Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Blaser R8 luxus cal 8x68s, luneta am pastrat-o pe cea care o aveam, cu montura rapida. Am fost si la poligon si am reglat-o cu RWS KS 11, 7, maine plec la tap si la purcel.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Să o porţi sănătos şi
Huooooo!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Hilux nou, R8 nou....
Oficial ti-e bine, ...! ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
S-o stapanesti sanatos si mult vanat in catare!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Va mulțumesc ! Oficial nu ma pot plange, neoficial, întotdeauna e loc de mai bine.
@Teharau- astept sa vad "utilajul" care ti-l iei si sa vad cu ce-l dotezi... Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Uşor, că e timp...
Am apartament în renovare, copil cu bac +admitere, nevasta permanent... Pentru plăceri personale... când o fi timp! ![]()
![]() Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ultimele achizitii:
- o chematoare multisound24; - o camera Bushnell Trophy Camera Camo; - Un driling ![]() Membru ANDA
Ia sa-l vedem si noi. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Mi-am luat niste izmene impermeabile cu cizma atasata:
http://www.cabelas.com/product/Clothing ... t103926780 Si un bipod: http://www.cabelas.com/product/Caldwell ... l+Products
La bipodul asta ar fi fain sa ne dai un "review" dupa ce-l folosesti o vreme.
Pai review mai fain decat pozele de pe la vanatoarea de vulpi? Aveam deja varianta 9-13''
Greseala mea, am avut impresia ca e destul de inalt sa-l folosesti in picioare. Vroiam sa stiu daca e mai bun decat un monopod sau tripod la trasul din picioare.
Pentru tras din picioare am alt bipod. Asta e bun de tras din genunchi sau din sezut.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Hilux. Nou.
Docter III.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Zeiss Victory 8x45 T RF.
Sight-ul si binoclul le-am luat mai demult un pic, dar nu le-am anuntat si ca sa mearga bine... ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Aaaaaaa....
Si castile alea minune. Uitasem!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@ teharau - sa-l stapanesti sanatos pe hilux !!!
docter - altul ?
Oooo sa le stapanesti sanatos !! Sa intelegem ca au trecut emotiile cu bac-ul si acum oficial iti este bine ... ![]() Inca odata felicitari pt achizitii ! Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Merci! Ai bagat-o la treaba? Bravo! Culoare argintiu (nu se vad zgarieturile asa rau). LSD, ca d'asta avea in stoc si aveam urgenta. Vad eu daca face treaba. Daca nu, blocant(i).Vezi ca discutia e la 4x4.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?I-am luat si eu la hilux jante (pe 16") originalele sunt pe 15", dar trebuie sa iau si flanse ca-mi ating in etrierii fata.
![]() Urmeaza niste BF-uri, cred ca Mud Terrain, dar nu sunt foarte convins. Astea care le-am luat aveau cauciucuri (obosite rau) 265x75x16 si nu atingeau, dar cred ca o sa iau de dimensiuni mai mici ca sa nu am surprize. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@Liviu: te pregatesti sa poti ajunge la stana aici langa Buzau?
![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Culmea e ca la Buzau n-am avut probleme, adica am iesit, cu greu dar am iesit. Dar am ramas suspendat intr-o balta la Branesti... M-am dezbracat, pana la chiloti, cu apa pana la genunchi, si am plecat sa chem wolla sa ma scoata. Partea proasta e ca a ramas si ala cu wolla...dar a luat pamant cu bratul din spate si a pus in balta pana a reusit sa iasa. Si atunci m-am decis sa investesc in niste roti complete.
Nu tin neaparat sa ajung la stana, dar nu vreau sa car porcul in spate pana la drum sau sa chem caruta. ![]() Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Eu zic ca daca-ti iei wolla scapi de toate problemele.
...ma gandeam la un mercedes unimog ![]() Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Hai sa mutam discutia pe la auto. Parca chiar era rubrica cu caucioace. Trebuie s-o incalt si eu pe-a mea.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Brac sarmos,fetita,6 saptamani.Nebunie!!
![]() Muget,deci exist !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un pic tarziu dar...Luigi Franchi,12/70,over&under,ejectoare,socuri fixe,pat englezesc.
Muget,deci exist !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Vesta tir GT37.
![]() Muget,deci exist !
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|