Wrong gang.
VulpeaRe: Vulpea@ovi762 cumatra este cumva cea de pe DN1 din Otopeni ?
![]()
Re: Vulpea
Atunci ar insemna ca amicul...WALLACE CINEGETIC ar trebui sa faca o cinste mare ! ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaPai daca a zis colegul Wallace ca il supara vulpile care traverseaza prin loc nepermis, am zis sa rezolv problema
![]() este in noi
![]()
Re: VulpeaAm si eu foto cu una ...pe asta a lovit.o trenul ca a vrut sa.i ocupe sina de cale ferata !!!
![]() ![]() ![]() PS Eu chiar am dorit sa.l cinstesc pe mecanicul trenului , dar nu am avut posibilitatea !! ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Cunosc vulpea asta,facea parte din conspiratia alora de vor sa ne invadeze.Ea trebuia sa desfaca sinele de cale ferata si sa provoace deraierea trenului,omorand sumedenie de oameni ![]() ![]() PS Nu iti fa griji de cinstirea mecanicului de tren,are el grija...Cunosc eu vreo cativa deosebit de ,,cinstiti'' tot timpul ![]() PPS Prietene Wallace,nu scapi de noi pana nu pui o poza cu vreo codana nasita de matale. Cu stima camaradereasca, Ovidiu este in noi
Dupa figura se cunoaste ca avea ganduri razboinice. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Am avut si cativa prieteni ,, cinstiti'' printre ei ...m.am uitat eu atent dar nici gand sa.l recunosc ! Macar de si.ar mentine obiceiul sa calce mai multe !! ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaAvand in vedere ca vanatul are in aceasta perioada mancare din belsug , m.am gandit ca nu ar strica sa ajut putin vulpile cu hrana , tinand cont ca nu prea reusesc acum sa prinda vanat , campul fiind foarte incarcat !
![]() ![]() PS Stiu ca am sa supar pe cativa prieteni de pe aici ...dar imi asum riscul ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Vulpea![]() ![]() ![]() Browning bar hunter 308 win,winchester xp3 9,7g,fara luneta.
Migala nemteasca. Eu am avut de invatat din clipu asta. Sunt curios daca are cineva ceva de criticat felul in care pregateste nenea asta blana pt taxidermist.
Re: VulpeaFelicitări și la cât mai multe vulpi și șacali eliminați !
![]()
Re: Vulpea![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: VulpeaDoar tie?Prietene Wallace,in numele spiritelor vechilor vanatori de mult dusi la cele vesnice ,te conjur:pune o poza cu o vulpe ucisa fatis de Domnia Ta si incheie acest subiect desuet pe alocuri.Te salut vanatoreste!
este in noi
Re: VulpeaDar in poza sa tina vulpea pe dupa gat, asa cum ii sta bine unui vanator.
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Vulpea![]() Savaga Axis XP Stainless cal 223R, munitie geco FMJ 3,6 gr. distanta 50m , statea si se uita la mine si eu la ea ceea ce i-a fost fatal pana la urma "aruncatul cu privirea la vanator" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IJ 27 EM cal 12/76
Tikka T3x Lite Polyfade cal 308win Blaser R8 profesional succes 300wm
Re: VulpeaCu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaDar ce greseala a facut, a intrat in cotetul cu gaini?
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Nuuu ...a sarit in fata mea ! ...Si eu tocmai conduceam un Audi A4!!!! ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Chiar m.am mirat cum draqu am noroc eu sa.mi sara asa de bine in fata !! ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: VulpeaVulpi 2013 iar pe cap cu cele din 2012.
![]() ![]()
Re: Vulpea![]() ![]() Tare de tot poza, bravo. In componenta a intrat si vreun petec din blana puricoasei de anul trecut de la grupa? ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Puricoasa a intrat in gulerul nevesti-mi. ![]() ![]()