Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 27 Noi 2024, 07:53

Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B

Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR

Mesajde Alin3006 pe 03 Iul 2013, 18:36

Un anumit domn N.Storescu a publicat recent un articol in VPR - revista de osanale comuniste a AGVPS-ului.
Il transcriu mai jos, pentru cei foarte multi care consider ca l-au ratat. Raspunsul oficial al ¨forumistilor¨ il gasiti aici: http://www.vinatorul.ro/public/ro/artic ... cu_din_VPR
Am rugamintea sa postati acest link si pe celelalte forumuri de vanatoare, cei care aveti cont. E un afront grav care ne priveste pe toti si consider ca toti forumistii trebuie sa vada acest raspuns, indiferent ce forum citesc.
Rog de asemenea pe colegii admini ai celorlalte forumuri de vanatoare sa reactioneze la randul lor la magaria asta de articol, este un moment in care trebuie sa facem front comun. Iata rusinea de articol, intitulat, cu ghilimele, forumistii:

¨După o perioadă de lungă autocenzură responsabilă în privința vorbelor spuse și scrise, ne-a surprins, categoric nepregătiți din punct de vedere legal și moral, libertatea deplină la cuvânt și proprie opinie de după 1990. Și tehnica modernă de comunicare, mai ales sub protecția pseudonimelor, care pare să fi captivat atenția unei anumite componente a societății, în special a celei mai puțin ocupată și cu vizibile înclinații native spre pălăvrăgeală, bârfă și autobăgare în seamă.
medicale la zi, organizați potrivit pro- priei voințe în asociații neguvernamen- tale, responsabile de ocrotirea și îngrijirea vânatului și peștelui din ha- bitatele naturale, nu doar de împușca- rea sau schilodirea vânatului și de pescuitul de subzistență, pe unde pot, când vor și cum se pricep. Așa cum stau lucrurile însă, vânătorii și pescarii spor- tivi de omenie, care-și respectă tagma din care fac parte, nu se amestecă. Pen- tru că „nu te poți pune cu prostul fiindcă riști să rămâi la fel”, după cum repetă, precum papagalul, administratorul/ proprietarul unui site gazdă al dezba- terilor vânătorești.
„Forumiștii” trebuie să fie convinși că, datorită nivelului execrabil al discu- țiilor colportate pe forumuri, în necu- noștință crasă de situație, al expresiilor triviale uzitate frecvent și al cuvintelor obscene prea des folosite, riscă să fie catalogați, la grămadă și pe bună drep- tate, drept pleavă a societății onorabile a vânătorilor și pescarilor sportivi. A so- cietății în rândurile cărora au fost pri- miți prea ușor și de prea multe ori pe ușa din spate. Și mai riscă să fie defini- tiv excluși, la propriu sau doar la figu- rat, din tagma acestora. Tagmă mai greu de manipulat spre haos, prin astfel de tertipuri mizere, decât alte categorii de concetățeni. Un haos ce pare să con- vină pe moment numai braconierilor, vânătorilor și pescarilor independenți de toți și toate (de asociații gestionare de fonduri cinegetice, de zone de pes- cuit recreativ-sportiv și de reglementări în materie) și unor „forumiști”, care-și pot da cu părerea ca să se simtă (și ei) importanți și luați (de ei) în seamă, ne- înțelegând (unii) sau înțelegând foarte bine (alții) ce fac.
Numai că toți vânătorii și pescarii sportivi - corecți, independenți, braco- nieri sau „forumiști” - și celelalte cate- gorii de persoane preocupate de vânat și pește, precum și de vânătoare și pes- cuit sportiv, trebuie să realizeze că os- tilitatea, confuzia și haosul instaurate prin astfel de procedee moderne, dar nedemne, nu servesc decât temporar „băieților deștepți”, cu dare de mână. Pe termen lung nu pot conveni însă ni- mănui. Deoarece confuzia, haosul și ostilitatea în domeniul activității noas- tre comune, nu poate duce decât la împuținarea vânatului și peștelui și, implicit, la pierderea obiectului activi- tății tuturor. Inclusiv al funcționarilor publici responsabili în materie, care par să achieseze sau să stimuleze ideile „forumiștilor”.
Oare acest final îl doresc „forumi- știi” vânători, pescari sportivi, precum și cei ascunși în spatele lor?
Din acest motiv, ne găsim acum în situația dezagreabilă de a fi obligați să acceptăm orice fel de discuții publice, afirmații și acuzații trăsnite, făcute în necunoștință de cauză sau în mod evident tendențios, fără nici o teamă de tragere la răspun- dere. Și în situația de a accepta calom- nii grave și de a asista nevolnici la răspândirea a tot felul de acuze mâr- șave, proliferate în interesul unor cauze și scopuri oculte, de manipulare intere- sată a „prostimii”.
Așadar, libertatea la cuvânt și la proprie opinie rău înțelese și tehnica modernă de comunicare au și aseme- nea fațete nedorite, nu doar părțile lor bune. Din cauza insuficientei educații, lipsei de moralitate și iresponsabilității unor anonimi.
Iertați-mi franchețea, dar m-aș per- cepe confuz și nedrept dacă m-aș ex- prima mai puțin direct când vine vorba despre astfel de situații. De aceea, voi continua pe același ton puțin diploma- tic.
Nu sunt „forumist”, însă urmăresc, de foarte multe ori dezgustat, opiniile de pe forumurile vânătorești și halieu- tice. Din păcate, pălăvrăgeala în necu- noștință de cauză, expresiile teribiliste și cuvintele triviale care abundă, re-
prezintă o trăsătură izbitoare a dez- baterilor purtate, caracterizând, cum nu se poate mai realist, proasta creș- tere și insuficienta instruire, precum și lipsa de moralitate a prea multora din- tre interlocutorii anonimi, ascunși în spatele pseudonimelor. Și, în egală măsură, a administratorilor, băgați în față, ai site-urilor, care cenzurează cu certitudine postările, în sensul dorinței proprietarilor (de manipulare), as- cunși la rândul lor și protejați de răs- pundere în dosul celor dintâi (administratorilor).
Desigur că, dacă încercăm să înțe- legem cui servesc unele dintre dezba- terile la care facem referire, putem intui și cine se ascunde în spatele aces- tora și a site-urilor la care facem refe- rire (braconieri, politruci, pușcăriabili etc.), precum și scopurile imorale și potrivnice interesului general, pe care unii le urmăresc.
O documentare elementară a „foru- miștilor” în problemele dezbătute și dezbaterile purtate pe un ton cât de cât civilizat ar putea determina luarea lor în considerare și capacitarea persoane- lor instruite și responsabile în astfel de dialoguri, care pot deveni cu adevărat utile. Inclusiv a vânătorilor și pescarilor sportivi care se respectă, cu certificate
26 | VÂNĂTORUL ȘI PESCARUL ROMÂN
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR

Mesajde Tranan pe 03 Iul 2013, 20:03

Weird! :shock:
Care de pe forum l-ati suparat? Eu unul nu prea inteleg problema dar e posibil sa se datoreze faptului ca pe la jumatatea citirii articolului lui ideile au inceput sa se repete si am ametit de cap. :D :lol:
Aveti grija sa nu cumva sa vina in curand o lege care sa va interzica forumul pe motiv ca sunteti spioni americani. E cam singura acuzare care lipseste din articol. :lol:
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Tranan
Veteran

Locaţie: SUEDIA

Mesajde Ghinda pe 03 Iul 2013, 20:16

Tranan, dupa cum scrie omul, ma regasesc. Dar si dupa cum scrie omul ori numele este un pseudonim si nu exista ori exista si a semnat munca altuia!

Felicitari Alin!

Daca scriam eu, il injuram copios ca la usa cortului!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ventura pe 03 Iul 2013, 20:25

Alin, am citit raspunsul tau si cred ca ai cuprins cam tot.
Eu unul nici nu i-as fi raspuns..., desi si eu sunt inclinat catre barfa si palavrageala... :lol:
Doar ca nu as fi avut de unde sa stiu ce a scris..., naiba citeste VPR-ul...

Dupa cazul Tulcea or sa mai apara si alte cazuri...

Vrancea vine si ea din urma...

http://www.monitorulvn.ro/articole/-ajv ... 48734.html
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
ventura
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde OVI762 pe 03 Iul 2013, 20:41

Bravos Alin,strasnic raspuns.Trebuia sa il fi invitat pe marele jurnalist deontolog la o vanatoare,sa vada si el cum sta treaba cu forumistii dar poate ca nu are permis de port arma,saracul de el. Saracul de el...
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 03 Iul 2013, 21:13

I-am raspuns de dragul vostru si de fapt am batut saua ca sa zic asa! Probabil un bateanel care mananca si rl un colt de paine. Iapa e problema... Fituica lor devine tot mai penibila.
Alin3006
Veteran

Mesajde laurul pe 03 Iul 2013, 21:36

Eu ma inchin cu stanga.....mi-a pleznit capul incercand sa inteleg ce vrea sa comunice nea caisa storesnici in gazeta pravda...
Si-l invidiez pe Alin....cu cata eleganta a putut scrie ...
Mie imi veneau in taste numai rude,decedati, si alte trasnai.
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde tehărău pe 03 Iul 2013, 22:08

@Alin3006

Jos pălăria pentru răspunsul complet şi argumentat!

Am rămas perplex când am citit articolul. Eram la curent cu faptul că cineva are ceva cu noi dar crezând că e un atac banal şi fiind foarte ocupat, nu am dat importantă vâlvei.

O singură remarcă aş vrea să fac: pe forum, când apare câte un coleg care are opinii, atitudini, comentarii diferite de cele care sunt îngrădite de bunul simţ şi buna practică vânătorească, este readus pe făgaşul normal sau exclus dintre noi. Există o directionare clară a discuţiilor spre civism, etică, responsabilitate, moralitate, răspundere, respectarea legii. Şi asta intr-un mediu virtual, în care reusim să ne cunoaştem ca şi persoane fizice tare rar...
Dar intr-o redacţie, cum o fi? Scrie fiecare ce vrea şi zdup la tipar ca la noi? La această revistă cu apariţie lunară aşa s-o publica...? Eu cred că nu! Cred că articolul împricinat ori a fost scris de vreun "tătuc" căruia nu-i suflă nimeni în ciorbă, ori a primit urale din partea largilor mase ale redacţiei!

Deci ce vreau eu să subliniez: am fost huliţi pe nedrept de întreaga redacţie şi conducere AGVPS şi nu doar de acest semnatar...

Am trăit mulţi ani printre conaţionali de etnie turcă, cu mulţi sunt prieten. Datorită antitalentului meu de a învaţa limbi străine, de la ei nu am reţinut decât un singur cuvânt pe care ei îl folosesc în astfel de situaţii dar al cărui sens nu l-am ştiut niciodată. Dar pentru că imi place cum sună, îl adresez tuturor celor care au permis tipărirea acelei mizerii de articol:

SICTIR!

Liviu Mircea.

PS: punem pariu că autorul a semnat cu pseudonim?
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde hunt25 pe 03 Iul 2013, 22:29

Sincer ma bucur sa vad cum unii sufera atat de tare incat sa scrie asa aberatii, sa vad cum parca ar trege cu dintii de ideologia comunista plangand vremurile demult apuse de "autocenzură responsabilă". :twisted:

Ceea ce am citit pare ca este strigatul disperat de ajutor a unui fost activist ce nu prea mai isi gaseste locul cu atata"tehnica modernă de comunicare" si "libertatea deplină la cuvânt" asadar nu pot decat sa ma bucur cand le vad disperarea doar ma numar si eu intre forumistii puscariabili,braconieri...pleava societatii dom'le :twisted:
hunt25
Membru important

Mesajde Krieghoff pe 03 Iul 2013, 22:37

Bravo Alin! Cred ca acest articol din VPR vine in urma "defaimarilor" tot mai dese in ultimul timp aduse de forumistii puscariabili primului vanator al tarii. Nu ar strica ca toti palavragealistii sa dea un raspuns la acest articol.
"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Krieghoff
Membru important

Mesajde Alin3006 pe 03 Iul 2013, 23:27

Nici intr-o redactie de publicatie gen Can Can sau Libertatea nu publica fiecare ce-i trece prin cap. In Scanteia cinegetica nu cred ca scapa nici rubrica de decese si comemorari fara cenzura tatucului, in consecinta cine e vinovat? Pai Chuck Norris, cine altul? Cred ca nea N.Storescu asta nu prea stia nici el ce trebuie sa scrie exact, a primit ceva indicatii la modul - zi-le vreo cateva la foruistii aia - si a scris si el ce l-a taiat capul. Pentru ca vad ca nu numai eu am avut senzatia aia de gluma proasta, fara cap si fara coada.
Si a si eu senzatia ca nasul fin de copoi al lui teherau nu se inseala si nenea scrie sub pseudonim.
Eu nu inteleg cum niste oameni cu pretentii de intelectuali pot gandi atat de comunist si de antisocial, vorba lui Tranan, nu m-as mira sa ne acuze ca lucram undercover pentru agenturi straine- ca mi-a venit in minte cuvantul odata cu politruc.
Si @krieghoff are dreptate - si gusturi fine se pare :wink: judecand dupa nickname- poate ca daca tatuca ar primi cateva mii de palme virtuale ar intra la idei. Insa aici intervine indolenta tipic romaneasca...
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 03 Iul 2013, 23:30

tehărău scrie:@Alin3006

Am trăit mulţi ani printre conaţionali de etnie turcă, cu mulţi sunt prieten. Datorită antitalentului meu de a învaţa limbi străine, de la ei nu am reţinut decât un singur cuvânt pe care ei îl folosesc în astfel de situaţii dar al cărui sens nu l-am ştiut niciodată. Dar pentru că imi place cum sună, îl adresez tuturor celor care au permis tipărirea acelei mizerii de articol:

SICTIR!

Liviu Mircea.

PS: punem pariu că autorul a semnat cu pseudonim?

Si eu am trait printre turci, asa ca raspund in acelasi ton de barfa, ca atata ne duce capul: aferim!
Alin3006
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 03 Iul 2013, 23:45

Bun raspuns, demn de cel mai mare forum cu specific vanatoresc.

PS: Autorul articolului din VPR sa ii multumeasca lui Peftea ca l-a facut cunoscut in lumea buna. Altfel nici dracu' nu stia de el. :lol:
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Alin3006 pe 04 Iul 2013, 00:02

[quote="Sly_Fox" PS: Autorul articolului din VPR sa ii multumeasca lui Peftea ca l-a facut cunoscut in lumea buna. Altfel nici dracu' nu stia de el. :lol:[/quote]

Taman la asta ma gandeam si eu, pe cuvant de onoare! Ar trebui sa-ti faca cinste grava, nu i-a citit atata lume un articol in tip atat de scurt de cand lucra la Scanteia si facea Nea Nicu vizite de lucru. :lol:
Alin3006
Veteran

Mesajde Tranan pe 04 Iul 2013, 00:08

Alin3006 scrie: vorba lui Tranan, nu m-as mira sa ne acuze ca lucram undercover pentru agenturi straine- ca mi-a venit in minte cuvantul odata cu politruc.

Pai eu vorbesc serios, nu glumesc. Omul se pare ca a descoperit un complot ascuns in care voi/noi forumistii suntem marionete in mainele altcuiva. Ca sa-i citez parerea:

Alin3006 scrie:Oare acest final îl doresc „forumi- știi” vânători, pescari sportivi, precum și cei ascunși în spatele lor?

This is some freeeeky shit! ca sa-l citez si pe Edie Murphy. :lol:
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Tranan
Veteran

Locaţie: SUEDIA

Mesajde Alin3006 pe 04 Iul 2013, 00:13

Tranan scrie:
Alin3006 scrie:

Alin3006 scrie:Oare acest final îl doresc „forumi- știi” vânători, pescari sportivi, precum și cei ascunși în spatele lor?

This is some freeeeky shit! ca sa-l citez si pe Edie Murphy. :lol:

Hai ca rad ca prostu singur! :lol: :lol: :lol:
Alin3006
Veteran

Mesajde cod pe 04 Iul 2013, 04:54

Bun raspuns. Felicitari pentru faptul ca ati luat atitudine.
Am o intrebare, credeti ca este posibil ca acest domn cat si redactia revistei sa primeasca acest raspuns intr-un mod oficial?
Apoi sper sa se simta obligati sa raspunda, sau sa se autocontroleze si autostimuleze pentru a raspunde la intrebarile adresate, nu sa se autocenzureze.

Va multumesc pentru efortul depus si pentru conceperea acestui raspuns. Ma simt reprezentat si imi face placere ca am ocazia sa fac parte din aceasta comunitate.

Respect Alin,

Cod
Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
cod
Membru important

Locaţie: Noua Zeelanda

Mesajde tehărău pe 04 Iul 2013, 05:13

Un pic off dar citind răspunsul lui @Cod mi-a venit o idee:
Aline nene, calendare n-ai făcut că ... şti tu de ce ... da' ia fă nişte autocolante cu vînătorul.ro .
Eu îl plătesc şi îl pun pe maşină repejor! Pe la noi prin zonă vânătorii îşi pun la casă, afară la intrare, coarne de cerb, să se ştie că e casă de om isprăvit. Aşa ar fi şi cu autocolantul ăla...
tehărău
Veteran

Mesajde cod pe 04 Iul 2013, 05:50

@tehărău cred ca este o idee buna, cu ceva timp in urma, mai multi ani, cand faceam parasutism aveam de la club stickere autocolante pe care le lipeam pe masina, mape sau mai stiu eu ce.

Cred ca este o idee buna de promovare.

Plusez cu tricouri care sa se preteze la vanatoare (ma refer la culoare) (de foarte buna calitate si personalizate). Astfel cine ar vrea ar putea cumpara si purta tricoul la actiuni specifice, astfel crescand sansele sa intalneasca colegi de forum.
Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
cod
Membru important

Mesajde tehărău pe 04 Iul 2013, 05:57

Reminiscente ale vremurilor trecute ne apar cotidian. Dar nu există dinozaur mai bine conservat decât AGVPS şi manifestul sau - VPR!
Majoritatea conducerii acestui for sunt persoane care au ieşit la pensie şi care sunt reangajate cu salarii maaari, că de', sunt indispensabile...
Drept urmare ne mai şi jignesc. Nu că n-am merita-o, dar nu pentru braconaj ci pentru lipsă de implicare şi toleranţă extremă. Pentru că nu facem combatere la fosile...

Dinozaurul pe care nu-l laşi să se pensioneze, nu te lasă să postezi...
tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 04 Iul 2013, 06:10

@Cod

Eu sunt mândru şi că sunt vânător şi că pot citi ce scriu colegii forumişti. Nu am de ce mă ruşina că mai şi scriu şi nu mă regăsesc deloc în articolul calomnios de la care a pornit discuţia. Şi nici esenţa forumului nu-i cea descrisă. Aşa că nu mă feresc că fac parte din această comunitate.
Cum "orice şut în cur e un pas înainte", poate că chiar o să solidarizăm intr-o asociaţie până la urma...
tehărău
Veteran

Mesajde cod pe 04 Iul 2013, 06:38

tehărău scrie:@Cod
.....
Cum "orice şut în cur e un pas înainte", poate că chiar o să solidarizăm intr-o asociaţie până la urma...

Auzira-ti?

Tare mi-ar placea, cu toate ca nu am cunoscut (fata in fata) decat 3-4 oameni de pe acest forum, dar cred ca pentru a intalnii pe unii as fi in stare sa platesc ca sa ii ascult, atat pe cei care povestesc frumos cat si pe cei care sunt "o enciclopedie" ale vanatorii si in ale armelor, opticii, s.a.

Eu cred ca asta o sa fie evolutia normala a forumului, se face o intalnire anuala in prima saptamana din august (cred ca anul acesta este a 8 a), poate ca intr-o buna zi o sa particip si eu la una, poate ca intr-o buna zi o sa se si perfecteze un statut si o sa se nasca o persoana juridica reprezentativa pentru noi pentru ca vrem nu vrem deja facem parte din comunitatea vinatorul.ro si deja urmam niste reguli de conduita, fie ele ale spatiului virtual.

Vorbind de reguli, imi cer scuze pentru off topicul creat. Poate ca nu ar strica deschiderea unui subiect cu tema crearii unei persoane juridice reprezentative pentru aceasta comunitate.

Ganditi-va la o asociatie care sa aibe cateva mii sau zeci de mi de membri, poate ce-a mai reprezentativa la nivel de tara. Poate ca am putea schimba ceva, inclusiv legea si mentalitatea.

Inca o data scuze de off topic.
Va multumesc,
Cod
cod
Membru important

Mesajde Corco pe 04 Iul 2013, 07:41

Felicitari pentru articol si felicitari pentru initiativa de a implica si alte forumuri.
Corco
Membru important

Mesajde adiluk pe 04 Iul 2013, 08:02

Ma inclin (vorba lui Andi Moisescu) in fata autorului raspunsului dat "fosilelor" din AGVPS si ....da, ca un pasibil "braconier", as si cotiza la o eventuala asociatie a forumistilor care, printre alte scopuri, l-ar avea si pe acela de a combate astfel de "fosile" 8)
adiluk
Nou membru

Mesajde midu pe 04 Iul 2013, 08:09

Bun raspuns Alin!
Iti multumim!
midu
Nou membru

Mesajde val pangica pe 04 Iul 2013, 08:12

Un raspuns corect , ponderat si bine argumentat .
Si cred ca ajunge exact la cine trebuie , daca tot vorbim de pseudonime la cel care a publicat articolul in VPR .
Sunt tensiuni mari acolo , dar la chestia asta cu un articol impotriva unei intregi comunitati de vanatori , chiar nu ma gandeam !!
Bravo Aline .
Respect
val pangica
Veteran

Mesajde Ghinda pe 04 Iul 2013, 08:17

A ajuns deja, sunt convins. Acum deja se lucreaza la o alta huiduiala, printre injuraturi si zbierete! :lol:
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde ache2 pe 04 Iul 2013, 08:30

exista un proverb: un nebun arunca o piatra in lac si zece intelepti sar s-o scoata ...
eu cred ca se poate aplica si aici ... cea mai buna treaba e sa ignori astfel de "articole" ...
caci tot experienta forumistica zice sa nu te cobori la nivelul unui idiot ca te bate cu experienta superioara...

eu sincer pe unii nu va inteleg!
la ce nevoie aveti de recunoasterea AGVPS? e asta importanta?
ca l-a "pus la puct" cineva pe scriicios conteaza?
cit timp legile se dau in tara asta de catre un parlament ca al nostru dorinta de a schimba o lege (buna sau proasta) de catre un grup de "forumisti" :lol: este, cu tot respectul, cel putin hilara!

pe de alta parte din experianta alternativei la AGVPS am realizat ca obiceiurile proaste sunt cele care se iau cel mai repede ... in general si cu foarte putine exceptii am observat ca "ai nostri" nu-s cu aproape nimic mai buni decit "ai lor" ... aaaaa, parerea mea, hic!
ache2
Nou membru

Locaţie: Ploiești

Mesajde Alin3006 pe 04 Iul 2013, 09:50

E bine ca ai precizat ¨hac¨, ca altfel ma gandeam la altele.

Da, e important ca le-am raspuns si e normal ca ne pasa. Astia care au scris rusinea aia se presupune ca ne reprezinta...
Alin3006
Veteran

Mesajde Ghinda pe 04 Iul 2013, 11:42

Am vrut sa postez ceva de impumutat forul ca persoana fizica, de fazaneria de langa Bucuresti, dar ma abtin.

PS Oare ce inseamna pana pe coada puscariabil?
Ghinda
Veteran

Următorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale