Sly_Fox scrie:Am torpilat si eu sambata un vulpoi,insa nu am scos inca poza din telefon.
Nebunaticule.
Te duci la vanatoare cu submarinu'.
VulpeaRe: Vulpea
Nebunaticule. Te duci la vanatoare cu submarinu'.
Re: VulpeaDacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaMădălin, mulțumesc mult! Nu ai idee cât de mult mă fericesc astfel de dedicații! Dragă Mădălin, îți doresc un an 2014 cu sănătate și împliniri și cu cătare plină, MODERAT!
Sly, aștept cu viu interes pozele cu prădătorii neutralizați.
Re: Vulpea@wallace daca-ti aduc atata bucurie astfel de imagini, da-mi voie sa te binedispun:
picture uploading
Re: VulpeaSINCERE felicitări, Corco ! Când și unde ți-ai făcut datoria ?
Re: Vulpea@WALLACE, isprava nu este a mea ci a unui bun prieten care la momentul respectiv, la o colectiva la iepuri statea in stanga mea. Nu-mi atribui realizari pe care nu le merit. Am sa-i transmit totusi felicitarile tale. Fondul care are un daunator in minus este in Ialomita.
Re: VulpeaDragi colegi, ACUM ne aflăm în plin sezon de împerechere la vulpe, MODERAT!
Re: VulpeaVulpea nu se combate, ci se vaneaza.
Combaterea se face la animale daunatoare gen caine hoinar sau pisica hoinara. Vulpea nu este un animal daunator.Punct. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaÎntr-adevăr...reformulez. MODERAT
Re: VulpeaSezonul asta nu m-am intalnit cu nicio vulpe, dar am gasit ceva interesant legat de inteligenta ei:
Hunting & fishing.....hobby or madness?
Re: VulpeaCu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Vulpea
Pai era culmea sa spui taman TU altceva.
Re: VulpeaAsta seara,pentru ca a dat un pospai de zapada,am iesit sa vad daca umbla cumetrele.
M-am postat la marginea unui satuc situat pe malul Ialomitei,unde stiam ca vin hotomancele la dijmuit gaini si rate,apoi m-am pus pe asteptat. Au venit trei ,un vulpoi tanar direct in bataia armei si doua la distanta prea mare pentru durda cu alice. Vulpoiul a ramas in foc. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaFain.
Te apuci si tu sa-ti strangi de caciula si haina?
Re: VulpeaFrumoasa vanatoare, degera putin picioarele dar merita!
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: VulpeaVulpe sa vaneze vulpi n-am vazut pana acum...
Re: VulpeaFELICITĂRI Sly ! Moderat
Imi fac o caciula din aia ca pe vremuri, boieresca.
Vulpoiul acesta era dintr-un clan rival. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaCu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaCristi, cumătra este de anul acesta de pe meleaguri dâmbovițene ?
Exact ...mai precis de langa o localitate aflata la 45 km de Bucuresti si la 35 de Targoviste ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaFelicitări Cristi !
Mai jos vă ofer un miniclip care să vă mobilizeze https://www.youtube.com/watch?v=u9Sqbwaro90
Re: VulpeaTexte, sa-l vezi pe Amis in actiune cu 243Win. la vulpe... de Clausen ala is satul...
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Probabil esti satul , la cat de multe filmulete are in comparatie cu oricine altcineva !!!! Nu cred ca are egal in asa ceva ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaIti facea concurenta la fazani?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaIi numara,banditul,si era asa de atent ca nici nu a stiut ce l-a lovit.Tanar,frumos,sanatos,pacat ca nu am avut vreun ''boboc''sa-l care dupa gat pana la masina ,ca era negru de purici.
este in noi