OFER PT MONTA MASCUL DE JAGDTERRIER FOLOSIT LA VANATOARE SI F ECHILIBRAT.
0 7 2 1 1 0 9 4 0 9
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
JAGDTERRIERModerator: mialxx
8 mesaje • Pagina 1 din 1
JAGDTERRIEROFER PT MONTA MASCUL DE JAGDTERRIER FOLOSIT LA VANATOARE SI F ECHILIBRAT.
0 7 2 1 1 0 9 4 0 9
Re: JAGDTERRIERAm si eu un mascul de jagdterrier in varsta de 2,5 ani, sarmos , maro, si sunt in situatia de a nu gasii catea pentru monta. este folosit intens la vanatoare de la varsta de 6 luni, cu antrenament la mistret de la 7 luni. L-am cumparat de la canisa Cernica, cu toate actele in regula. Sunt din Campina, jud. Prahova. Tel. 0762238200
Re: JAGDTERRIERJagdterrier femela Germania...caut mascul frumos in Timisoara sau imprejurimi..par neted inaltime putin peste medie.....au inceput caldurile..
Re: JAGDTERRIERpentru femela de jagdterrier din timisoara ma puteti contacta pe email daria.radoi@yahoo.com sau tel.0735648042
Re: JAGDTERRIERBuna ziua, numele meu este Marcu si am o femela de Jagd terrier, are 3 ani si tot caut mascul pentru ca sa o dau la imperecheat, este foarte frumoasa, cu par sarmos, adusa din Ungaria, musculatura foarte bine dezvoltata si fara probleme de sanatate, astept un raspuns de la dumneavoastra
![]() Daca vreti sa ma contactati numarul meu de telefon este 0757522333
Re: JAGDTERRIERSpune si din ce zona esti sau cati km esti dispus sa te deplasezi ...
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: JAGDTERRIERDoresc sa cumpar acest caine atat pentru vanatoare cat si pentru curte. Intrebarea este, cum se comporta acest caine cu copii ? Baiatul are 2 ani, iar fetita 6
Re: JAGDTERRIER
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Caini de vanatoare - genetica , concursuri , canise , etc Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|