Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Chematoare de vulpe
123 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Chematoare de vulpe Dracu stie!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Chematoare de vulpela mine a functionat "tinicheaua" saptamana trecuta,cred ca nu a fost doar o intamplare!-o cumatra mai putin!
Re: Chematoare de vulpeDeci bingo! O sa o port cu mine la observatii!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Chematoare de vulpebuna ziua, dar o chematoare electronica, unde gasim si cat costa!!
Ionel IONITA
Evaluator, consultant financiar Iasi; tel - 0726/332526
Re: Chematoare de vulpe
Este foarte usor de gasit problema este ca putine dau si randament. Daca nu esti dispus sa dai ceva bani pe ea mai bine fara, decat una pe care s-o tii in vitrina. Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: Chematoare de vulpeA folosit cineva multisound? Parca as da ceva bani pe una dar sa stiu ca da randament
Membru ANDA
Re: Chematoare de vulpeAm gasit pe un site in romania chematori pentru vulpe (Nordik Predator), 90 ron si 120 ron imita sunet de iepure si rozatoare. Daca este cineva interesat sa imi trimita un mesaj privat si ii trimit link-ul...nu postez aici pentru ca nu vreau sa fiu acuzat ca fac reclama.
Sa auzim de bine, Cod Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Chematoare de vulpeRecent am achizitionat si eu o chematoare nordik mini predator ,azi am iesit prima data cu ea si sunt foarte incantat, la primul loc mi a venit sacalul la 25 de m din pacate din spatele meu din padure n am apucat sa ma intorc bine ca ma vazut ,dupa ce am mutat locul la 1 km mai departe mi a venit un vulpoi superb direct pe mine sa oprit la 25 30 de m de unde stateam,dupa care vedeti poza cartus B&P 36 g 5 mm
Da era un vulpui destul de mare gras, a plecat la analize la DSV
Re: Chematoare de vulpeSa faceti hartie, DSV-ul trebuie sa va dea 50 lei.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Chematoare de vulpeImi voi lua si eu curand o chematoare din asta ce imita soldanul ranit si apoi o s-o compar cu vechea metoda cu "scartaietoare" frecata de sticla sa vad daca merita banii in plus
Corruptissima re publica plurimae leges
salut, trimite-mi si mie te rog P.M. cu lincul Acela ca eu cat am umblat dupa vultpi acum in februarie, nici macar nu le-am vazut . Singura pe care am "impiedicat-o" sezonul acesta a fost si aia la o iesire la fazan RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Chematoare de vulpeVulpea cu ghinion. Numai ce incepuse goana( la mistret) ca se aud cainii latrand ,din ce in ce mai aproape,foarte aproape la vreo 50 metri in fata mea, credeam ca-i mistret cand ma pomenesc ca iasa spurcaciunea,incearca sa ma ocoleasca dar...prea tarziu,poc si gata.Cand vanatoarea era aprope de sfarsit ma suna organizatorul si ma intreaba daca am tras eu si am impuscat ceva,ii raspund ca am impuscat o vulpe.Nuuuuu,zice omul nu se poate trage la vulpe ca-i sezonul inchis,ascunde-o repede sa nu o gaseasca nimeni si sa spui ca ai ratat un mistret, ai grija sa nu se vada sange ca-i guardia forestal in teren si ne urmaresc.Dupa terminarea vanatorii imi spune ca vulpea este considerata vanat mic (iepure,potarnichie, porumbei),sezonul fiind inchis.Daca te gaseau aia de la guardia plateai 400 euro amenda si un sezon de vanatoare pe tusa.
Re: Chematoare de vulpeDaca erai la noi nu pate.ai nimic ...
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Chematoare de vulpeDin contra,la noi daca era prins cu vulpea fara sa fie trecuta pe autorizatie era de rau. La ei sunt legile blande daca scapa doar cu 400 de euro amenda si un sezon pe tusa.
Aici asta inseamna dosar penal,avocat, nenumarate drumuri la procuratura,declaratii,fotografii,plata despagubirilor,posibil inchisoare cu suspendare si permisele de vanatoare si port arma suspendate definitiv. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Chematoare de vulpeCe scrie" Sly _Fox"poate fi adevarat in Romania?
La noi vulpile intra in categoria politicienilor???
E foarte adevarat.
La noi se vaneaza tot anul;vulpile,nu politicienii.
Re: Chematoare de vulpeNu vrei sa sterg?
Poate se uita guardia civil pe aici si astia sunt nenorociti rau de tot! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Din cate cunosc eu , la noi vulpea se impusca tot anul ...eu la acest aspect am dorit sa ma refer !! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Chematoare de vulpeDe vanat se vaneaza tot anul,nu este vorba. Eu puneam cazul colegului daca se afla in Romania. Tragea in vulpe la colectiva,insa vulpea nu era pe hartie (nici in Spania nu se afla pe hartie). La noi pedepsele sunt mult mai drastice ca acolo din cate vad.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Mai bine sterge, nu cred sa citeasca aia de la guardia pe aici dar forumul este public si pot sa apara ceva "binefacatori" Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Chematoare de vulpeSalut!
Nordik Predator da rezultate foarte bune si la hoinari si nu trebuie sa fi un expert in chematori ca sa o folosesti. Trebuie doar sa sufli haotic....am observat ca daca folosesc alternativ si chematoarea care imita soarecele rezultatele sunt mai bune (pentru vulpi). O alta chematoare foarte buna este cea de la Hubertus. Exista o varianta care are dublu rol - la un capat imita iepurele ranit iar la celalalt imita soarecele. Tot pentru vulpe mai folosesc o chematoare care imita fazanul.
Te referi la asta: http://cadourivanatori.ro/atractanti-si ... e-si-sacal Intr-adevar, extrem de eficienta, am folosit-o si eu cu succes. Si e relativ usor sa inveti sa o folosesti.
da' una pentru iepure care face ca morcovul n'ai? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Chematoare de vulpeDoar una care face ca cimbrul si bulionul....se dezbraca singur si sare in ceaun.
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Chematoare de vulpechematorile electronice sunt legale pentru vulpe?
Savage Axis StainleissSteel ,cal 308w
Beretta A300, cal 12 Gamo Whisper IGT ,cal 5,5
NU mai sunt legale PT NIMIC -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Chematoare de vulpeMavule, sunt legale. Pentru a chema. Nu te pune nimeni sa chemi cu ele in timpul exercitarii vanatorii!
Mugurele,baga bre textu legii(ca io-s departe si n-am acces la el)sa ma lamuresc si eu. Cum adica la chemat sunt legale? Le chem sa le dau hrana?Sau sa le fac poze? Da daca le fac poza prin luneta nu mai e legal?
123 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5