Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
VulpeaRe: Vulpea20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: VulpeaPun pariu ca vei fi felicitat si ti se va ura "la cat mai multe vulpi si sacali eliminati"!
PS: Frumos tabloul! "Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Re: VulpeaPe la voi nu a inceput programul national de vaccinare antirabica a vulpilor?
Pe fondurile cinegetice din Ialomita deja a inceput a doua etapa de plasare a momelilor cu vaccin antirabic. Nu se mai elibereaza autorizatii la vulpi de vreo luna, situatia va mai continua probabil cam doua saptamani. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaDeci mai dureaza pana punem si noi poze cu vulpi
"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Re: VulpeaStai sa dea colegul @aghiuta atacul in vulparie, pe urma mai vorbim. Am vazut ca le adora, nu se poate abtine sa nu le faca cadou cate un ''talisman'' in.223.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaDeja 6 piei sunt la sare,marturie a adoratiei ce le-o port.
Re: Vulpea
Vaccinarea s-a facut . Acum suntem la faza de verificare a eficientei vaccinarii . Vulpile impuscate sunt predate la DSV . 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: VulpeaFELICITĂRI SINCERE pentru neutralizarea vulpilor. Este o datorie îndeplinită a tuturor vânătorilor care nu omit să acorde atenție maximă eliminării pericolului rabigen din mediul silvatic. Vă adresez rugămintea să ne informați cu privire la rezultatele vaccinării antirabice, dacă a avut sau NU succes.
"sa va informam" - PE CINE? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Pe NOI, colegii de forum !
Re: VulpeaCu dedicatie pt prietenul nostru comun ...nu stiu cat dauneaza vulpea aeronavelor de pe Otopeni , dar sanatatii mele , dauneaza foarte grav ! Tot timpul mi.am dorit sa asist la lupta dintre un caine si o vulpe usor ranita ...am avut odata ocazia dar din varii motive ( am realizat pe urma ca incomodam !) nu am mai ajuns sa vad !! acum , am ajuns sa o vad si pe asta ...nu stiu cum sau comportat cainii dvs in asemenea situatii , daca au fost mai fermi sau nu , daca au fost mai agresivi sau nu ...al meu asa sa comportat si eu sunt mandru de el !
http://youtu.be/JWuxovh0h0w Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Vulpeanu va recomand sa lasati filmuletul pe youtube, ecologistii asazisi protectori ai animalelor vor avea un motiv in plus sa urle la vanatori, ba chiar si restul ce vor vizualiza filmuletul si care nu sunt obisnuiti cu asa ceva vor avea ceva de comentat impotriva noastra.
in rest... respect si numai bine
Re: VulpeaBravo Dragon!!!
Saptamina trecuta am doborit si eu un vulpoi cu ajutorul lui Fritz http://youtu.be/XQMFufEGS-0 Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Tot timpul impotriva noastra vor fi persoane care vor comenta ... Multumesc frumos Eugeniu! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaFELICITĂRI DRAGON ! Cristi și Dragon au dat un exemplu CLAR de merit vânătoresc și amândoi ar trebui să fie medaliați ! Neutralizarea prădătorilor în exces este o datorie enormă a fiecărui vânător!
P.S. Sper că Dragon este la zi cu vaccinarea antirabică. Vulpea a fost dusă la DSV pentru analize?
Re: Vulpeanu este pe lume placere mai mare.........
Fortza, Kristi... Parca am revazut prima vulpe a lui Anthar... Super tare... Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: VulpeaA mea nici n-a stiut ca a murit. Parca-ar fi calcat cu piciorusul stang pe o mina, ca nu i-am mai gasit piciorusul.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: VulpeaAi tras cu tunul la vulpi ? ...cu obuzul?
Re: VulpeaMulțumesc mult Corco !
M-aș bucura ca în 2014 să primesc cât mai multe astfel de dedicații. Un An Nou 2014 fericit!
Re: Vulpea"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Re: VulpeaÎți mulțumesc mult, dragă Krieghoff ! Apreciez ENORM astfel de dedicații!
Moderat. Krieghoff, unde ai neutralizat vulpea ? MODERATORUL
In Ialomita astazi. Era ascunsa in rapita, eu eram pe flanc si am impuscat-o pe drum. Pe fondul nostru hoinarul este o raritate. Vara trecuta, in cadrul actiunilor de combatere am facut o informare scrisa la toate stanele de pe fond sa puna jujeu la caini sau sa-i tina legati. Din acest punct de vedere noi stam bine. "Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Re: VulpeaÎncă odată FELICITĂRI Krieghoff ! Mi-ar plăcea să ai puterea să-i mobilizezi pe toți colegii tăi în astfel de acțiuni.
Re: VulpeaInca o dedicaltie pentru colegul nostru forumist WALLACE CINEGETIC....fara numar...se stie
Membru ANDA
Re: VulpeaBietele vulpi, de cand a aparut Wallace,nu mai au pic de liniste. Toata lumea se grabeste sa ii faca dedicatii.
Am torpilat si eu sambata un vulpoi,insa nu am scos inca poza din telefon. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.