Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Peste 6000 de forumisti!!!Moderatori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Peste 6000 de forumisti!!!Acuma am observat ca am depasit numarul de 6000 de forumisti inregistrati. Eu am tot facut cereri si cand am trecut peste 4000 si peste 5000 sa ne faca cinste Alin cu cate ceva dar...nimc. Hai sa ne destrabalam un pic ca ne-am extins puternic. Eu unul ma multumesc cu un S&B asa mai modest.
Sa dea Domnul cat mai multi! I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Peste 6000 de forumisti!!!La cat mai multi forumisti, la cat mai multe subiecte interesante, la cat mai multe topicuri instructive!!!
Numai bine! R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Peste 6000 de forumisti!!!@Tranan Poate pune o poza semnificativa pentru acest eveniment
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Peste 6000 de forumisti!!!Eu propun sa formam o Asociație a deținătorilor de arme, dacă tot suntem așa de mulți, poate așa mai schimbam ceva in privința asta?
Re: Peste 6000 de forumisti!!!
Gluma, ne-gluma dar exista deja una, A.N.D.A. Am mai zis-o si la alt subiect si nu m-a bagat nimeni in seama, de ce nu va inscrieti in asociatie mai fratilor?
Re: Peste 6000 de forumisti!!!Este interesant ca nici un reprezentant al ANDA nu se face viu pe forum.Am inteles ca se plateste o cotizatie si acolo cine stie?
Si eu sunt in ANDA! The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Peste 6000 de forumisti!!!Am tot cautat pe Google, pe alte forumuri un link sau o cale de contact pentru A.N.D.A. - nimic nu am gasit.
Rog membrii A.N.D.A. sa dea niste date de contact in iseea/sperantza ca si alti membrii forumisti si posesori de arme vor dori sa se inscrie. Multumesc. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Pai da si tu niste detalii Cristi ca parca astia de la ANDA nu vor sa fie de gasit.
Re: Peste 6000 de forumisti!!!viata lunga si la mai mare !!
6000?!.... o ocazie numai buna sa transmit multumiri! o mare parte din cunostintele mele legate de vanatoare le datorez forumului si forumistilor
Re: Peste 6000 de forumisti!!!Si Mr. Bill e forumist si memmbru A.N.D.A. Sau ma insel ?
Si pentru mai noii colegi forumisti, @ Bill a fost redactor-sef la DWJ, cat timp a aparut si in limba romana, adica Vili Stancu. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Peste 6000 de forumisti!!!6000... din vreo 6, acum aproape 10 ani. sau poate mai putini (anii, nu membriI).
inclinandu-ma in fata celor care stiu povestea, VA ROG SA IMI PERMITETI SA SCRIU CU CAPS: MARE CRESTEREA domnilor. EXPONENTIALA aproape. ma inclin din nou. cu respect, evident, pentru cei noi si pentru veterani. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Peste 6000 de forumisti!!!Cine poate da detalii in privința acestei asociații sa ne spună, eu unul sunt interesat sa devin membru.
Re: Peste 6000 de forumisti!!!Sunt 6000 de forumisti inregistrati,insa cati sunt realmente activi? Vreo cativa,asa la rece as spune vreo 5%.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Si la ce-ti foloseste?
Re: Peste 6000 de forumisti!!!La multe ii foloseste,dar nu asta era contextul.
Discutia era despre un posibil reprezentant al A.N.D.A pe forum,iar Cristi a scos in evidenta ca este si membru al acestei asociatii. Asadar doritorii ii pot adresa intrebari cu privire la aceasta organizatie. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Intrebarea era oarecum retorica. Nu mai comentez, ca nu mai terminam niciodata.
Re: Peste 6000 de forumisti!!!Astazi, 5 ianuarie 2015, sunt 6666 membri inscrisi.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Peste 6000 de forumisti!!!La multi ani! Sanatate si virtute... !
Cu prilejul aniversarii domnului Alin Florian, zis si Alin3006 MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
19 mesaje • Pagina 1 din 1