Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 18 Feb 2025, 23:02

Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B

Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR

Mesajde Alin3006 pe 13 Aug 2013, 22:27

@ Teherau - Ba da. Scrii in word si la sfarsit copy paste. Poate fi de la tine problema, conexiune varza.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde acsph pe 14 Aug 2013, 10:07

"Fu.ck USA, fu.ck NATO, fu.ck Bill Clinton si p-aia de la Bucuresti. Asta-i gara mea!!! (Razvan Vasilescu. Doiaru - "California Dreamin' (nesfârsit)"

Parca seamana putin... :?
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

Mesajde cyp pe 19 Dec 2013, 18:57

madalin122582 scrie:
Alin3006 scrie:Noi nu suntem in masura sa judecam ce a facut sau ce nu a facut acest domn.

Cum adica nu sunt in masura sa judec ce a facut si ce face acest domn? Sunt revoltat pana la Cer de tupeul dansului si de metodele comuniste de a baga pumnul in gura. Azi e Val, maine e altul, poimaine ma pomenesc si eu cu hartie ca se recomanda sa fiu pus pe liber de la asociatie...oricum ne-a bagat pe toti in aceeasi oala. Deja s-a creat precedentul.
Imi place sa cred ca eu nu am crescut in sistemul comunist. Mie nu mi-a dat "statul" un apartament. Nu mi-a dat o slujba si nu m-a hranit pe mine si familia mea. Platesc tot ce consum, platesc pentru orice serviciu si imi dau darile la stat. Nu am ramas dator la nimeni asa ca nu are nimeni dreptul sa imi spuna sa fac sau mai grav, sa tac. Mi-a ramas un gust de cacat in gura dupa cele doua articole. Ma simt jignit de acele articole, ma simt furat ca se publica intr-o revista platita de noi. Dl. Selaru nu e mai presus de vanatorul de rand. Dl. Selaru trebuie sa coboare cu picioarele pe pamant. Si speram ca dupa val-ul generat de primul articol dl Selaru sa constientizeze ca avem o ratiune corecta. Dar dansul a injunghiat pe la spate in cel mai josnic mod posibil. Adica nu conteaza daca esti profesionist sau nu...nu conteaza ca iti faci treaba pentru care esti angajat. Daca Selaru nu te vrea, jos cu tine. Ei bine, eu asta nu pot sa accept ca si idee, ca si concept. Si o sa-l judec eu pe lumea asta si Cel de Sus pe lumea cealata

bravoooo!!!!!!!! asa ar trebuii sa gandim toti. problema mare este ca pierd ciolanul si parca vad ca nu mai au ce rumega si ii vedem la munca campului CU SAPA cand noi forumistii barfitori mergem la o organizata de iepuri la picior......ce o sa ma rad de ei :P :lol: :lol: :lol:
cyp
Membru activ

Locaţie: verona italy

Mesajde alintudose pe 06 Ian 2014, 23:50

Din pacate , in numarul viitor nu sperati sa aveti publicitate... O sa beneficieze de toata atentia redactiei AJVPS Alba , care a indraznit sa se desparta de cea care ne reprezinta atat de bine. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pardon , dupa ce a votat AG dezafilierea in 17 dec , am primit o adresa de excludere prin 21 dec... Adica am fost aspru pedepsiti... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Astept cu maxima cur iozitate aparitia revistei. :lol: :lol: :lol:
alintudose

Mesajde Ursus2006 pe 07 Ian 2014, 09:12

Felicitari pentru "desprindere" ! :D

Nenea Tudose, da' o poza cu vijla de Banat, nu postezi? Ca la voi pe forum, Benzar&CO, nu se pricep decat la paste si scaune modulare. :mrgreen: Si sa mai stii ca Paul Ispas e membru aici din 2006. :wink:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde Alin3006 pe 07 Ian 2014, 14:48

alintudose scrie:Din pacate , in numarul viitor nu sperati sa aveti publicitate... O sa beneficieze de toata atentia redactiei AJVPS Alba , care a indraznit sa se desparta de cea care ne reprezinta atat de bine. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pardon , dupa ce a votat AG dezafilierea in 17 dec , am primit o adresa de excludere prin 21 dec... Adica am fost aspru pedepsiti... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Astept cu maxima cur iozitate aparitia revistei. :lol: :lol: :lol:

Si noi asteptam la fel de curiosi revista.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde alintudose pe 10 Ian 2014, 17:45

Paule , ungurul meu este o bijuterie , inger si drac , un bandit si un profitor. A inceput sa lucreze , insa ajunge in teren cel putin de 2 ori / saptamana. :wink: Cu ratele nu se prea impaca , insa cu iepurii si fazanii e super , peste asteptari. O sa pun si ceva poze , insa vreau sa fac unele proaspete.Sper sa inghete dreaq odata...
alintudose

Mesajde alintudose pe 12 Ian 2014, 18:37

Hmmm , acuma vad , nu pot pune poze aici... :( :( :( Le vezi tot la stationar. :wink:
alintudose

Anterior

Înapoi la Vanatoare discutii generale