneata care este cea mai mare realizare a mea ca om pe acest pamant? Ca am avut marele noroc,avantajat de Provindenta,de a fi o persoana complet rationala,apta de a face o analiza total ordonata asupra vietii. Mama natura mi-a dat aceasta sansa,pe care nu a acordat-o tuturor persoanelor,de a intelege sensul existentialitatii. Natura nu m-a facut un ignorant,un om care sa priveasca in gol cu ochi bovini,care sa inghita totul pentru ca asa a sus X sau Y. Asta este realizarea mea cea mai mare,ca am avut sansa sa invat a privi mai departe si mai adanc in propria constiinta,descoperind adevaruri pe care nu toti oamenii au sansa sa le descopere. Vorbesti de SUA,Canada si sindicatele specifice acelor tari. Sti prin ce se deosebesc aceste tari capitaliste de URSS ? Prin faptul ca subjuga vointa indiduala si colectiva prin metode mai elaborate,profund studiate din punct de vedere psihologic,astfel incat sa nu dea socuri ci sa duca la resemnare in timp. Diferenta este doar una: SUBTILITATEA. Singura libertate adevarata este cea interioara. Sindicatele americane,canadiene,englezesti au fost subordonate intotdeauna marilor grupuri de interese,asa cum au fost si sunt si cele din tarile comuniste,ulterior foste comuniste. In tarile bananiere sindicatele nu au reusit pentru ca tribul Mambu nu a putut fi controlat de niciun regim,iat Makelele nu a avut nevoie de sindicat care sa ii ''reprezinte'' drepturile. Nu bagam capul in nisip,dar nici sa il tinem de pomana la vedere doar sa se minuneze altii ca avem cap,nu are rost. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori |
Publicitate
|