Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
MISTRET SEZONUL 2013-2014Moderator: CCM MISTRET SEZONUL 2013-2014In Portugalia deja s-a deschis sezonul...
Duminica pe 13.10 am fost la o goana mixta(cerbi si mistreti), caldura prea mare pentru aceste zile, vrio 27ºC, ciinii au lucrat cam slab, dar oricum au ridicat ceva animale... baietii din standurile de pe virvul dealului au zis ca nu le prea place carnea de cerbi si au tras pe linga Eu am doborit un mistret de vrio 70 kg la 156 mt, cu 2 focuri bine plasate Merkel Helix s-a purtat la BRAVO!!!! Ieri, pe 20.10 am fost la o vinatoare mixta, iepure, potirniche, si Mistret la picior!!! Rezultatul a fost chiar interesant, 15 potirnichi si 2 mistreti, unul de vrio 70 kg, ridicat de bracul meu Fritz la vrio 10 mt de mine, si doborit de un coleg de grupa si unul mic, de vrio 15 kg prins de ciinii altui coleg. Uploaded with ImageShack.us Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014A inceput sezonul la Cerempei! Iar o sa faca icter 99% din cititori!
Baga mare, ca mie imi place sa ma oftic! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Si ca orice ROMAN ce se respecta are si o berica la indemina Si cum sa nu mori cind vezi ce viata duc unii
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Ma mut in puii mei in Portugalia!!! Ca si asa tara asta e de cacat...Eugeniu aveti vreun post de spalator de vase, maturator, ceva?
Ca noi am fost duminica si am mers in ¨penti¨ de ne-a dat sangele pe nas si am facut basici in talpa si n-am vazut nici, in afara de o vulpe. Si la aia am dat chifla, de m-am umplut de nervi.
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014felicitari si cred ca ce e mai frumos abia acum incepe pe la voi pe acolo..catare plina la fiecare iesire!!(sunt un pic invidios..recunosc )
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014De cand s-a deschis sezonul, am iesit aproape in fiecare weekend la mistret. Vegetatie inca mare. Sa pice frunza si vor aparea si la noi rezultatele
Membru ANDA
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014La panda,a cazut in foc...carabina blaser R8,300wm,distanta 80 metri..la marginea unei paduri,au iesit cam 25-30 de mistreti
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014L-a aportat bracul? Daca ii faceai poza si din "sezut" cu porcul in gura era ceva senzational
(felicitari pt porc si lovitura) ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014felicitari si tie dar mai ales bracului pt aport!!
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014
Cu vinatul stam bine Slava Domnului!!!! Dar mai rau cu lucru... Cred ca in curind o sa lucrez in R.Moldova si o sa vinez in Portugalia Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Asa rasuceste cutitul in rana Stai pe cimp nu gluma Frumusel porcu unde ai nimerit ca vad o gaura in git
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Si in spania s-a deschis sezonul!!!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014mai mici decat cei made in Romania ....dar mai multi
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Mici sint mai fragezi un pic
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Pentru prietenii din tara.O zi de neuitat .
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Ieri am fost la alta goana... Se ashtepta un rezultat mai bun, dar dupaploile de saptamina trecuta au aparut foarte multe ciuperci si multa ghinda a cazut cu ajutorul vintului, asa ca mistretzii s-au cam imprashtiat.
Rezultatul final, un vier foarte bun, vrio 150 kg, o scroafa de vrio 70 kg si doi mici de vrio 20 kg prinsi de ciini... Eu am stat si m-am prajit la soare toata ziua, erau vrio 26ºC, am numarat sute de cocoshari care veneau dinspre mare, am vazut citeva potirnichi ridicate de catre gonasi...baiatzii au tras foarte bine asa ca nu ajuns nici un mistret la mine Cu parere de rau, cind am ajuns deja erau jupoiatzi, asa ca nu am apucat sa fac poze... Uploaded with ImageShack.us Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Pentru cele mai multe poze cu mistreti - vanati de cel care posteaza evident- va exista un premiu si un castigator: http://cadourivanatori.ro/tricouri-cu-m ... e-mistreti
Am un feeling ca pleaca in Portugalia, nu stiu de ce Oricum, mult succes va urez!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Bietii clujeni http://www.realitatea.net/alerta-in-cluj-napoca-o-turma-de-mistre-i-a-intrat-intr-un-parc_1309618.html
Corruptissima re publica plurimae leges
Eu v-am zis sa-l banam ...
Cam dubioasa urarea ...
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Un " fraier " care n-a binevoit sa vina la mine, a venit mai sus cu un stand. Noroc ca n-a avut cine stie ce trofeu, ca am un " lipici " la ratat buldozere, ceva fantastic.
Uploaded with ImageShack.us Asta e trofeul: Uploaded with ImageShack.us Nenea Mandy, voi nu puscati mistreti?? Sau vi-i impusca Silviu de la Timisoara ?? MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Pai ce voi ati impuscat mistreti? Ati impuscat mistret, la singular. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014@Ursus2006, noi doar asa cate unul si nu chiar asa coltosi ca sa merite urcati pe forum. Cat despre Silviu ... i se spune "antrenorul" ... ghici de ce? Te astept pe la noi sa ii dai si tu o mana de ajutor, daca tot te pricepi la buldozere
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Il cunosc pe Silviu din 1991. Am facut multe nebunii impreuna. Ce ma enerveaza la el, este ca nu-i place sa mearga la fazani si iepuri. E bolnav cu mistretii, copoii ardelenesti si cu calibrele mari. Nu ne-am intalnit din 1996, parca e un blestem sa nu ne intalnim. Poate ne intalnim sezonul asta, cine stie. Am auzit ca e mare bucatar. Daca apuc sa vin, ma fac ajutor de bucatar, ca doar nu vreti sa ma suiti pe munti.
Sly_Fox, ceilalti mistreti nu erau demni de poza! Si nici nu vreau sa castig concursul cu pozele. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Las' ca se intalnesc altii
Adi, iti vin ceva ganduri de duca prin Ardeal?
Re: MISTRET SEZONUL 2013-2014Primul si ultimul mistret din sezonul acesta pentru mine. A cazut in foc.
Carabina blaser R8 9.3x62 munitie RWS EVO 18.8g distanta 100 metri. Din pacate nu am apucat sa fac mai multe poze fiind foarte tarziu, ca si greutate a avut 150kg . A fost un chin sa il urcam in 2 in masina plus ca terenul era foarte accidentat in zona.
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
Publicitate
|