Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR@ Teherau - Ba da. Scrii in word si la sfarsit copy paste. Poate fi de la tine problema, conexiune varza.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR"Fu.ck USA, fu.ck NATO, fu.ck Bill Clinton si p-aia de la Bucuresti. Asta-i gara mea!!! (Razvan Vasilescu. Doiaru - "California Dreamin' (nesfârsit)"
Parca seamana putin... ![]() Muget,deci exist !
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR
bravoooo!!!!!!!! asa ar trebuii sa gandim toti. problema mare este ca pierd ciolanul si parca vad ca nu mai au ce rumega si ii vedem la munca campului CU SAPA cand noi forumistii barfitori mergem la o organizata de iepuri la picior......ce o sa ma rad de ei ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRDin pacate , in numarul viitor nu sperati sa aveti publicitate... O sa beneficieze de toata atentia redactiei AJVPS Alba , care a indraznit sa se desparta de cea care ne reprezinta atat de bine.
![]() ![]() ![]() ![]() Pardon , dupa ce a votat AG dezafilierea in 17 dec , am primit o adresa de excludere prin 21 dec... Adica am fost aspru pedepsiti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRFelicitari pentru "desprindere" !
![]() Nenea Tudose, da' o poza cu vijla de Banat, nu postezi? Ca la voi pe forum, Benzar&CO, nu se pricep decat la paste si scaune modulare. ![]() ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR
Si noi asteptam la fel de curiosi revista.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRPaule , ungurul meu este o bijuterie , inger si drac , un bandit si un profitor. A inceput sa lucreze , insa ajunge in teren cel putin de 2 ori / saptamana.
![]()
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRHmmm , acuma vad , nu pot pune poze aici...
![]() ![]() ![]() ![]()
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori |
Publicitate
|