Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 27 Noi 2024, 11:55
|
|
|
Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !
Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B
de tehărău pe 08 Aug 2013, 21:52
tehărău scrie:@Alin3006,
În ideea că cei cărora ne adresăm în acest topic s-ar putea să nu fie tocmai familiari cu navigaţia pe forum (indiciile vorbesc de foi printate cu discuţiile de aici), cred că ar fi bine ca pe prima pagina, la sfârşitul răspunsului oficial, să pui linku-ul către întreaga discuţie. Astfel se poate urmări întreaga discuţie şi interesul nostru pentru dialog.
Revin pentru ca vad ca si alti colegi au perceptia ca nea Selaru nu stie toata discutia. Nu se poate posta link-ul cu cele 5 pagini de raspunsuri pe prima pagina? Sunt venite din toate colturile tarii. Mai la obiect sau mai la oha. Dar toate arata ca au gresit. Iar daca am gresit si o parte din noi, sa dam ocazia sa ni se demonstreze!
-
tehărău
- Veteran
-
de Krieghoff pe 08 Aug 2013, 23:29
Revin pentru ca vad ca si alti colegi au perceptia ca nea Selaru nu stie toata discutia. Nu se poate posta link-ul cu cele 5 pagini de raspunsuri pe prima pagina? Sunt venite din toate colturile tarii. Mai la obiect sau mai la oha. Dar toate arata ca au gresit. Iar daca am gresit si o parte din noi, sa dam ocazia sa ni se demonstreze![/quote]
Cu siguranta va incerca sa demonstreze asta in numarul viitor al VPR. Deja devine traditie. Abia astept sa vad ce calificative mai primim. Am o vaga senzatie ca urmeaza "nesimtiti si prost crescuti".
"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor" Friedrich Nietzsche
-
Krieghoff
- Membru important
-
- Locaţie: Bucuresti
de Ghinda pe 09 Aug 2013, 06:57
Stie cu siguranta. Si blesteama ori de cate ori se uita pe aici. Si se da de ceasul morti cum sa faca sa ne ia glanda. Ca daca mai are inca un forum ca asta, s-a dat dracu structura care , inca, ii da o farama de putere! O, da, este foarte constient!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
de Vrajitoru pe 09 Aug 2013, 07:37
Na eu imi cer scuze pentru derapajul facut cu limbajul obscen. Dar cei care ma cunosc stiu ca sunt foarte slobod la gura si imi mai scapa. O sa ma abtin.
-
Vrajitoru
- Veteran
-
- Locaţie: Sibiu
-
de zahei pe 09 Aug 2013, 07:46
mie mi-a placut si articolul din deschiderea jumatatii de vanatoare a revistei, in care domnul agvps se plange ca niste banditi cu pile mari au luat fondurile de vanatoare de la alti banditi, cu pilele mai mici marimea conteaza!
eu am un hobby, mie nu-mi place istoria.
-
zahei
- Membru activ
-
de val pangica pe 12 Aug 2013, 18:37
Astazi am demisionat din cadrul AVPS Vulturul . Am spus ca revin si revin cu amanunte . A fost primita o adresa la adresa directorului Vulturului , prin care se cere de catre D-l Selaru , sa se ia masuri disciplinare impotriva mea , datorita postarilor de pe acest site ......care ii tulbura linistea interna !
Pentru ca pentru dinsul e usor sa arunce oul fierbinte in mina vechilor mei colegi , si pentru ca orice atac in instanta incepea cu Vulturul ....am hotarit sa imi dau demisia si sa incep actiunea juridica impotriva d-lui Selaru , drept calomniator , drept persoana care imi ataca public dreptul la imagine , drept persoana care ma asociaza unei organizatii oculte , drept persoana care ataca dreptul constitutional la proprietate , drept persoana care in articol public imi asociaza numele unui obiect de birou , drept persoana care prin neglijenta in serviciu a reusit sa piarda pescuitul sportiv in Romania , samd , samd . ... Daca pina acum d-le director general nu ati avut realmente o problema , va asigur ca incepind de astazi avem una impreuna ! Era suficient un telefon de scuze , pe care v-ati asumat d-le director general , ca il veti da in cursul zilei de vineri . Nu s-a putut ....pina astazi ....chestie de respect ! Sa nu va multumeasca solutia ..... , chiar daca sunt convins ca va bucura sufletul si multi mi-au spus ca prin demisie v-am dat satisfactie .. dar de fapt acum incepe adevarul dialog . Fara victime colaterale !
Respect
-
val pangica
- Veteran
-
-
de Vrajitoru pe 12 Aug 2013, 20:22
nu imi vine sa cred!
-
Vrajitoru
- Veteran
-
- Locaţie: Sibiu
-
de Ghinda pe 12 Aug 2013, 20:55
Si Catalin a acceptat acea scrisoare? De cand ala platit da ordine?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
de tehărău pe 12 Aug 2013, 21:28
Demisiile sunt în general acte de onoare. Sunt curios dacă îţi va fi acceptată. O să sap pe forum să găsesc cam ce ar aduce prejudicii AGVPS. Dacă e răfuială personală, nu mă bag. Da dacă urmează scrisori copy/paste şi la alţii?
-
tehărău
- Veteran
-
de val pangica pe 12 Aug 2013, 21:33
Dragii mei , demisia nu se aproba . Demisia este una act de vointa unilaterala si ar fi a 2-a de onoare pe care mi-o dau din sistemul AGVPS . Am sa postez in scurta vreme si toate detaliile si nu , nu este vorba de un razboi al meu cu d-l Selaru , este vorba de un razboi al dinsului cu mine . Repet , parasesc aceasta asociatie draga mie si in cadrul careia m-am format ca vanator , cu parare de rau si cu inima grea . Dar este singura cale ca sa nu ii fac rau in cele ce urmeaza , doar pentru ca cineva platit din banii de cotizatie nu are altceva mai bun de facut decit sa isi piarda vremea cu mine ... si Doamne cite ar avea de facut si cite nenorociri s-au intimplat in ultimii 3-4 ani !
Respect
-
val pangica
- Veteran
-
-
de Alin3006 pe 12 Aug 2013, 22:27
val pangica scrie:Dragii mei , demisia nu se aproba . Demisia este una act de vointa unilaterala si ar fi a 2-a de onoare pe care mi-o dau din sistemul AGVPS . Am sa postez in scurta vreme si toate detaliile si nu , nu este vorba de un razboi al meu cu d-l Selaru , este vorba de un razboi al dinsului cu mine . Repet , parasesc aceasta asociatie draga mie si in cadrul careia m-am format ca vanator , cu parare de rau si cu inima grea . Dar este singura cale ca sa nu ii fac rau in cele ce urmeaza , doar pentru ca cineva platit din banii de cotizatie nu are altceva mai bun de facut decit sa isi piarda vremea cu mine ... si Doamne cite ar avea de facut si cite nenorociri s-au intimplat in ultimii 3-4 ani !
E clar ca cei de la Vulturul nu puteau - intr-o prima faza - decat sa trimita scrisoarea catre destinatar, catre tine in speta. Tu ai dat dovada de multa eleganta prin faptul ca nu i-ai pus intr-o situatie neplacuta, de a fi intre ciocan si nicovala. Daca nu ma insel nu erai un membru oarecare la Vulturul, corect? Lasand la o parte faptul ca tineai la colectiv...Eu cred ca in loc de satisfactie, i-ai dat dlui care a solicitat sa fi exclus o palma tare usturatoare. Au crezut ca te lovesc prin asta! Ei bine, surpriza, nu e cazul. E ciudat insa cu ce isi ocupa timpul dl director al AGVPS Romania. Probabil ca toate problemele s-au rezolvat si ramanea asta...Off, in ce tara traim! Asta este taman un soi de ¨tragere la raspundere¨...nimic altceva. Ma intreb cate se mai coc...de una as baga mana in foc...
-
Alin3006
- Veteran
-
- Locaţie: bucuresti
-
de scirocco pe 12 Aug 2013, 22:33
Halucinant...eu unul sunt siderat cum un individ, intr-o asa zis democratie,isi permite sa faca asemenea presiuni, pentru a baga pumnul in gura.Aceleasi metode ca inainte de '89. Mai avem voie sa respiram,sau cerem prea mult?Frate,este incredibil ce se intampla...
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
-
scirocco
- Veteran
-
-
de val pangica pe 12 Aug 2013, 22:49
In articolul din VPR , asta ultimul , d-l Selaru ma acuza ca am facut referire si la un articol dintr-o revista din Ungaria ! Habar nu am ce a vrut sa spuna , dar vreau sa spun ... ca tara vecina si prietena , cum ii place dinsului sa spuna .. are cinegetica ...noi dupa 20 si ceva de ani de domnie de asta fanariota ....nu mai avem nici iepuri la grupa ... Asta ar trebui sa il preocupe pe d-l Selaru ! Critica ajuta ...te invata unde gresesti . Dar cine o accepta , cind esti stapinul absolut ? Soferii mei au invatat speciile de vinat de pe marginea soselelor din Ungaria .... in timp ce noi avem numai ursi care ne maninca prin case ...halal cinegetica ...
@alin - iti dai seama ca un vot impotriva mea nu ar fi trecut niciodata prin AVPS Vulturul ! Dar daca e razboi , hai sa-l facem fara paravane , de aici si renuntarea mea . De ce sa facem si victime colaterale ? Doar pentru ca cineva si-a terminat treaba pentru care este platit foarte bine si se simte foarte talentat jurnalistic , drept urmare il motiveaza sa scrie la reviste , intai sub nume de scena si apoi sub nume propriu ?
Respect
-
val pangica
- Veteran
-
-
de Alin3006 pe 12 Aug 2013, 23:12
Eu cred ca intr-o tara normala se lasa tot cu demisie, dar a altcuiva. Pai sa recapitulam: 1. Apare un articol in VPR in care autorul, un ilustru domn N.Storescu ne face albie de porci pe noi forumistii. 2. Primeste un raspuns care nu-i convine. 3. Raspunde insusi Dl. Director General al AGVPS - dl NEculai Selaru, care in loc sa isi ceara scuze in numele VPR pentru cei pe care i-a jignit ii imparte in doua categorii - putini si destepti, restul multi si prosti. Grav. 4. Dl. Neculai Selaru trage concluzia ca pentru tot ce e scris pe forum e vinovat VAL si decide sa-l ¨traga la raspundere¨ - prin excluderea din AJVPS Vulturul.
In ce tara si in ce an traim??? Cum e posibil asa ceva?
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de Krieghoff pe 12 Aug 2013, 23:33
val pangica scrie:Astazi am demisionat din cadrul AVPS Vulturul . Am spus ca revin si revin cu amanunte . A fost primita o adresa la adresa directorului Vulturului , prin care se cere de catre D-l Selaru , sa se ia masuri disciplinare impotriva mea , datorita postarilor de pe acest site ......care ii tulbura linistea interna !
Cum adica masuri disciplinare pentru postari pe site??? Suntem la scoala?? Am o intrebare: daca nu iti dadeai demisia care ar fi fost masurile displinare? Au postarile vreo legatura cu legea vanatorii sau cu statutul de membru vanator? Incredibil!
"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor" Friedrich Nietzsche
-
Krieghoff
- Membru important
-
de Alin3006 pe 12 Aug 2013, 23:54
Intersant de stiut. In alta ordine de idei, unii domni au impresia ca unele cifre au fost aruncate din burta. Daca in cazul unei publicatii- ziar, revista, singurul organism care certifica audienta e BRAT - biroul roman de audit al tirajelor - in cazul internetului exista mai multe acreditate si recunoscute. Unul dintre ele e traffic.ro care iata ce zice: Dată Vizite 12.08.2013, luni 2.084 -7,30% 11.08.2013, duminică 1.815 -2,42% 10.08.2013, sâmbătă 1.472 -0,34% 09.08.2013, vineri 1.799 +0,28% 08.08.2013, joi 2.025 -3,62% 07.08.2013, miercuri 1.842 -11,91% 06.08.2013, marţi 2.181 +10,37% 05.08.2013, luni 2.248 +11,29% 04.08.2013, duminică 1.860 +7,08% 03.08.2013, sâmbătă 1.477 +10,55% 02.08.2013, vineri 1.794 +5,47% 01.08.2013, joi 2.101 +18,63% 31.07.2013, miercuri 2.091 +13,39% 30.07.2013, marţi 1.976 +11,89% 29.07.2013, luni 2.020 +6,04% 28.07.2013, duminică 1.737 +0,40% 27.07.2013, sâmbătă 1.336 -11,93% 26.07.2013, vineri 1.701 +1,67% 25.07.2013, joi 1.771 Cine vrea sa aprofundeze : http://www.trafic.ro/statistici/www.vinatorul.ro/vizite
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de tonif pe 13 Aug 2013, 08:12
@ Val : Maetre , Chapeau !
-
tonif
- Veteran
-
de Adrian S pe 13 Aug 2013, 08:37
Vezi Val si unii pe aici incepusera sa spuna ca mai ai putin si iti ceri si scuze. Rusine lor Lasand gluma in plan secund, ceea ce se intampla e dincolo de intelegerea si perceptia mea. Imi dau seama ca timpul a trecut dar oamenii si apucaturile lor au rasmas neschimbate. Pacat. Nu era prea departe de a organiza o adunare a oamenilor muncii din AVPS Vulturul si cu avant revolutionar sa condamne cu fermitate manifestarile burghezo mosieresti, care aduc o intinare a idealurilor ... bla, bla, bla, ...mi-e sila. Val ma inclin in fata ta pentru gestul de mare eleganta si verticalitate. P.S. Fratilor, cat trebuie sa-l mai suportam?
-
Adrian S
- Veteran
-
de madalin122582 pe 13 Aug 2013, 08:52
E incredibil ce se intampla! Tind sa cred ca oamenii aia la revolutie au murit degeaba. Nu s-a schimbat nimic. Val, nu ne cunoastem dar ai tot respectul si sustinerea mea.
Membru ANDA
-
madalin122582
- Veteran
-
- Locaţie: Rm. Valcea
-
de vanatorul dibaci pe 13 Aug 2013, 10:54
Eu v-am avertizat ca exact cu asta se ocupa onor conducerea (printuri la discutii etc ). Am patito si eu si stiu cum este dar ca sa intelegeti mai bine de ce acest comportament barbar -imultiti suma care o varsa ficare AJVPS catre AGVPS de membru vanator si o sa aveti o suma frumusica cu multe zerouri in euro ,asa ca este clar de ce omul nu vrea sa scape ciolanul din mana-partea cea mai tare este ca si cu fiecare membru exclus scade visteria( a se citi buzunarul ) Eu zic ca daca s-ar face un control serios de la acesta institutie ar avea o mare mare surpriza
-
vanatorul dibaci
- Veteran
-
de acsph pe 13 Aug 2013, 11:35
@val pangica, Apelul la onoare se face,cred eu,doar acolo unde aceasta conteaza.Pentru Selaru ma indoiesc ca reprezinta ceva...Mai mult este in stare,lasat de capul lui,sa incerce sa obtina un avantaj din gestul dumitale. Prin demisia de onoare din organizatie,te situezi deja in transee.Apelul a fost deja facut.Trecem pe la magazie,ranita,si venim cu totii,care cu ce putem. Ionut C
Muget,deci exist !
-
acsph
- Veteran
-
- Locaţie: Ploiesti
-
de acsph pe 13 Aug 2013, 11:38
Pe scurt eu zic asa : Pentru forum te-a lovit,cu forumul i-l ingropi!
Muget,deci exist !
-
acsph
- Veteran
-
- Locaţie: Ploiesti
-
de romeo72 pe 13 Aug 2013, 13:18
trist si revoltator...mde..
Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
-
romeo72
- Membru important
-
-
de Alin3006 pe 13 Aug 2013, 13:39
Acum ceva timp- cativa ani- un domn care se recomanda pe forum ¨Cerbul sindicalist¨ ne-a trimis o gramada de acuze aduse dlui Selaru, cum ca ar fi facut si ar fi dres. NU stiu ce a facut si daca a facut, insa la momentul respectiv i-am spus ca nu le publicam din doua motive: 1. Nu suntem ¨Can-Can¨ sau ¨Atac la persoana¨sau ¨Libertatea¨ 2. Acel domn nu semna cu numele sau real acele acuze - de altfel extrem de grave.
Noi nu suntem in masura sa judecam ce a facut sau ce nu a facut acest domn. Astea sunt barfe. In consecinta va rog sa nu mai postati atacuri directe, decat daca le insotiti de dovezi clare. Nu vreau sa dam intr-un balci grotesc si as dori sa ne rezumam la fapte, adica la cele doua articole din VPR si la ¨recomandarea¨ de a il exclude pe Val din asociatie. As dori de asemenea sa nu mai generalizam, in sensul de a nu confunda AGVPS cu o anume filiala unde sunt nereguli, sau cu o persoana anume. Sunt multe asociatii afiliate AGVPS unde lucrurile sunt ok si nu e corect sa le bagam pe toate in aceeasi oala.
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de madalin122582 pe 13 Aug 2013, 14:45
Alin3006 scrie:Noi nu suntem in masura sa judecam ce a facut sau ce nu a facut acest domn.
Cum adica nu sunt in masura sa judec ce a facut si ce face acest domn? Sunt revoltat pana la Cer de tupeul dansului si de metodele comuniste de a baga pumnul in gura. Azi e Val, maine e altul, poimaine ma pomenesc si eu cu hartie ca se recomanda sa fiu pus pe liber de la asociatie...oricum ne-a bagat pe toti in aceeasi oala. Deja s-a creat precedentul. Imi place sa cred ca eu nu am crescut in sistemul comunist. Mie nu mi-a dat "statul" un apartament. Nu mi-a dat o slujba si nu m-a hranit pe mine si familia mea. Platesc tot ce consum, platesc pentru orice serviciu si imi dau darile la stat. Nu am ramas dator la nimeni asa ca nu are nimeni dreptul sa imi spuna sa fac sau mai grav, sa tac. Mi-a ramas un gust de cacat in gura dupa cele doua articole. Ma simt jignit de acele articole, ma simt furat ca se publica intr-o revista platita de noi. Dl. Selaru nu e mai presus de vanatorul de rand. Dl. Selaru trebuie sa coboare cu picioarele pe pamant. Si speram ca dupa val-ul generat de primul articol dl Selaru sa constientizeze ca avem o ratiune corecta. Dar dansul a injunghiat pe la spate in cel mai josnic mod posibil. Adica nu conteaza daca esti profesionist sau nu...nu conteaza ca iti faci treaba pentru care esti angajat. Daca Selaru nu te vrea, jos cu tine. Ei bine, eu asta nu pot sa accept ca si idee, ca si concept. Si o sa-l judec eu pe lumea asta si Cel de Sus pe lumea cealata
Membru ANDA
-
madalin122582
- Veteran
-
- Locaţie: Rm. Valcea
-
de Adrian S pe 13 Aug 2013, 16:09
Madalin, subscriu intru totul la ceea ce ai scris. Retoric ma intreb - daca noi nu avem caderea sa analizam ce a facut si ce nu a facut, atunci cine este? Cei care-l tin in brate de 20 de ani?
-
Adrian S
- Veteran
-
de Alin3006 pe 13 Aug 2013, 16:46
Domnilor, incurcam borcanele. Cum spuneam si mai sus, ne referim la FAPTE. NU E NICI UN DUBIU ca a lansat doua articole in care ne-a jignit grav cum nu e nici un dubiu ca povestea cu Vulturul si recomandarea de a il exclude pe Val e un abuz. Si ma tem ca nu e singurul de acest gen. Eu ma refeream la povesti de genul a facut, a delapidat etc - NEINSOTITE DE DOVEZI. Gen cele pe care mi le-a trimis pe mail - muuuuulte - Cerbul Sindicalist. Asta - inseamna atac la persoana si inca unul de doi bani. Si va rugam sa ramanem in zona concretului nu a speculatiilor de genul, cred eu, stiu eu si asa mai departe. Am primit zilele astea multe mail-uri de acest gen si vreau sa lamurim un lucru - si pentru cei gen Lorki, care probabil au rolul de a printa foi si a le duce pe birouri - cat si pêntru cei din afara forumului, ca am vazut o crestere foarte mare a numarului de ¨vizitatori¨:
- NU ESTE O CAMPANIE MURDARA IMPOTRIVA DLUI SELARU SAU A AGVPS. Este - asa cum spûne si titlul - un raspuns al forumistilor, o reactie a unor oameni jigniti de primul articol semnat cu N.Storescu. O sinteza a nemultumirilor lor, adunate in timp si liber exprimate aici. Dupa acest articol a aprut al doilea, in care ne facea prosti, din nou, insusi dl. Selaru. E drept nu chiar pe toti, ci pe majoritatea. Cativa au scapat...de data asta. Dl Selaru ar fi putut sa iasa elegant din situatie spunand ca dl N.Storescu a sarit calul si a incurcat borcanele si avea ce avea cu doi-trei de aici, care l-au deranjat si nu a vrut sa ne faca pe toti la gramada prosti, braconieri si puscariabili. Am spus clar ca ii dam dreptul la replica, asa cum am facut la povestea cu AJVPS Tulcea. Si ca vom garanta decenta raspunsurilor. In loc de dialog, dansul a ales sa continue povestea prin articolul ¨Valuri¨ in care ne face el insusi prosti, ca sa nu mai avem dubii. Si in care se leaga de ¨dracovenia lui Val¨ ; probabil nu s-a gandit ca in interviul dat celor de la PVTV, statueta respectiva sau ce dumnezeu e - se vede fix ca un uliu impaiat si ca transmite prin asta un mesaj ciudat - ca un lider de opinie ce se afla - unor oameni care pot sa inteleaga altceva. Cum ca pasarile de prada nu mai sunt protejate ci se vaneaza - de exemplu. Aceste detalii conteaza si cand esti un amarat de forumist ¨puscariabil¨ - ca fara sa vrei devii formator de opinie, lumea citeste. Cand esti director general al AGVPS - cu atat mai mult. Asta sa lamurim lucrurile cu ¨dracovenia lui Val¨ ca sunt multi cei care n-au inteles toata povestea. Probabil ca dl Selaru are impresia ca noi putem sau vrem sa interzicem oamenilor sa isi exprime liber punctul de vedere. Ei bine, am putea, dar nu vrem. Ca sa ne putem exprima liber au murit oameni. Poate ca unii ne-au fost rude. Nu vrem sa le batjocorim memoria si sa reinsituim cenzura. Singura cenzura e cea a bunului simt. Si inca ceva: respectul se castiga domnule Selaru, nu se impune. Cine pretinde sa fie respectat trebuie sa ofere acelasi lucru.
-
Alin3006
- Veteran
-
-
de laurul pe 13 Aug 2013, 18:24
Somnul vanatorimii naste monstri...asta e noaptea mintii!!!!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
-
laurul
- Veteran
-
- Locaţie: Dupa vanat, oriunde!
de tehărău pe 13 Aug 2013, 19:04
Sa-l ia naiba de server! Iar am scris 2 ore si s-a pierdut tot cand am dat previzualizare... E frustrant! Chiar nu se poate face nimic? Eu nu ma mai hazardez in pareri lungi. Zimbarici poate, zabmarici trimitem!
-
tehărău
- Veteran
-
de liviu35 pe 13 Aug 2013, 22:20
Asta cu sanctionarea unui membru al unei asociatii oarcare pentru opiniile sale chiar e de cacat.
-
liviu35
- Membru important
-
- Locaţie: Dobroesti,Ilfov
Înapoi la Vanatoare discutii generale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori